• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Titanic 2 geliyor

bence 2.olmasaydı daha iyi olurdu.o tek bölüm hatırlanmalı diye düşünüyorum.
bu arada vizyona girse izlerdim ama.
ama belkide daha iyi olur bilemeyiz.bakalım napıcaklar merakla bekliyorum

2 de neyi anlatacaklar ki:sm_confused: gemi battı gitti:gitme:

sakız gibi uzatmaları bozar gibi geliyormafoldumben

ama gene de izlemek isterim :kedi:

Çok etkilendiğim bir film jack yine roseyi arıyor mafoldumben ılginç olur devamı ama gerçekten uzaklaştığı için birinci kadar etkileyici olmayabilir..Hoş sadece fragman olarakta kalabilir bakalım çekilirse tabiki izlerim..opuyorumnanaktan

çok saçma böyle bi filmin ikincisi olmamalı...bitti işde öldü esas oğlan ...kız ve büyük aşk kaldı geriye...mafoldumben şimdi napcaklar ki uzamamalı...tamam kız başkasıyla beraber oluyor evleniyor ama o filmin büyüsü ayrıydı...
ama merakdan da izlerim gene aynı tadı bulabilmem de zor...

Aaaaa :1shok:
Keşke Rose da Jack gibi donsaymış yaaa o zaman ikisini bulurlardı, ikiside genç olurdu laelaelaelaelae

ee ama kız yaşlandı ve öldü kimi anlatacaklar burda..ve asıl titanic 1 bölümdeki..
gerisi çakma titanicmi olcek..

aa şimdi biz onca gözyaşını boşuna mı döktük ölmemiş Jack :) eski haliyle kalsa daha iyiydi..ama gösterime girince ben izlerim meraktan :delphin:

titanici tam 32 kez seyretmiş biri olarak bi süre önce ilk gördüğümde heycandan yerimden zıpladım ama bu fragmanı amerikada bir lise öğrencisinin leonardonun diğer filmlerinden parçaları birleştirerek yaptığını öğrenince çok üzüldüm yani sadece liseli fırlama bi gencin yaptığı bir fragman ama yinede güzel olmuş helal olsun beğendim mafoldumben keşke gerçek olsaydı heralde yine bi 32 kez izlerdim mafoldumben

Back