Tırtıl ipten yaptığım atkı

yasmer

Guru
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
683
417
BİR AKRABAMDA GÖRDÜM VE BENDE HEMEN YAPTIM YA ÇOK KLAY 15 DAKİKAMI ALDI İPÇİLERDE ŞİMDİ ÇOK MODA TIRTIL İP YADA KOZA İP DENİLİYO BEN ŞİMDİLİK TIĞ İLE OLANI YAPTIM AMA NETTEN ŞİŞLE ÖRÜLENİ DE GÖRDÜM KESİN ONUDA YAPICAM BAKIN BAKALIM NASIL OLMUŞ
fotoraf0102ki5hmh9.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
harika bir şal olmuş çok beğendim,bayılırım böyle şeylere,rica etsem nasıl yapıldığını yazarmısınız?

hayatım ben hala bakıyom resımlere ama bı turlu cozemdım galıba cekımınden dolayı

canım resmın cok zor anlasılıyor.beyaz olan ıslenmısmı yoksa ıpın kendısınımı koymussun anlayamadım.ama benım yapmak ısteedıgım oyle bıse dagınık salkımlı dursun ıstıyorum.sıra sıra degıl.eger ıslenmısse nasıl oldugunu anlatırısın

Kızlar mesajlarınızı geç gördüm bu ip kendisinden böyle dut gibi aynı arada biraz ip var sonra tekrar dut bunu yapmak için tığ kullandım ipi elinize aldığınızda 3 adet dutu kenarda bırakıyosunuz ve üçüncüden sonra gelen ipe zincir atıyosunuz tekrar 3 dutu bırakıp 3. Duttan sonra gelen ipe zincir atıyosunuz 15 dakikada bitti valla boynunuza takarkende böyle bol bol takarsanız çok harika duruyo nette normal şişle örülmüşünü gördüm onuda yapıcam
anlamayan varsa tekrar yazsın şu an yanımda ip yok ama akşam yapılışını da çekerim anlatırım size

canım resmın cok zor anlasılıyor.beyaz olan ıslenmısmı yoksa ıpın kendısınımı koymussun anlayamadım.ama benım yapmak ısteedıgım oyle bıse dagınık salkımlı dursun ıstıyorum.sıra sıra degıl.eger ıslenmısse nasıl oldugunu anlatırısın

canım resmi küçültmeyi denedim ama olmadı yaaa beyaz olan işlenmiş boynuna taktığında öyle dağınık duruyo çok hoş yani en üstte kahverengiyi ben kendim anlaşılsın diye zorla düz bir hale getirdim ama resim büyük olduğu için anlaşılmıyo isterseniz ben size akşam evde yaparak resmini çeker anlatırım zaten ipçilere almak içn gittiğinizde dut ip deyin sorarsanız anlatıyolarda nasıl yapıldığını ama akşam ben çekerim sizin için nasıl yapıldığını

umarım anlaşılabiliyordur çektiğim resimlerle yapılışı

fotoraf0109nh5vj6bnmcb6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel olmuş arkadaşım.ben de bu ipten farklı bir model atkı yaptım.örgü bölümünde atkı,bere,patik bölümünde bakarsan fikir sahibi olabilirsin.emeğine sağlık

X