Allah' ım şifanı versin inşallah...
19 yaşında ki kuzenim yakalandı bu hastalığa. Ameliyat oldu. Kemoterapi gördü. Şu an çok iyi 3 ayda bir kontrole gidiyor. Sakın moralinizi bozmayın. Onunki 3. Evredeydi, 1 senede atlattı. Ameliyatı kolay geçmişti, kemoterapi den geldikten sonra biraz halsiz oluyordu sadece o kadar. Beslenmenize vs çok dikkat edin. Yani kendinize çok çok iyi bakın. Emin olun artık tıp çok gelişti, çaresi olan bir hastalık.Haftaya tiroit ameliyatı olacağım
Sonraki süreçten korkuyorum.
Ameliyat anını görmeyeceğim için bir sıkıntım yok. Ameliyat için açılacak damar yolundan onun 2 gün durmasından da korkuyorum. Hasta psikolojisi farkındayım.
Bir de yeni birşey duydum ki aklım çıkıyor yeterli bilgi de bulamıyorum çünkü görsellere bakmak korkutuyor beni.
Dren..
Evet bundan korkuyorum.
Başından geçenler veya tanıdıkları da şahit olanlardan açıklamalar yaşananların anlatılması o istiyorum.
Bandajı açtı pat kan fışkırdı gibi demiyorum tabiii ki de beni de yıpratır okuyan başkalarını da.
Şimdiden teşekkürler. Umarım geri dönüş alabileceğim bir konudur.
Merhaba bende şuan aynı süreçten geçiyorum ama ameliyatınızı nerede oldunuz acaba ?Merhaba, geçmiş olsun. Hiç korkmayın, bu denli korku her türlü işinizi zora sokacaktır. 3 yıl önce oldum bu ameliyatı daha 32 yaşındaydım. Öyle çok korktum ki size anlatamam olan insanlardan ne berbat hikayeler dinledim :) ama çoğu yersiz çıktı. Perşembe günü ameliyatı oldum cumartesi günü taburcu oldum. Direnden bende aşırı korkuyordum ama hiçte öyle olmadı çıkarılırken bile asla hiçbir şey hissetmedim müthiş bir rahatlamaydı üstelik. Doktorum çok iyi bir cerrahtı, tümör ses tellerine giden sinirlere yapışık vaziyetteydi asla zarar gelmedi sesimde sorun yaşamadım. Paratiroid hormonları asla zarar görmedi sonrasında kalsiyum ile ilgili sıkıntı da yaşamadım. Bana yadigar hızla alınan kilolar ve boğazımda duran izi oldu sadece :) aklınıza sakın kötü şeyler getirmeyin. Çalışıyorsanız 2 ay rapor almaya çalışın ki bol bol dinlenin. Operasyon sonrası asla misafir kabul etmeyin. Bol su bol istirahat, bomba gibi olacaksınız
Merhaba bay üzerinden zaman geçmiş ama ne zaman ameliyat olmuştunuz ve hangi hastanede ?Merhaba, geçmiş olsun. Hiç korkmayın, bu denli korku her türlü işinizi zora sokacaktır. 3 yıl önce oldum bu ameliyatı daha 32 yaşındaydım. Öyle çok korktum ki size anlatamam olan insanlardan ne berbat hikayeler dinledim :) ama çoğu yersiz çıktı. Perşembe günü ameliyatı oldum cumartesi günü taburcu oldum. Direnden bende aşırı korkuyordum ama hiçte öyle olmadı çıkarılırken bile asla hiçbir şey hissetmedim müthiş bir rahatlamaydı üstelik. Doktorum çok iyi bir cerrahtı, tümör ses tellerine giden sinirlere yapışık vaziyetteydi asla zarar gelmedi sesimde sorun yaşamadım. Paratiroid hormonları asla zarar görmedi sonrasında kalsiyum ile ilgili sıkıntı da yaşamadım. Bana yadigar hızla alınan kilolar ve boğazımda duran izi oldu sadece :) aklınıza sakın kötü şeyler getirmeyin. Çalışıyorsanız 2 ay rapor almaya çalışın ki bol bol dinlenin. Operasyon sonrası asla misafir kabul etmeyin. Bol su bol istirahat, bomba gibi olacaksınız
Merhaba uzun zaman oldu evet o zaman Ankara Sincan devlet hastanesi nde olmuştum ameliyatımı ama doktorum şahaneydi.. doktorunuzu iyi bulun gerisi kolay inşallahMerhaba bay üzerinden zaman geçmiş ama ne zaman ameliyat olmuştunuz ve hangi hastanede ?
Merhaba uzun zaman oldu evet o zaman Ankara Sincan devlet hastanesi nde olmuştum ameliyatımı ama doktorum şahaneydi.. doktorunuzu iyi bulun gerisi kolay inşallahgeçmiş olsun
Cok geçmiş olsun.Olumsuz yorumları ciddiye almayın bence.Ameliyat öncesi panik yapmayın.İyi şeyler düşününHaftaya tiroit ameliyatı olacağım
Ameliyat anını görmeyeceğim için bir sıkıntım yok. Ameliyat için açılacak damar yolundan onun 2 gün durmasından da korkuyorum. Hasta psikolojisi farkındayım.
Bir de yeni birşey duydum ki aklım çıkıyor yeterli bilgi de bulamıyorum çünkü görsellere bakmak korkutuyor beni.
Dren..
Evet bundan korkuyorum.
Başından geçenler veya tanıdıkları da şahit olanlardan açıklamalar yaşananların anlatılması o istiyorum.
Bandajı açtı pat kan fışkırdı gibi demiyorum tabiii ki de beni de yıpratır okuyan başkalarını da.
Bir yakınım 3. Evre tiroid kanserinden ötürü ameliyat oldu. Çıktıktan hemen sonra yürüyebildi, sonrasında da ne atom alırken ne de başka bir şeyde hiçbir sıkıntı yaşamadı. Hatta 4 gün sonra su geçirmez bant ile denize bile soktuk kendisini, öyle sıkıntısız bir ameliyat. Çoook geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumHaftaya tiroit ameliyatı olacağım
Dren..
Evet bundan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?