Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah keşke diet yapabilsem nerde bende o irade anca yeşil cay falan içiyorum akşam 7 8 den sonra yemek yemiyorum oyle işte ama diet yapamıyorum yemeyecem dedikçe daha cok yiyorum
İlaca başlayalı ne kadar zaman oldu?Diyet yapmasanızda akşam 7-8 den sonra yemeyerek ve bol su içerek zayıflarsınız diye düşünüyorum.Ben şuan bile yemek yiyorum o yüzden kilo veremiyorum.Ben 60 kiloyum 10 kilo fazlam var sizin kaç kg fazlanız var?
Bende Aralık ayında oğrendim hipotiroit oldugumu o sırada 67.7 kiloydum şimdi 57 kiloyum karatay diyeti yaptım markete arabayla değil yürüyerek gittim pazarada aynı şekilde hatta uzaktaki marketlere gitmeye başladım hareketi biraz arttırıp yemeyi biraz kesince düzeldi daha vermem gereken bir 9 kilo var ama diyeti bozdum ne alıyorum ne veriyorum ama tekrar başlayacağım karataya bu hafta bakalım sonuç ne olacak.
ben de tiroid hastasıyım. 3-4 senedir ilaç kullanıyorum.
ne yazık ki bizlerin herkesten daha fazla çaba göstermemiz gerekiyor kilo vermek için. kullandığımız hap kilo almayı önlüyor ama vermeye de bi fayda sağlamıyor ne yazık ki.
bizim için gerekli olan şey SPOR!! ben haftada 5-6 gün düzenli spor ve dikkatli bir şekilde yemek yiyeyek yaklaşık 6 ayda 23 kilo verdim.
yıllardır kiloluydum. şimdi 66 kiloyum. hayatımda bir kez 60 kilo olmuştum, onda da lisedeydim. sonra hep aldım ve 89 kiloya kadar çıktım. yani 10 senede toplamda 30 kilo aldım.
şimdi çok şükür normal bi kiloya indim. daha da vermek istiyorum ama artık kilolar hızlı gitmiyor ne yazık ki...
arkadaşlar siz vermişiniz maşallah boylarınz kaç peki bende tık yok kendime cok kızıyorum hiç azimli değilim maalesef ha bire yiyorum
ben 8 sene önce öğrendim hipotroit olduğumu kendimi bildim bileli hiç ince çıtı pıtı olmadım ama ilaca başlayınca 10un üzerinde kilo vermiştim sonra aldım tabi geri son bi kaç ay önce fazla asabiyet nedenyle lustral kullanmaya başladım ve aşırı iştah kesti 17 kilo verdm yani yemeyince veriliyor kilo eğer ilacınızı düzgün kullanıyorsanız ve dozu size uygunsa vermemek için bi sebep yok biraz sabır sadece![]()
Benim hamileliğimde troit hormonlarımla ilgili dengesizlikler ortaya çıktı bir düşüyor bir çıkıyordu hamileliğim boyunca ilaç kullandım ve hamileliğimi ikiz hamile olmama rağmen 12 kilo ile tamamladım eve geldiğimde 56 kiloydum sonra 53 e düştüm ama çocuklarım doğmuştu ya gerisi önemli değildi ilaçlarımı bıraktım ve hiç anlamadan kilo almaya başladım ve bir arkadaşımın bana sana nolmuş demesi ile kendime geldim tartıya çıktığımda 78 kiloyu gördüm. boyum 1603 ay içerisinde almıştım bu kiloları. sonra endokrin uzmanına gittik haşimato troidi teşhisi kondu. ilaç kullanmaya başladım kilo vermeme değil ama durmasına yardımcı oldu. ogunden beri yediklerime dikkat ediyorum ve şu an 66 kiloyum yavaş yavaş ama emin adımlarla devam edeceğim çünkü birden verilen kilolar bizler için hiç kalıcı olmuyor bunu iki yıl içinde çok iyi öğrendim...