• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroid

Merhaba arkadaşlar nerden forum acablirim hic anlamadım türkcemde cok iyi diyil affedin. Ben Sabah 22 yaşındaym yakında türkiyeye taşıncam.. Suan isvicrede yaşiyorum.
Sağlık dururmum sa.. Tiroidlerm cok calışdıkları icin propicyl 50g aliorum nprmalde hamilere veriolarmış bu haplardan ama ben hamile diyilim.. Atom hapları almak isdemedim cünkü cocuk sahibi olmak isdiorum.. Benim kafamdaki soru işaretleri bir türlü cözemedim.. Ben türkiyeye taşındıkdan sonra iş buldukdan sonra isvicreden sigortamı silmeye düşünüorum.. Cifte vatandaş olduğum icin türkiyeden sağlk sigorta isdiom.. Sorun orda başlio zaten.. Bu hasdalığmda hangisi iyi veya ameliyat olmalıysam devlet hastanesinde ücretsizmi ameliyat? Ve en merak ettiğm de ameliyattan sonra ne oluyor.. İsvcrede doktor bana dediki ses tenlerinize tiroidleri ckarırken nadir değen doktorlar var ve değseler bile bi kac gün/hafdaya düzelir.. Ama benim netten okuduklarm cok farklı.. Coğu okuduklarm türkiyede doktorlarn coğu deyyomuş ses tenlere aylarca acı cekiolarmş konuşamiolarş yutkunamiolarmş.. Gercekden öylemi?

Bna yardımcı olabilirseniz cok teşekür ederim

Back