- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.870
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
Dahiliye doktoruna gidin en iyisi siz ona yönlendirme yok elinizde ki sonuçla gidebilirsiniz ,zaten dahiliye ilgilenir tiroitle ve gerekirse endokrine yönlendirir.
Sen yine de ultrason sonucundan sonra endokrinolojiden randevu da al mutlaka ihmal etme
Direk gidemeyebilirsin,çok dolu oluyorlar ya da sevk gerekebilir dahiliye doktoruna git zaten dahiliye ilgilenir genelde gerek görürse o sevk eder.direk endokrine gideceğim
Direk gidemeyebilirsin,çok dolu oluyorlar ya da sevk gerekebilir dahiliye doktoruna git gerek görürse o sevk eder.
Benim tüm kan testlerim normal çıktı ama çarpıntı,sinirlilik,isteksizlik vardı bende. Doktora ısrar edince ultrasonla bakıldı, multi nodüler tiroid varmiş kilo da alamıyorum. Herkeste farklı şekilde mi ortaya çıkıyo acaba2008-2009 senesi çıktı,ilk çıktığında bütün tahlillerim yüksek çıktı,en üst seviyelerdeydi,35,36,37 leride gördü ilaçla düşürüldü,saç dökülmesi,kalp çarpıntısı,halsizlik,üşüme,ellerde titreme,el terlemesi,normal terleme,kilo alımı oldu aşırı zayıftım çünkü kürdan gibiydim,aşırı derecede sinir ve en önemlisi aşırı uyuma gözlerimi açamıyordum.
Olabilir ben de nodul yok.ultrasonla kontrol ediyor düzenli olarak. Hormonlar az çalışırsa kilo alimina çok ÇALIŞIRSA zayıflamaya neden olur.Benim tüm kan testlerim normal çıktı ama çarpıntı,sinirlilik,isteksizlik vardı bende. Doktora ısrar edince ultrasonla bakıldı, multi nodüler tiroid varmiş kilo da alamıyorum. Herkeste farklı şekilde mi ortaya çıkıyo acabasadece 6 ay sonraya kontrol verdiler.
Merhaba arkadaşlar. Suan bnmde tiroid problemim var. Tsh en son uc hafta önce tahlil yapıldı.4.3 tu. Referans aralıgi (0,27-4,2) euthyrox 50 mcg basladi doktor. Uc haftadir kullanıyorum. Iki ay kullan kontrol e gel dedi. Nodul varmI diyede ultrason istedi. Onu henüz cektirmedim acelesi yok dedi doktor. Bu arada anti troglobulin imde yüksek cikti. 115 olmasi gereken,benim 179.bu arada içinden çıkamadım umarım yardimci olabilirsiniz. 2014 un ikincI ayinda tsh tahlili yapilmis. 2.410 cikmis araligi yine (0,27-4,2) sizce bu deger ne anlama geliyor. Cevaplariniz icin şimdiden cok tesekkurler. Rabbim hepimize sifalar versin