tiroid

Dahiliyeyle endokrin çok farklı uzmanlık alanları. Tiroit hastalığı zaten anlaşılmış sadece ultrasondan sonucu bekleniyor. Bu durumda en doğrusu endokrine gitmek. Ben ilk belirtilerimde tiroitten şüphelendiğimde endokrine gittim vakit kaybetmeden ilaca başlandı. Çünkü ilaç kullanımı gecikmemesi gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar. Suan bnmde tiroid problemim var. Tsh en son uc hafta önce tahlil yapıldı.4.3 tu. Referans aralıgi (0,27-4,2) euthyrox 50 mcg basladi doktor. Uc haftadir kullanıyorum. Iki ay kullan kontrol e gel dedi. Nodul varmI diyede ultrason istedi. Onu henüz cektirmedim acelesi yok dedi doktor. Bu arada anti troglobulin imde yüksek cikti. 115 olmasi gereken,benim 179.bu arada içinden çıkamadım umarım yardimci olabilirsiniz. 2014 un ikincI ayinda tsh tahlili yapilmis. 2.410 cikmis araligi yine (0,27-4,2) sizce bu deger ne anlama geliyor. Cevaplariniz icin şimdiden cok tesekkurler. Rabbim hepimize sifalar versin

herkese merhaba,
tiroid muayenesi için Manisa Özel Grand Medical hastanesine gittik bugün. ameliyat şart dedi. doktorumuz Op.Dr. Mümtaz Kahya, aranızda tanıyan daha önce ameliyat olan vs bilgi verebilecek kimse var mı. nasıl bi doktor yardımcı olur musunuz lütfen.

Benim tüm kan testlerim normal çıktı ama çarpıntı,sinirlilik,isteksizlik vardı bende. Doktora ısrar edince ultrasonla bakıldı, multi nodüler tiroid varmiş kilo da alamıyorum. Herkeste farklı şekilde mi ortaya çıkıyo acaba sadece 6 ay sonraya kontrol verdiler.

Olabilir ben de nodul yok.ultrasonla kontrol ediyor düzenli olarak. Hormonlar az çalışırsa kilo alimina çok ÇALIŞIRSA zayıflamaya neden olur.

Olabilir ben de nodul yok.ultrasonla kontrol ediyor düzenli olarak. Hormonlar az çalışırsa kilo alimina çok ÇALIŞIRSA zayıflamaya neden olur.[/QUOTE]
Demek ki benimkiler sıkı çalışıyorlar:) ilac da yok demek ki duzenli kontrol gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…