- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.750
- 248
Ben de ilaç taraftarı değilim ama 4,75 hala çok yüksek. O referans aralıkları çok geniş tutuluyor
Düşününün benim değerlerim 1 ile 2 arası oynasa, mesela 1,30 dan 1,50 ye yükselse doktor hemen ilacımın dozajını değiştiriyor. Vucudunuzu dinleyin. Çarpıntı, halsizlik, sinir gibi şeyler varsa ihmal etmeyin, bir doktora mutlaka görünün.
20 den 4,75 inmek gerçekten iyimiş.Benim gittiğim yerde sınır 5
Maximum 3 olması gerektiğini söylüyo doktorum.
20lerden 4,75e geldim bence sadece dereotuyla büyük başarı
20 den 4,75 inmek gerçekten iyimiş.Zaten doktor kontrolündeymişsiniz de, şifalar dilerim.
Normalde bol su içerim, sıkıntı yok. Ben Kılıçbalığı'nın yazdıklarına güvenerek 5000lik almadım. Zaten vücut atacak, boşa para vermeyin demişti. Öte yandan uzun zamandır hem tırnaklarım hem saçlarım kötü halde, belki 2. şişeyi 5000lik alırım sırf ayrı bir olayı var mı anlamak için.Tiroid hastası aranıyormuş, ben geldim. Biotin de kullanmaya başladım, ama öyle 1 kutu ile olacak iş değilmiş, en az 3 kutu bitirince falan yarıyor ya da yaramıyor anlaşılırmış.
Harbi dereotuyla olacak iş mi bu? Şimdi TSH değeriniz kaç acaba? Ben alternatif tıp ile uğraşan bir doktora sormuştum, deneriz ama kesin bişey diyemem dedi
1000 lik mi kullanıyorsun. Bir de 5000 lik olanı var, ama riskli imiş, fazla gelip ciltte sivilce falan yapabilir diyorlar. Bir de biotinin çözünüp emilmesi için bol su şart.
Normalde bol su içerim, sıkıntı yok. Ben Kılıçbalığı'nın yazdıklarına güvenerek 5000lik almadım. Zaten vücut atacak, boşa para vermeyin demişti. Öte yandan uzun zamandır hem tırnaklarım hem saçlarım kötü halde, belki 2. şişeyi 5000lik alırım sırf ayrı bir olayı var mı anlamak için.
CatlakB ben de mi kullansam demişsiniz. Saçlarınız ya da tırnaklarınız kötü haldeyse neden olmasın. Sonuçta vücutta depolanmıyor, fazlası atılıp gidiyor. Bir de ben bir yerlerde vücut kendini akşam 22'den sonra yeniler diye okumuştum, bu yüzden 21 civarı alıyorum ki destek olsun
Bu arada ben alırken eczacı 1000lik yetecek mi, yetmez ki dedi. Ben de "nasıl olsa fazlasını atacak vücut" dedim. Adamın gözündeki 5000lik satma feri sönüverdiMantıklı aslında bende kullanayım bi süre sonra.
Vaovv 21den sonra olabilir ya :)
Kullanayım bende
Bu arada ben alırken eczacı 1000lik yetecek mi, yetmez ki dedi. Ben de "nasıl olsa fazlasını atacak vücut" dedim. Adamın gözündeki 5000lik satma feri sönüverdiKafa salladı sadece. Burada yazanları okumuş olmasam alırdım elbette.
Teşekkür ederim. Evet kesinlikle denemeye değer, ah şu tembelliğim olmasa, roka, tere, maydonoz, dereotu tüm hevesle aldığım yeşillikleri yıkayıp yemeyi unutuyorum ya...Teşekkür ederim sanada bol şifalar olsun.
İlaçla birliktede kullanabilirsin zararlı bişey değil sonuçta.
Valla sizleri bilmiyorum da benim saçlar vahim halde. Mesela saçımın 3 farklı yerini yakmış kuaför. Arkalarda ve içlerde olduğu için görememişim ben, arkadaşım göstermişti. Oraları bir de köküne zarar vermiş sanırım çünkü uzamıyorlarTeşekkür ederim. Evet kesinlikle denemeye değer, ah şu tembelliğim olmasa, roka, tere, maydonoz, dereotu tüm hevesle aldığım yeşillikleri yıkayıp yemeyi unutuyorum ya...
kavun kokusu , 5000 lik denerseniz, yine de dikkatli olun. Nette cildim bu yüzden bozuldu diyenler de var.
Bir de T ile başlayan bir vitamin takviyesi var saç için , Biotin den sonra onumu denesem diye düşünüyorum ben de.
Aslında biotin ile ilgili göz atıyordum forumlara, çünkü saç dökülmesi problemim inanılmaz hale gelmeye başladı, sinirden artık ağlıyorum.. Bir önceki sayfada gördüm sinir, halsizlik, ayaklarda uyuşma benzeri bişey ve saç dökülmesi problemleri bende var üstüne bir de boğazımda bir takışma hissi var son zamanlarda.. Ben pek doktora gitmeyi sevmediğim ve istemediğimden üstünde de durmadım gerçi.. Ama şuan içime kurt düştü, troid ile ilgili birşey olabilir mi?Teşekkür ederim. Evet kesinlikle denemeye değer, ah şu tembelliğim olmasa, roka, tere, maydonoz, dereotu tüm hevesle aldığım yeşillikleri yıkayıp yemeyi unutuyorum ya...
kavun kokusu , 5000 lik denerseniz, yine de dikkatli olun. Nette cildim bu yüzden bozuldu diyenler de var.
Bir de T ile başlayan bir vitamin takviyesi var saç için , Biotin den sonra onumu denesem diye düşünüyorum ben de.
Teşekkür ederim sanada bol şifalar olsun.
İlaçla birliktede kullanabilirsin zararlı bişey değil sonuçta.
Teşekkür ederim. Evet kesinlikle denemeye değer, ah şu tembelliğim olmasa, roka, tere, maydonoz, dereotu tüm hevesle aldığım yeşillikleri yıkayıp yemeyi unutuyorum ya...
Tabii ki olabilir. Türkiye de 3 kadından biri tiroid hastası ve sizin belirtiler tıpa tıp uyuyor. Hiç ihmal etmeyin. Aç karnına bir TSH testi yaptırın ve iyi bir endokrinoloji uzmanına muayne olun.Aslında biotin ile ilgili göz atıyordum forumlara, çünkü saç dökülmesi problemim inanılmaz hale gelmeye başladı, sinirden artık ağlıyorum.. Bir önceki sayfada gördüm sinir, halsizlik, ayaklarda uyuşma benzeri bişey ve saç dökülmesi problemleri bende var üstüne bir de boğazımda bir takışma hissi var son zamanlarda.. Ben pek doktora gitmeyi sevmediğim ve istemediğimden üstünde de durmadım gerçi.. Ama şuan içime kurt düştü, troid ile ilgili birşey olabilir mi?
Teşekkür ederim, ilk fırsatta doktora gideceğim.Tabii ki olabilir. Türkiye de 3 kadından biri tiroid hastası ve sizin belirtiler tıpa tıp uyuyor. Hiç ihmal etmeyin. Aç karnına bir TSH testi yaptırın ve iyi bir endokrinoloji uzmanına muayne olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?