- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de var Tiroid ve Israrla ilaç kullanmıyorum. Saçlarda dökülme tırnaklarda soyulma hopp diye Kırılma var. Son 3 aydır dereotu kullanıyorum tiroide iyi gelen doğal tek şey.
Son ölçümde normal seviyesine indi benimki. Bu ay kullanmadan bırakıp ötürücem değişme olucak mı diye.
Vitamin değil ama dereotunu öneririm.
Alfa lipoik asit kullanabilirsin
KilicBaligi belki bilgi sahibidir bu konuda. Daha çok güzellik püf noktaları kraliçesidir kendisi, vitaminlerle ilgili de bilgisi var, ama hastalıkla bağlantısı hakkında yorum yapabilir mi bilmiyorum; yine de etiketleyelim görünce yazar zaten.
Alfa lipoik asit hem suda hem yağda eriyen bir asit en kuvvetli antioksidan cildeetkisi büyük daha ziyade
Tiroide bi etkisi var mı acaba ya ?
Normal insanlara faydalıdır ama internette hiç tiroidle ilgili bişey yazmıyor
O da var, eşim. İlaç kullanıyor. Ama onu buraya aldıramam :)Teşekkür ederm :)
Bilgi verebilir misiniz ?
Teşekkür ederim :)
Tiroid hastası da birilerini bulsak
O da var, eşim. İlaç kullanıyor. Ama onu buraya aldıramam :)
merhaba bende haşimato var tırnak meslesine hiç girmim ayak tırnağımdan çok çektim halen çekiyorum... saçlara gelince çok dökülüyor ve zayıf saçlarım var
CatlakB biotin kullanmaya başladın mı? Benim de eşim tiroid bezini aldırmıştı. Çocukluğundan beri hipotiroidi var ve tırnakları çok kırılıyor. B12 kullanıyordu. Şimdi biotin aldım. Etkisini gördün mü sen?
Hipotiroid var ben..
Buda saçıma tırnağıma cildime yansıyor..
Cildim için daha bişey duymadım ama saçla tırnaklarıma kesin yansıyor yani bariz bi şekilde..
Biotin kullansam faydasını görür müyüm ?
Biotin olmasa bile ne ilacı kullanabilirim.
Vitamin açısından yani
Bende de var Tiroid ve Israrla ilaç kullanmıyorum. Saçlarda dökülme tırnaklarda soyulma hopp diye Kırılma var. Son 3 aydır dereotu kullanıyorum tiroide iyi gelen doğal tek şey.
Son ölçümde normal seviyesine indi benimki. Bu ay kullanmadan bırakıp ötürücem değişme olucak mı diye.
Vitamin değil ama dereotunu öneririm.
Ben daha yeni başladım, yarılamadım bile şişeyi. Minicik bir şişesi var, çok sevimli.
Belki tesadüftür, ama ilk 3 gün inanılmaz açlık yaşadım, karnımın gurultusu duyulmaya değerdi Artık yok.
Harbi dereotuyla olacak iş mi bu? Şimdi TSH değeriniz kaç acaba? Ben alternatif tıp ile uğraşan bir doktora sormuştum, deneriz ama kesin bişey diyemem dedi
Ben daha yeni başladım, yarılamadım bile şişeyi. Minicik bir şişesi var, çok sevimli.
Belki tesadüftür, ama ilk 3 gün inanılmaz açlık yaşadım, karnımın gurultusu duyulmaya değerdi Artık yok.
Tiroid hastası aranıyormuş, ben geldim. Biotin de kullanmaya başladım, ama öyle 1 kutu ile olacak iş değilmiş, en az 3 kutu bitirince falan yarıyor ya da yaramıyor anlaşılırmış.
Harbi dereotuyla olacak iş mi bu? Şimdi TSH değeriniz kaç acaba? Ben alternatif tıp ile uğraşan bir doktora sormuştum, deneriz ama kesin bişey diyemem dedi
1000 lik mi kullanıyorsun. Bir de 5000 lik olanı var, ama riskli imiş, fazla gelip ciltte sivilce falan yapabilir diyorlar. Bir de biotinin çözünüp emilmesi için bol su şart.
Dereotunun saplarıyka birlikte tüketince işe yarıyo.
Şuan 4,75 tsh normal Sınırdayım 3 olana kadar kullanıcam.
Ben de ilaç taraftarı değilim ama 4,75 hala çok yüksek. O referans aralıkları çok geniş tutuluyorDereotunun saplarıyka birlikte tüketince işe yarıyo.
Şuan 4,75 tsh normal Sınırdayım 3 olana kadar kullanıcam.
O niye ki, tüm parmak uçları mı? kansızlık falan mı diyorsun?Bende mi kullansam ya
Bende son 5 6 gündür ayak parmak uclarim uyuşuk ya
O niye ki, tüm parmak uçları mı? kansızlık falan mı diyorsun?