- 13 Kasım 2013
- 214
- 249
- 53
- 34
slm bende de nodüller biyopsim temiz cıktı ama büyüyor takibe alcaz dediler ..simdi korkmaya başladım. dr dediki böle devam ederse ameliyat olursun dedi. patalojı raporunda tam olarak ne yazıyordu. cok gecmiş olsun..ikinci maeliyattan bende çok korktum bir ay oldu ikinciyi olalı ama korkacak bişey yok gerçekten birinciden daha da kısa sürdü hem bnde atomu bekliyorum ocagın 9 unda atom alcam hiç sıkıntı yapma dua et bol bol Allah'ın izniyle geçip gidicek hersey
slm bende de nodüller biyopsim temiz cıktı ama büyüyor takibe alcaz dediler ..simdi korkmaya başladım. dr dediki böle devam ederse ameliyat olursun dedi. patalojı raporunda tam olarak ne yazıyordu. cok gecmiş olsun..
pekı meduller kanserde ıyılesır mı
patoloji raporum bende değil ama papiller karsinoma yazıyodu..ben senin yerinde olsam dikkat ederim düzenli kontrollere giderim biyopsini tekrar başka hastanede yaptır istersen.. ama korkulcak bişey yok bu hastalıkda ben atom tedavimi de gördüm bir gece hastanede kaldım o kadar şimdi hersey normal gidiyor çok şükür sen de kontrollerine düzenli git ilaçlarını aksatma sakın
cok sağol ilgilendiğin için evet korkulacak bişey yok ama yeni doğum yaptım o biraz canımı sıkıyor iste ben patolji değilde biyopsi diycektim cok gecmiş olsun. Allah baska dert vermesin
Allah bağışlasın bebeğini :) amaaan hiç kafana takma ilaçlarını al düzenli kendine dikkat et canını sıkma herseyin çözümü var nasılsa
Keşke her kanser tiroid kanseri kadar kolay kurtulunabilinir olsa......
Bende Papiller Ca şeklinde tiroid kanseri başlangıcı olduğu ortaya çıktı öğrencilik yıllarımda..Tüm tiroid bezim alındı...Daha sonra iyot 131 tedavisi gördüm...Tefor veya levatiron isimli kolayca bulunabilen ve çok çok ucuz olan küçük bir ilacı her gün içiyorum..Zamanla ilaç düzenim de yerine oturdu,hormonlarım tekrar düzene girdi..Hiç sıkıntı yaşamadım..Üstüne üstelik yıllar sonra evlendim ve çocuk sahibi de oldum..Gayet de sağlıklıyım...Yani tiroid kanserinin hiç öyle abartılacak bir durumu yok..Çünkü çaresi olan bir durum..Allah başka dert vermesin.....Allah beterinden saklasın....
Anneme 2006 da teşhis konuldu papiller di. AlminaCinarin gördüğü tedavinin aynısından gördü ve gercekten sadece adı kanser tedavisi oldukça kolay ve iyileşme sürecinde kolay ve rahat geçiyor. Allah tedavisi olmayan hastalık vermesin
Ameliyatım 4.5 saat sürmüş kendime gelmem odaya çıkmam 5 saat. Ameliyattan önce önlük ve alt iç çamaşırı giydiriyorlar birde varis çorabı 2 gün o çoraplarla yaşamak zor ama sağlık olunca insan katlanıyor :)
Ameliyatım 4.5 saat sürmüş kendime gelmem odaya çıkmam 5 saat. Ameliyattan önce önlük ve alt iç çamaşırı giydiriyorlar birde varis çorabı 2 gün o çoraplarla yaşamak zor ama sağlık olunca insan katlanıyor :)
radyoaktif iyotla ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim isterseniz...
Merak.ettim atom aldınız. Bende sizinle aynı durumdayım.cevaplardan sevinirimHic birsey olmaz korkmayın o ilaclarin etkisi birgunde geciyor benim annem de cekildi birgun bixden uzak durdu okadar .. sevgiler gule gule kucaginiza alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?