Sadefe tiroide bağlı olsa baştan verirlerdi malesef sende de pko var bu yumurtalıklarla ve spermlerle alakalı bir durum. İkisi kaliteliyse ve kadında çatlama yumurtlama meydana geliyorsa ancak gebelik oluşabilir. Bunun için senin mutlaka beslenmeni düzeltmelisin aşırı etkili.İştahımı ve şeker isteğimi kesti biraz ilaç ama beslenme düzeninde henüz büyük bir değişiklik yapamadım maalesef, keçi boynuzu içiriyorum eşime, üç senedir ilk defa tiroid ilacı kullandırdılar bana eğer sebep tiroidse gerçekten çok üzüleceğiz boşa giden onca zamana ve emeğe gerçekten, belki beş tane doktora gittim hiçbiri bakmamış buna
Günde 4000 mg inositol 400 mg folik asitin metil folat cinsi 1000 IU d vitamini barındırıyor. Benim d vitaminim de 5 di o yüzden doktorum bu iyi gelir dedi . Allah var iki aydır içiyorum iki aydır da 26 günde regl oluyorum. Önceden 30-35 hatta 40 günü buluyorduBu güzelmiş bende aldım inositol ama farklı marka. Günde 1 şase içiyorum
Ben ayrıca alıyorum d vitaminini. Benim adet düzensizliğim yok 2000 mg inositol alıyorum acaba yeterli mi yumurta gelişimi içinGünde 4000 mg inositol 400 mg folik asitin metil folat cinsi 1000 IU d vitamini barındırıyor. Benim d vitaminim de 5 di o yüzden doktorum bu iyi gelir dedi . Allah var iki aydır içiyorum iki aydır da 26 günde regl oluyorum. Önceden 30-35 hatta 40 günü buluyordu
Bir çok yabancı makale okuduğumda 4000 mg inositol almanın kırmızı ve mor renkli meyve tüketmenin nac kullanmanın yumurta gelişimini arttırdığı ve sağlıklı yumurta üretmek için çok. İyi olduğunu söylediBen ayrıca alıyorum d vitaminini. Benim adet düzensizliğim yok 2000 mg inositol alıyorum acaba yeterli mi yumurta gelişimi için
Kendisi 1 kere tüp bebek yapms başka yerde ve sırf para almak için bunu söylememisler bile ona düşünün.Evet kadın doğum doktorum değerin düşmeden tedavi yapamam boşuna para verirsin dedi, bunu 3 sene sonra öğrenmenin yılgınlığını yaşıyorumo kadar doktora rağmen ah ahh
Olabilir canım tabikiBenim t3,t4 ve antitpo normaldi hepsine baktılar. Hatta bundan birkaç ay önce ultrason ile de bakıldı o yüzden mi gerek yok dedi acaba
Aaa bunun içeriği daha yüksek canım bundan alayım önümüzdeki ay olmazsaBen 100 mg kullanıyorum. Gynopol kullanıyorum takviye içinde . Günde iki paket içiyorum suya karıştırıp kokusu elmalı soda gibi . Içeriğide böyle
Amin çok teşekkür ederim mutlaka bakacağım şifa olsun hepimizeKendisi 1 kere tüp bebek yapms başka yerde ve sırf para almak için bunu söylememisler bile ona düşünün.
2. Olan sizinki gibi insaflı çıkınca düşmesini beklemiş.
Canan karatay YouTubeda Karatay sözü kanalı açtı bu konuda hipertroid ne diyor bir bakın ona çok güveniyorum size de şifa olsun.
En güzel zamanda bizlerin de kuzuları kucağında olsun
Daha önce aşılama vs denediniz mi acaba merak ettim sürecinizi ben üç senedir yalancı pozitif bile göremedim :))))Aynı durum bende de var 1 yıdlır hamile kalamadım gittim troid yüksek çıktı 3-4 arqsında değişio 1 ay ilaç kullandı inmedi dozajı yükselttik. Tüp bebek yaptırcam. Troid bu kadwr etkilyor olabilirmi diye ben de çok arşatırma yaptım sadece sizi gördüm şuan benimle aynı durumda olan.
Yaklaşık 5 günde 2 kilo verdim gibi görünüyor tartıya göre birde yürüyüşe başladım kullandığım insülin direnci ilacı iştahımı bayağı kestiSadefe tiroide bağlı olsa baştan verirlerdi malesef sende de pko var bu yumurtalıklarla ve spermlerle alakalı bir durum. İkisi kaliteliyse ve kadında çatlama yumurtlama meydana geliyorsa ancak gebelik oluşabilir. Bunun için senin mutlaka beslenmeni düzeltmelisin aşırı etkili.
Dusuk yaptim 2 aylik. O zaman hic tsh ye bakmamislar. 2. Asilama sirasinda tsh nin 3 oldugunu gorunce bunu indirmemiz geek dediler 1,80 dustu 2. Asilamayi yaptirdim tutmadi. Adet olcam bida baktilar 3,80 olms troid :/ tugmadigini ogrenince cok uzuldum belki o etkiledi ama bilmiorum. Ilaci yukseltti simdi. Son bi asilama yasa tup bebege gecicemDaha önce aşılama vs denediniz mi acaba merak ettim sürecinizi ben üç senedir yalancı pozitif bile göremedim :))))
Bu aşılamalar bir bize mi tutmuyor anlamadımki sitede herkesinki tutmuş gibi yorumlar varDusuk yaptim 2 aylik. O zaman hic tsh ye bakmamislar. 2. Asilama sirasinda tsh nin 3 oldugunu gorunce bunu indirmemiz geek dediler 1,80 dustu 2. Asilamayi yaptirdim tutmadi. Adet olcam bida baktilar 3,80 olms troid :/ tugmadigini ogrenince cok uzuldum belki o etkiledi ama bilmiorum. Ilaci yukseltti simdi. Son bi asilama yasa tup bebege gecicem
Benim arkadaslarimin ilkinde tuttu ben de saniyodum asilama tutcak hemen. 2. Den sonra asiri umutsuzluga kapildim. Bide benim rahim icine dogru buyuyen 3 cm miyom var ameliyat olmak istemiorum. Burda herkes miyomla hamile kalmis 8 cm dogum yapmis rahim icindeBu aşılamalar bir bize mi tutmuyor anlamadımki sitede herkesinki tutmuş gibi yorumlar var
Güzel inşallah böyle devam ederYaklaşık 5 günde 2 kilo verdim gibi görünüyor tartıya göre birde yürüyüşe başladım kullandığım insülin direnci ilacı iştahımı bayağı kesti
Doktor bana da miyom demişti ama rahme uzak olduğu için doğumda sezeryan yaparsın alırız dedi gebeliğe engel olmaz dedi canım inşallah aşılamalar bize uğur getirirBenim arkadaslarimin ilkinde tuttu ben de saniyodum asilama tutcak hemen. 2. Den sonra asiri umutsuzluga kapildim. Bide benim rahim icine dogru buyuyen 3 cm miyom var ameliyat olmak istemiorum. Burda herkes miyomla hamile kalmis 8 cm dogum yapmis rahim icinde
İnşallah inşallahInsallah 3. De tutar son asilamalarimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?