Tiroid, İnsülin, 3 yıldır yalancı pozitif bile göremedim

Sadefe tiroide bağlı olsa baştan verirlerdi malesef sende de pko var bu yumurtalıklarla ve spermlerle alakalı bir durum. İkisi kaliteliyse ve kadında çatlama yumurtlama meydana geliyorsa ancak gebelik oluşabilir. Bunun için senin mutlaka beslenmeni düzeltmelisin aşırı etkili.

Bu güzelmiş bende aldım inositol ama farklı marka. Günde 1 şase içiyorum
Günde 4000 mg inositol 400 mg folik asitin metil folat cinsi 1000 IU d vitamini barındırıyor. Benim d vitaminim de 5 di o yüzden doktorum bu iyi gelir dedi . Allah var iki aydır içiyorum iki aydır da 26 günde regl oluyorum. Önceden 30-35 hatta 40 günü buluyordu

Ben ayrıca alıyorum d vitaminini. Benim adet düzensizliğim yok 2000 mg inositol alıyorum acaba yeterli mi yumurta gelişimi için

Ben ayrıca alıyorum d vitaminini. Benim adet düzensizliğim yok 2000 mg inositol alıyorum acaba yeterli mi yumurta gelişimi için
Bir çok yabancı makale okuduğumda 4000 mg inositol almanın kırmızı ve mor renkli meyve tüketmenin nac kullanmanın yumurta gelişimini arttırdığı ve sağlıklı yumurta üretmek için çok. İyi olduğunu söyledi

Evet kadın doğum doktorum değerin düşmeden tedavi yapamam boşuna para verirsin dedi, bunu 3 sene sonra öğrenmenin yılgınlığını yaşıyorum o kadar doktora rağmen ah ahh
Kendisi 1 kere tüp bebek yapms başka yerde ve sırf para almak için bunu söylememisler bile ona düşünün.
2. Olan sizinki gibi insaflı çıkınca düşmesini beklemiş.
Canan karatay YouTubeda Karatay sözü kanalı açtı bu konuda hipertroid ne diyor bir bakın ona çok güveniyorum size de şifa olsun.
En güzel zamanda bizlerin de kuzuları kucağında olsun

Aynı durum bende de var 1 yıdlır hamile kalamadım gittim troid yüksek çıktı 3-4 arqsında değişio 1 ay ilaç kullandı inmedi dozajı yükselttik. Tüp bebek yaptırcam. Troid bu kadwr etkilyor olabilirmi diye ben de çok arşatırma yaptım sadece sizi gördüm şuan benimle aynı durumda olan.

Amin çok teşekkür ederim mutlaka bakacağım şifa olsun hepimize

Daha önce aşılama vs denediniz mi acaba merak ettim sürecinizi ben üç senedir yalancı pozitif bile göremedim :))))

Yaklaşık 5 günde 2 kilo verdim gibi görünüyor tartıya göre birde yürüyüşe başladım kullandığım insülin direnci ilacı iştahımı bayağı kesti

Daha önce aşılama vs denediniz mi acaba merak ettim sürecinizi ben üç senedir yalancı pozitif bile göremedim :))))
Dusuk yaptim 2 aylik. O zaman hic tsh ye bakmamislar. 2. Asilama sirasinda tsh nin 3 oldugunu gorunce bunu indirmemiz geek dediler 1,80 dustu 2. Asilamayi yaptirdim tutmadi. Adet olcam bida baktilar 3,80 olms troid :/ tugmadigini ogrenince cok uzuldum belki o etkiledi ama bilmiorum. Ilaci yukseltti simdi. Son bi asilama yasa tup bebege gecicem

Bu aşılamalar bir bize mi tutmuyor anlamadımki sitede herkesinki tutmuş gibi yorumlar var

Bu aşılamalar bir bize mi tutmuyor anlamadımki sitede herkesinki tutmuş gibi yorumlar var
Benim arkadaslarimin ilkinde tuttu ben de saniyodum asilama tutcak hemen. 2. Den sonra asiri umutsuzluga kapildim. Bide benim rahim icine dogru buyuyen 3 cm miyom var ameliyat olmak istemiorum. Burda herkes miyomla hamile kalmis 8 cm dogum yapmis rahim icinde

Doktor bana da miyom demişti ama rahme uzak olduğu için doğumda sezeryan yaparsın alırız dedi gebeliğe engel olmaz dedi canım inşallah aşılamalar bize uğur getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…