Tiroid, İnsülin, 3 yıldır yalancı pozitif bile göremedim

cebellato

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
311
66
18
27
Kızlar artık tükendiğimi hissediyorum, konuyla ilgili desteğinize ihtiyacım var, tiroid ilacı ve diaformin kullanmaya başladım, 3 yıldır hiç ama hiç gebelik elde edemedim, tiroid 4.07 çıkmış doktorda ilaç başlattı, acaba bu mu engel olmuş şimdiye kadar tutunmaya? 27 yaşındayım eşimde sorun yokmuş morfoloji dışında, 2 kere aşılama denedik negatif. Başka doktora gittim daha detaylı baktı aşılama önerdi ama önce değerlerimin düzelmesini bekleyecekmiş, Combinol önerdi

Tiroid için düzenli takip ediliyor musunuz ben değerlerimin düzelmesi ve yeterli dozu ayarlamak için ayda bir kontrole gitmiştim. Dozu ayarlayınca 3 yıldır aynı dozu kullanıyorum ve değerim 1.85 kadar düştü. 2.5 ve üzerinde bebek tutunamaya biliyor tutunsa bile bebekde yüksek seviyelere zeka geriliğine sebeb oluyor. İsterseniz bir endokrinolojiye de görünün. Bende Pcos da olduğu için içinde 4000 mg içeren inositol takviyesi alıyorum bu takviye hem yumurtalarımı erken büyütüyor bende çatlatıyor

Ben bunu dahiliyeye sordum benimde 3 falan çıkıyor tiroidim doktor 4 üzerinde problem olur üreme hormonlarını baskılar, 2.5 ve altı olmasını bebeğin zeka gelişimi açısından isteriz demişti. Sizin sorduğunuz hangi branştı?

Son düzenleme:
Morfoloji önemli mutlaka 3-6 ay sonra tekrar baktırın o morfolojinin belli bir değeri var.

Ve tiroid hastası olarak 4.07 yüksek gebelik için 1 ve 1in altında olması bekleniyor. 2 lerde olanlarda gebe kalabiliyor nadiren. Muhtemelen sende pko var. Belirtileri bunlar bendede var insülin ilacı aynı şekilde kullanıyorum ara ara bıraktım mide bulantısı yüzünden. Doktorun sana vitamin verdiyse mutlaka kullan onun içinde inositol var bu yumurtalıkları destekliyor yumurtlama çatlama ve kalitesi için yardımcı. İlişki düzeniniz 2 günde bir olsun. Ve eşinle birlikte çiğ kuru yemiş yiyin özellikle eşin fındık ve kabak çekirdeği sende ceviz ye

İnsülin ilacını kullanırken mutlaka diyetle uygulamalısın kilo varsa yoksa sana iki mislisini aldırır o ilaç. Çünkü pankreas şekeri dengelediği için süzdüğü için bedende ters tepe bilir çok dikkatli olmak lazim

Ben doz ayarı için önce dahiliyeye gittim sonra da 6 ayda bir düzenli endokrinolojiye kontrole gidiyorum hem hormonlarıma hemde diğer tüm genel değerlerime baktırıyorum

Ben doz ayarı için önce dahiliyeye gittim sonra da 6 ayda bir düzenli endokrinolojiye kontrole gidiyorum hem hormonlarıma hemde diğer tüm genel değerlerime baktırıyorum
Bende gittim yüksek trigliseridim var ondan dolayı her 3 ayda bir kontrol bakıyorlar bu ay özellikle sordum ancak bana bu şekilde cevap verdi çok şaşırdım ne yapsam kararsız kaldım

Hipertroidse olma ihtimalini düşürür malesf. Diyetsynmin tüp bebekte bile doktoru değeri düşmeden 5. Gün embriyo yerleştirmeniz hipertroidi var diye.

Bende gittim yüksek trigliseridim var ondan dolayı her 3 ayda bir kontrol bakıyorlar bu ay özellikle sordum ancak bana bu şekilde cevap verdi çok şaşırdım ne yapsam kararsız kaldım
Düzenli ilacınızı kullandığınızda düşen bir değer kendinizi strese sokmayın. Streslendikçr değerler artar içiniz ferah olsun

Düzenli ilacınızı kullandığınızda düşen bir değer kendinizi strese sokmayın. Streslendikçr değerler artar içiniz ferah olsun
Bana tiroid ilacı vermedi ki, değerlerin normal gebeliğe engel olması 4 üzerinde olur demişti benimki 3 küsürlerde ve 2.8 küsürlerde geziyor

Bana tiroid ilacı vermedi ki, değerlerin normal gebeliğe engel olması 4 üzerinde olur demişti benimki 3 küsürlerde ve 2.8 küsürlerde geziyor
Benim doktorum 2.5 altı istiyor . Demekki hastadan hastaya değişen bazı durumlar olabilir . Siz doktorunuzu dinleyin

Endoknolojiye gittim bana 25 mg ilaç başlattı onu düzenli kullanmaya başladım bende çok yüksek çıktığı için doktor düşürmeden hiçbir şey yapamam dedi Combinol önerdi bana 1100 mg civarı inositol var bende de pcos var hangi takviyeyi önerdi doktorun acaba

İştahımı ve şeker isteğimi kesti biraz ilaç ama beslenme düzeninde henüz büyük bir değişiklik yapamadım maalesef, keçi boynuzu içiriyorum eşime, üç senedir ilk defa tiroid ilacı kullandırdılar bana eğer sebep tiroidse gerçekten çok üzüleceğiz boşa giden onca zamana ve emeğe gerçekten, belki beş tane doktora gittim hiçbiri bakmamış buna

Benim tüp bebeğe başlamak amacıyla danıştığım doktor direkt endokrinolojiye yönlendirdi üniversite hastanesinde dahiliye falan demedi hiç sanırım daha kapsamlı bakılıyor endokrinolojide

Hipertroidse olma ihtimalini düşürür malesf. Diyetsynmin tüp bebekte bile doktoru değeri düşmeden 5. Gün embriyo yerleştirmeniz hipertroidi var diye.
Evet kadın doğum doktorum değerin düşmeden tedavi yapamam boşuna para verirsin dedi, bunu 3 sene sonra öğrenmenin yılgınlığını yaşıyorum o kadar doktora rağmen ah ahh

Benim doktorum 2.5 altı istediğini söyledi tedaviye başlamak için ama 2 ye kadar düşmesini beklersen daha iyi olur dedi mutlaka zayıfla dedi 167-70 kiloyum yürüyüş ve hareket önerdi

Bende anti tpo denilen testte yüksek çıktı belki o yüzden ilaca başlatmıştır ultrasonla falan da baktı belki senin hikayen farklıdır olabiliyor tabi

Bende anti tpo denilen testte yüksek çıktı belki o yüzden ilaca başlatmıştır ultrasonla falan da baktı belki senin hikayen farklıdır olabiliyor tabi
Benim t3,t4 ve antitpo normaldi hepsine baktılar. Hatta bundan birkaç ay önce ultrason ile de bakıldı o yüzden mi gerek yok dedi acaba

Ben 100 mg kullanıyorum. Gynopol kullanıyorum takviye içinde . Günde iki paket içiyorum suya karıştırıp kokusu elmalı soda gibi . Içeriğide böyle

Eklentiler

• image.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 11
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…