Tiroid için doğal kapsül kullanan var mı ?

begooonya

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
743
21
arkadaşlar tiroidle ilgili araştırma yaparken sürekli doğal ilaçlarla ilgili reklamlara rastlıyorum.burda isim vermek doğru mu bilmiyorum.neyse isim vermeden konuşayım.bir kaç farklı marka var sanırım.

işte bitkisel içerikli olduğu,yok şu kadar zamanda tamamen geçirdiği filan yazıyo.çok da pahalı geldi bana.gerçi tamamen geçirecekse paranın ne önemi var ama işte güvenemiyo da insan.

burda bu ilaçlardan kullanan var mı ? olumlu etkisini gören var mı ? başka yerde okuduğum yorumlara heleki ürünlerin sitelerinde yazılan yorumlara güvenemiyorum illa burdan öğrencem :)

çok merak ediyorum kızlar yaaaaaaaaa

ben kapsülleri bilmiyorum ama saraçoğlunun kendi sitesinden tiroit kürü getirttim.düzenlide kullandım açıkçası.bir ay sonra tsh 5.16dan 3e düşümüş.dr ilaç dozunu mu arttırdın diyede sordu.5-6ay kullanacağım.ben nodüler hipotroidi hastasıyım bu arada..

süper yaa demek faydasını gördün harika
ya kimi set,kimi kür,kimi kapsül olarak geçiyor ama hangisi güvenilirdir bilemiyor insan
saraçoğlununkini hiç farketmemiştim
mutlaka araştırıcam

araştır gerçekten işe yarıyor.bana da bi kaç arkadaşım söyledi.kullanıp ilacını yarıya düşüren bile var.ne kadar az kullansak o kadar ii tabii..benimde değerlerim epeyce düştü.umarım nodüllere de fayda eder:KK43:

kızlar bende de üç senedir adı konulmayan bir tiroit kanda oldugu söyleniyor ama herşey yarın doktora gitcem o zaman bellei olacak inşaallah bi sorun çıkmaz bende eutrohx bu ilacı alıyorum aç karna bi tane günde

araştır gerçekten işe yarıyor.bana da bi kaç arkadaşım söyledi.kullanıp ilacını yarıya düşüren bile var.ne kadar az kullansak o kadar ii tabii..benimde değerlerim epeyce düştü.umarım nodüllere de fayda eder:KK43:

aynen yaa,şu nodüllere de faydası olacaksa süper olur bi de antikorlara tabi
ilaç zaten kemik erimesi yapıyo,ne kadar az ilaç o kadar iyi

kızlar bende de üç senedir adı konulmayan bir tiroit kanda oldugu söyleniyor ama herşey yarın doktora gitcem o zaman bellei olacak inşaallah bi sorun çıkmaz bende eutrohx bu ilacı alıyorum aç karna bi tane günde

yani tam olarak anlayamadım açıkçası
tiroid var ama hangisi olduğu mu belli değil,adı konulamadı derken ? hem de 3 senedir ??? nasıl yaaaaaaa
mesela bende hipotiroid vardı şimdi haşimoto var
neymiş bizi de haberdar et merak ettim,geçmiş olsun canım

X