Gebeliğe Hazırlık Tiroid hastasi olup hamile kalmak istiyenler var mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başka doktor yok burda maalesef canım. Kadın Doğum bile yok, Dahiliye Kadın Doğuma bakıyormuş. Acaba burda doğuranlar nerede doğuruyor onu da bilmiyorum :))

Bizim seviyede troid değeri olanların gebelik şansı düşüyor mu acaba? Gebelik şansı azalır diye okumuştum biryerden ama yinede yüksek değil bizimki.

Amin inşallah Rabbim bizimle birlikte isteyen herkese En kisa surede hayırlısıyla versin ☺ neden çekineceksin böyle bir şey duydum aklıma takıldı dersin senin ve allahın nasip edeceği bi hediyeyi sen kadar kimse düşünmez doktorlar hemen gönderiyor başından ne yazık ki

Öyle oldumu zor oluyor Dr hastane sıkıntı oldumu yada mesafe uzak oldumu allah yardımcınız olsun... yok canım engel değil sadece önlem amaçlı gibi düşün folik asit alıyor musun peki

Canım cevap yazmadan benim mesajımın altında cevapla yazısına tıklayıp yaz. Yazdıklarının bildirimi gelmiyor yoksa bana

Âmin canım inşaAllah. Çok çekingenim o yüzden çekinip utanıyorum bazen

Öyle oldumu zor oluyor Dr hastane sıkıntı oldumu yada mesafe uzak oldumu allah yardımcınız olsun... yok canım engel değil sadece önlem amaçlı gibi düşün folik asit alıyor musun peki
Evet canım doğal katkısız Folik Asit almaya 4 gün önce başladım. Günde 1 tane 400mcg içiyorum yemekle birlikte.

Kadin dogum icin Dahiliye ne kadar yeterli olabilir neden atamaları yapılmaz ki hiç anlamıyorum
28.000 kişilik bir ilçedeyim ve yarısı kadın olsa 14.000 kadın. Hadi çor çocuk var, kadın 8.000 olsun. Hiç mi gerekmiyor uzman kadın doktoru? Gördük işte dahiliye uzman doktorunu da.

Tamam canım ☺ doğal katkısız dediğin nasıl oluyor canım
Yani sadece folik asit canım. Eczaneden sordum, bir tane gösterdi ama içi renklendirici dolu. Bir sürü şey vardı içinde. Bende internetten sipariş verdim 100lü şişe Solgar markasına ait. 3 ay 10 gün yetecek.

Sen alıyor musun?

28.000 kişilik bir ilçedeyim ve yarısı kadın olsa 14.000 kadın. Hadi çor çocuk var, kadın 8.000 olsun. Hiç mi gerekmiyor uzman kadın doktoru? Gördük işte dahiliye uzman doktorunu da.
Kadının olduğu yerde kadın doktoru şart hele ki bir doktor bile yeterli olmazken allah yardımcınız olsun inşallah.ben folattro kullanıyorum folik asit

Yeni dedi eczane bende tereddüt etmiştim hiç duyulmadk ismi diye ☺ Nerede yaşıyorsun canım gidebileceğin çevre il ilçe yakın mesafede yok mu
Erzurum'da Muş sınırında biryerdeyim canım. Büyük şehire 2.5 saatte anca gidiyorsun. Yakın ilçe var aslında yarım saat uzaklıkta diyorlar ama geçenlerde omzum çıktığında o ilçede doktor bulamadıklarından dolayı şehre götürüldüm. Canım çıktı tabi. Rezillik.

Anladım canım geçmiş olsun ilçe de olmanın zorlukları inşallah iyi bir doktor gelir de iyi olur sizin açınıdan

Kızlar bi arkadaşımdan duydum hamilelik düşündüğü zaman kadın doğuma gitmiş ve dr ona folik asit vermiş vücudunu hamilelige hazırlıyormuş falan biseyler dedi . Siz de kullaniyormusunuz böyle bi ilac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…