Aynen öyle ciddi birşey canım gebelik durumunda da birden yükseliyor kimyasal gebelik ondan oldu büyük ihtimal hamile olduğumu öğrendikten kanamam olana kadar hemen artmış ilaç almama rağmen dozu az gelmiş... sen bi endokrine git bu işi en iyi bilenler onlarBende sana sormayı düşünüyordum canım. Teşekkür ederim.
Gebelikten süphelenip gitmiştim zaten bugün, gebelik çıkmadı ama TSH 3.58 çıktı. Ne olduğunu bile anlatmadılar. Gebeliğe engel bir durum var mı diye sordum ama biz burdan bakmıyoruz, bu sonuçlardan belli olmaz, Kadın Doğuma gitmen gerek dedi. Burda KD yok tabii...
Kendim araştırıp buldum TSH'nin ne olduğunu. Güya biyokimya, T3 T4, hemografi ve TİT'e baktılar. 3 tüp kan ve idrar aldılar ama sonuçlara bile bakmadılar. Sağlık Ocağından da gebelik varsa gelin troid'e bakalım dediler. Hamile olmayanlarla ilgilenmiyorlar herhalde.
Ne yapacağım bilmiyorum. Hekim troid diyor, uzman troid ilacı alıyor musun demekle kalıyor. Birde ciddi birşeymiş troid...
Tamam canım çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşaAllah.Aynen öyle ciddi birşey canım gebelik durumunda da birden yükseliyor kimyasal gebelik ondan oldu büyük ihtimal hamile olduğumu öğrendikten kanamam olana kadar hemen artmış ilaç almama rağmen dozu az gelmiş... sen bi endokrine git bu işi en iyi bilenler onlar
Evet bir de öyle bir sıkıntı var malesefTamam canım çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşaAllah.
Bugün randevulara baktım da Endokrin için randevu alamıyormuşsun. Baya uzmanlık gerektiriyormuş. Sevk gibi birşey gerekiyormuş Endokrine gidebilmek için...
Bende sana sormayı düşünüyordum canım. Teşekkür ederim.
Gebelikten süphelenip gitmiştim zaten bugün, gebelik çıkmadı ama TSH 3.58 çıktı. Ne olduğunu bile anlatmadılar. Gebeliğe engel bir durum var mı diye sordum ama biz burdan bakmıyoruz, bu sonuçlardan belli olmaz, Kadın Doğuma gitmen gerek dedi. Burda KD yok tabii...
Kendim araştırıp buldum TSH'nin ne olduğunu. Güya biyokimya, T3 T4, hemografi ve TİT'e baktılar. 3 tüp kan ve idrar aldılar ama sonuçlara bile bakmadılar. Sağlık Ocağından da gebelik varsa gelin troid'e bakalım dediler. Hamile olmayanlarla ilgilenmiyorlar herhalde.
Ne yapacağım bilmiyorum. Hekim troid diyor, uzman troid ilacı alıyor musun demekle kalıyor. Birde ciddi birşeymiş troid...
Haksızlık valla. Ne randevu, ne sevk ne de ilgi var. Pes edesim geliyor.Evet bir de öyle bir sıkıntı var malesefben hastanede çalıştığım için rica ederek baktırıyorum onun haricinde bayağı erken gelip randevu alıyolar 7 gibi falan bir de düzenli kontrol ettiği hastaları sistemden actırıyorlar onlar randevu alabiliyor
Haklısın insanın canına tak ediyor artık doktorlar da ilgisiz.. ama pes etmek yok bebişler için mücadeleye devamHaksızlık valla. Ne randevu, ne sevk ne de ilgi var. Pes edesim geliyor.
Evet canım gelişimde sıkıntı olabiliyormuş. Boy kısalığı olabiliyormuş.Bende 1 ay once ogrendim troidle ilgili hic bilgim yoktu baya tedirginim aslinda hamileligi geciktiriyormus ama senin degerinde fazla yuksek degil bana doktorum bu degerin engel olmiyacagini soyluyor ama hamile kalip deger yukseknolursa bebekde bazi sikintilar olabiliyormus gelisimde oyuzden hamileliktede ilac kullanmak gerekebilir.neden oyle ilgisiz davranildi acil bolumu falanmiydi direk endokrine gitsen yada saglik ocaginda aile hekimleride tahlil yapip ilac verebiliyor gerek gorurse
Hayırlısı olsun canım. Ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olsun.Haklısın insanın canına tak ediyor artık doktorlar da ilgisiz.. ama pes etmek yok bebişler için mücadeleye devam
Rica ederim canım hakkımızda hayırlısı rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallahHayırlısı olsun canım. Ne zaman hayırlı olacaksa o zaman olsun.
Teşekkür ederim yardımın için.
Âmin canım inşaAllah.Rica ederim canım hakkımızda hayırlısı rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah
Sana ilacı özel bir hastanede mi yazmışlardı canım TSH sonucundan sonra? Benimki 3.58 çıktı ama devlet hastanesi ilaç vermedi troid hapı kullanıyor musun diye sorduğu halde. Bende gebelik düşünüyorum ve 6 günlük bir gecikmem var ama ilaç kullanmıyorum. Gebelik de dün 0.100 çıktı, yokmuş. Sence benimde bu ilacı kullanmam gerekiyor mu?Merhaba benimde tiroid im 3 civarında hamilelik düşündüğüm için levotiron 25 Mg kullanıyorum bu ay adetim 10 gün gecikti test negatif çıktı normalde adetlerim düzenlidir bu ay sıkıntı yaşadım sadece ilaca bağlı bir durum olabilir mi bilgisi olan var mı
Bende Dahiliyeye gittim güya Sağlık Ocağı yönlendirdi beni de. 3 tüp kan verdim ve hiç bir sonuca bakmadan gebelik yok diyip yolladı uzman olacak doktor.Evet canım özel hastanede yazdılar kadın Dr dahiliyeye yönlendirdi oraya gittiğim zaman Dr dedi değerlerin normal ama hamileliği düşünenler için bu değer 2 buçuk altı olmalı bunu aşağı çekmek için başlayalım dedi.yüksek olması durumunda düşüğe zeka geriliği boy kısalıgı gibi durumlar olabiliyor biz onlemimizi alalım dedi geçen ay başladım 40 gün falan oldum yani
Tamam canım çok teşekkür ederim bilgi için. Ben bir bakarim iyice yinede. Hekim gebelik çıkarsa gel troide bakarız dedi ama gebelikte çıkmayınca gitmeye çekiniyorum Sağlık Ocağına.Kullan yada kullanma demem yanlış olur canım ama hamilelik dusunuyorsan ve o Dr böyle dediyse birde başka bir Dr git derim ve ona da böyle bir durumdan bahsedersen verir diye tahmin ediyorum çünkü benimde aynı seviyede tiroid değerim
Evet 1 aydır levotiron 50mg kullanıyordum. Dr 75mg çıkardı bugunİlaç kullanıyo musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?