Ya ben biraz takıyorum acaba dustumu falan diye bakalım ne çıkacak. Herhangi bi diyet yapiyormusun kilo durumun nasilMerhaba canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bende çok yüksekti şimdi 3 .43 çıktı 75 lik içiyorum Allah herkese nasip etsin inşallah kucağımıza almayı aslında çok zor değil kendimiz strese giriyoruz ben hiçbirşey takmadım bence ondan düştü tiroid ler ama daha 2 buçuk olması için bu hafta 75 lik verdi bakalım inşallah düzelir tiroid lerimiz
Ya ben biraz takıyorum acaba dustumu falan diye bakalım ne çıkacak. Herhangi bi diyet yapiyormusun kilo durumun nasil[/QUOTE. Aslında 57 kiloydum biraz aldım o da ine tedavisi alıyorum çocuk için ondan canım bende senin gibi çok düşünüyordum çünkü çok yüksekti 8 falan di takmamaya çalışıyorum
Aslında 57 kiloydum biraz aldım o da ine tedavisi alıyorum çocuk için ondan canım bende senin gibi çok düşünüyordum çünkü çok yüksekti 8 falan di takmamaya çalışıyorumYa ben biraz takıyorum acaba dustumu falan diye bakalım ne çıkacak. Herhangi bi diyet yapiyormusun kilo durumun nasil
Iyi yapıyorsun canım. Ben çok kilo aldım hemde çok hızlı 55 kiloydum birden 3 5 ay içind e 15 kilo aldım. Diyette yapsam veremiyorum. 1yildir kiloluyum umarım kilo verebilirim.Aslında 57 kiloydum biraz aldım o da ine tedavisi alıyorum çocuk için ondan canım bende senin gibi çok düşünüyordum çünkü çok yüksekti 8 falan di takmamaya çalışıyorum
Çok almışsın canım bence kış mevsimi de etkilemiş seni yazın verirsin inş. Euthyrox ilacı bi yudum suyla iç canım ve düzenli kullanmaya çalış yarın saat beklemen lazım ben de çok suyla içiyordum doktorum uyardı bi yudum su fazla içme dedi canm sende öyle yap kuzumIyi yapıyorsun canım. Ben çok kilo aldım hemde çok hızlı 55 kiloydum birden 3 5 ay içind e 15 kilo aldım. Diyette yapsam veremiyorum. 1yildir kiloluyum umarım kilo verebilirim.
Ben levotiron kullanıyorum. Neden 1 yudum su bende 1 bardakla falan içiyorum. Hergun aynı saatte içiyorum dikkat ediyorum ama 1 yudum suyu bilmiyirdumÇok almışsın canım bence kış mevsimi de etkilemiş seni yazın verirsin inş. Euthyrox ilacı bi yudum suyla iç canım ve düzenli kullanmaya çalış yarın saat beklemen lazım ben de çok suyla içiyordum doktorum uyardı bi yudum su fazla içme dedi canm sende öyle yap kuzum
Bende öyle çok sula iciyordum doktorum bi yudum su iç dedi bi doktoruna sor istersen az su içmek aç karnına ilaç daha etki göstermesi içinBen levotiron kullanıyorum. Neden 1 yudum su bende 1 bardakla falan içiyorum. Hergun aynı saatte içiyorum dikkat ediyorum ama 1 yudum suyu bilmiyirdum
Tamam canım sağolBende öyle çok sula iciyordum doktorum bi yudum su iç dedi bi doktoruna sor istersen az su içmek aç karnına ilaç daha etki göstermesi için
Teşekkür ederiz deneyecegimKızlar merhaba..Başlığı görünce yazmak istedim belki bi faydası olur diye..Tsh için sabahları dereotu bi kaşık kadar yiyip üzerine su için aç karna..Düşükse de yüksekse de dengelenmesine yardımcı oluyor.
Insallah kuzum takip ediymusun tsh ni senin kaç bende takip ediyorum 2 buçuk olması lazım hamilelik için
Korunuyorum diye ben yazmıştım başka biriside yazdimi bilmiyorum ama. Ben ilaca başlayalı daha 1 ay olmadı ve tsh dustumu dusmedimi bilmiyorum oyuzden düşmeden hamile kalmak istemiyorum bebekte sorun yaratabilir düşük bi ihtimal bile olsa dikkat etmek lazım. Ayın 16sinda kontrol gidecem 1 ay geçmiş olacak eğer düştüyse korunmayı bırakıcam.2.5 mu olması lazım. Benim doktorum 2.5 altı istiyoruz dedi. Benimde 4.72 idi 10 gün 100 mg kullandım 0.89 düştü sonra 10 gün 50 mg kullandım 1.31 şu an. Dengesiz olması sorun olmaz heralde.
Bir de korundum yazmis bir arkadaş, trioid ilacı içerken korunmaya gerek var mi ki.
Korunuyorum diye ben yazmıştım başka biriside yazdimi bilmiyorum ama. Ben ilaca başlayalı daha 1 ay olmadı ve tsh dustumu dusmedimi bilmiyorum oyuzden düşmeden hamile kalmak istemiyorum bebekte sorun yaratabilir düşük bi ihtimal bile olsa dikkat etmek lazım. Ayın 16sinda kontrol gidecem 1 ay geçmiş olacak eğer düştüyse korunmayı bırakıcam.
Evet ilacı hamilelikte de kullanabiliyorsun. Ben pek riske atmak istemedim 1 ay düzenli kullanıp o şekild e denemek istedim bebek eğer tsh düştüyse tabiki. Ilaç zaten omurluk kullanıcaz.Yüksek olunca zaten kalkınmıyormuş. Ama ilacı hamileykende içebilirsin dedi benim doktorum. Bir sakıncası yokmuş o süreçte. Ben 10 gün içinde olcturdum yumurtlama günlerine gelmeden.
Ve ben 3 ay önce hamile kaldım ama daha kese oluşmadan düştü de tsh dan olabilir dediEvet ilacı hamilelikte de kullanabiliyorsun. Ben pek riske atmak istemedim 1 ay düzenli kullanıp o şekild e denemek istedim bebek eğer tsh düştüyse tabiki. Ilaç zaten omurluk kullanıcaz.
Ve ben 3 ay önce hamile kaldım ama daha kese oluşmadan düştü de tsh dan olabilir dedi
Troidiniz kacKızlar merhaba aranızda yeniyim. Bizde eşimle bebiş istiyoruz daha denemeye bu ay başlıycaz bende tiroid hastasıyım ve tiroid ilacı kullanıyorum. İnşallah bir an önce kavuşuruz bebişlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?