Tiroid hastalığına, ertesi gün hapına rağmen pozitif test!!

gnsaysee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
18
9
35
Herkese merhaba arkadaşlar Bundan üç sene önce ovulasyon testi ile hamileliğimi öğrenmiştim sonrasında da çok şükür kızımı sağlıcakla kucağımıza aldık. Sizinle bu süreci konuşmuştuk. Doğum sonrası bir yıl içinde tiroid hastası olduğumu bir gözümdeki çok hızlı büyüme ile öğrendim. Hızlı çalışan tiroitten dolayı graves hastası oluverdim birden bire. İki yıldır tiroid tedavisi görüyorum. Gözümde boyutta biraz küçülme oldu çok şükür ama değerlerim pek düzelmedi. Hollanda’da yaşıyorum ve sağlık sistemi malesef çok kötü. Neyse o konuya girmeden asıl meseleyi anlatayım. Belki de tiroid ameliyatı olacağım sonunda diye düşünürken; on beş gün öncesi eşimle ilişkide kondom yırtıldı ve hastalıktan dolayı hamilelik hem benim hem bebek için çok tehlikeli diye ertesi gün hapını 48 saat içinde yuttum. Adetime bir hafta var daha. Son bir haftadır kasık ağrısı özellikle sağ tarafta batma, göğüş şişliği üzerine test yaptım pozitif. Size sorum bu hapın bebek üzerinde bir etkisi olur mu, ya da düşük riskim zaten tiroitten dolayı çok yüksek bu hapla beraber nasıl olur?Çok uzattım kusura bakmayın başından geçenler lütfen dönüş yapabilir mi? Sevgiler..

Bunun için yapmanız gereken tek şey var doktora gidip önlem almanız gerekiyor. Doktor kontrolü altında olmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…