kızlar hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun
tiroite dere otunun iyi geldiğini söylüyor bir profösör
sabah öğlen akaşam yemekten yarım saat önce bir çorba kaşığı dere otu yiyin bunu 3 ay boyu devam edin çok fark oluyormuş.bence bir deneyin modüller bile küçülüyormuş.hepinize geçmiş olsun.
efsuncum bende duydum onu ve en kısa zaman da yapıcam zararlı birşey değil ya dere otu.sağol burayada yazdığın için.bilgi verdiğin için canım.[/QU
doktora gittinmi ilac alıyormusun bilmiyorum ama dr diyorki ilac alımını sakın bırakmayın bu otları iacların yanında destekleyici olarak alın diyor gecmis olsun
tabii canım sürekli doktor kontrolü altındayım ve ilaç kullanıyorum levatiron.yarım alıyorum.ama dereotunu da deneyeceğim yanın da.efsuncum bende duydum onu ve en kısa zaman da yapıcam zararlı birşey değil ya dere otu.sağol burayada yazdığın için.bilgi verdiğin için canım.[/QU
doktora gittinmi ilac alıyormusun bilmiyorum ama dr diyorki ilac alımını sakın bırakmayın bu otları iacların yanında destekleyici olarak alın diyor gecmis olsun
ama dr.unun vardır bir bildiği, lütfen bir dahaki gidişinde sor bunu, olur mu? belki o t4 tsh ye faydası oluyordur. Uzman onlar malum, bize garip gelebiliyor bazı şeyler.a.s.
bendede nodül var biyopsi yapıldı haşimato çıktı
benim anti tpo600 küsürlerde ama doktor ilaca gerek yok dedi haftaya tekrar ultrason yapılacak bende anlamadım bu işi gerçi doktorda anlamadı kırk kişiyi arayıp sordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?