- 16 Nisan 2008
- 308
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar,tiroid veya astim sübhesi üzerine doktora gitmistim.Bugün kan sonuclarimi aldim.Hersey normal cikti.Astim icin endiseYanliz demir eksikligi varmis.Bendeki nefes darliginin sebebi sanirim psikolojik.Hepinize allah sifa versin gecmis olsun.
geçmiş olsun,sevindim astım çıkmadığına. Psikoloji rahatsızlıklar biraz kafa yapını değiştirmekle hafifliyor ,geçiyor. Bende de kalp çarpıntısı vardı bir aralar, bir aralar durup dururken bayılma, lise döneminde neredeyse her ay mide krampları, kusmalar.
Çok şükür hiç biri kalmadı. Haa ama geçen yıl da başka bir tane atlattım, el uyuşması.Vücudumuz bir şekilde tepki veriyor. Sağlığımızı düşnüüp daha az takmalıyız olayları kafaya, a.s.:enbuyukkk:
Slm kızlar bu belirtiler bendede var adet düzensizliği saçlarda dökülme kel kalcam diye korkuyorum artık şişkinlik el ve ayaklarım buz gibi oluyor aşırı yorgunluk sıkıntı bunun için hangi doktora gitmemiz gerekıyor ????
kızlar bnde pazartesi doktora gidice...ellerde tittreme,sıcağa tahammülsüzlük,ve bugün farkettim buynumda beze gibi bir sey...doktor tiroid derse peki bebek istiyorum olmayacakmı bebek....tiroit tedavisiyle hamile kalınabiliyormu?
kızlar ya daha öncede yazmışdım ama fark edilmedi her halde,bir sorum var bilgilendirirseniz sevinirim,benim subklinik hipotiroitim t3,t4 normal tsh yüksek 7.24 levotiron kullanıyorum t4 hormonu içeriyor benim t4 normal her test yapışımda yükseliyor,niye içiyorum ki dr. soramadım 2 hafta içinde tekrar gitcem o zamana kadar devam etmelimiyim ilaça ne olursunuz bilgilendirin..
kızlar ya daha öncede yazmışdım ama fark edilmedi her halde,bir sorum var bilgilendirirseniz sevinirim,benim subklinik hipotiroitim t3,t4 normal tsh yüksek 7.24 levotiron kullanıyorum t4 hormonu içeriyor benim t4 normal her test yapışımda yükseliyor,niye içiyorum ki dr. soramadım 2 hafta içinde tekrar gitcem o zamana kadar devam etmelimiyim ilaça ne olursunuz bilgilendirin..
ya kızlar bugün okudum tirodi doktora gitmeden ödüm koptu....körlüken kısrlğa kadar hersey yapmıyormuş..panik oldum....büyük ihtimal hipertiroid var
ya kızlar bugün okudum tirodi doktora gitmeden ödüm koptu....körlüken kısrlğa kadar hersey yapmıyormuş..panik oldum....büyük ihtimal hipertiroid var
kızlar hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun
tiroite dere otunun iyi geldiğini söylüyor bir profösör
sabah öğlen akaşam yemekten yarım saat önce bir çorba kaşığı dere otu yiyin bunu 3 ay boyu devam edin çok fark oluyormuş.bence bir deneyin modüller bile küçülüyormuş.hepinize geçmiş olsun.
internette araştıracağım bunu,acaba az mı çok mu çalıştırıyor, yoksa dengeliyor mu?:uhm: