Tiroid... Bilgileri....Paylaşım alanı

Bende methini çok duydum ona gitmeye başladım hatta yarında sintigrafi çekilecek ama çok beğendim doktoru

hastalarına çok önem verir bende 2 yıldır hastasıyım duyduğuma göre eşi önceden vefat etmiş birde torunu oldu çok heyecanlı ya torun dedimmi akan sular duruyo,ben orda beklerken görünce nasılsın kardeşim hoşgeldin der, hastalarına alıştımmı hep yapar bunu,tabi hep böyle mi? tabi ki hayır, bazen illallah dedirten hastalar da oluyo o zaman hak vermek lazım,öyle oluyo ki bi kere muayene ye gelmiş bunu bunu yap daha sonra yine gel görüşelim diyo aradan zaman geçiyo kadın geliyo hoşgeldin nasılsın vs... kadın diyo ki"hocam ben ilaç içmedim tembellik yaptım" şimdi doktor naapsın

Ben 7 yıldır doktor doktor geziyorum hep ameliyat dediler bende ameliyat olmadım. İkna olmadığım için ameliyat olmadım. En sonunda Necati Bey'in methini duydum ve gittim. Ameliyatsız tedavi etmeye çalışacak. Açıkçası içime sindi. Bir de uygulaması hoşuma gitti. Her gelene muayene fişi aldırmıyor onunla devam edersen testler için fiş alıyorsun anladığım kadarı ile boşuna katılım payı ödemeyelim diye öyle yapıyor aynı zamanda kendi de daha az kazanmış oluyor buradan da anlıyorum ki ada paragöz değil. Yani hastasını para makinası görmüyor. Ondan da hoşuma gitti. Bakalım yarın ne diyecek.

aaa çok şaşırdım acaba ilaçtan mı?ben yan etkilerine baktım öyle şeyler yazmıyo ama acaba bünye mi kaldırmadı canım ya inşaallah kurtulursun ya üzüldüm:26:

aaa çok şaşırdım acaba ilaçtan mı?ben yan etkilerine baktım öyle şeyler yazmıyo ama acaba bünye mi kaldırmadı canım ya inşaallah kurtulursun ya üzüldüm:26:

levotironda hiçböyle olmamıştı o yüzden muhtemelen ilaçtan diyorum ben :/ yarın mutlak gel diyince de korktum işte:/ teşekkür ederim...

aynen canım bende ameliyat olacaktım özel'e git devlet'e git hemen ameliyat diyorlar bende başka bi doktorun tavsiyesi ile gittim atom tedavisi gördüm de kurtuldum yüksek olan yani hiperaktif olan tiroid şimdi normal düzeyde gitmeye çalışıyo bana dediler ki yaşın çok genç ameliyat olacak hasta değilsin dediler şimdi bana orayı tavsiye eden de tedavi edenden de allah razı olsun,benim anlamadığım atom varken neden hemen ameliyat ederler anlamış değilim

levotironda hiçböyle olmamıştı o yüzden muhtemelen ilaçtan diyorum ben :/ yarın mutlak gel diyince de korktum işte:/ teşekkür ederim...

çok geçmiş olsun yarın çok .erken gitmeye bak hastalar çoğalmadan salı günleri sintigrafi günleri,kalabalık olur

Benim değerlerim normal nodül var bende onun için alalım dediler. Necati Bey 'de sağolsun biz onu alsak da almasak da seni ömür boyu takip etmek zorundayız gel biz bu işi ameliyatsız çözelim dedi. Bir sevindim bir sevidim anlatamamm.

iki ilaç arasında fark varmış canım büyük ihtimal doz fazla gelmiştir ben doktoruma danısmıstım boyle soylemıiştı

mrb benim ultrason sonucum tiroid parankiması normal boyutlardadır tiroid sağ lobta 12*10 mmlik hipoekoik US de belirgin vaskülarite gösteren bir tane nodül izlenmiştir .iiab önerilir yazıyor hormon değerlerim normal çok korkuyorum internette tek noduül olması ve hipoekoik olması tehlikelidir yazıyor

canım ya çok geçmiş olsun bi bilgim yok ama inşaallah kötü bişey yoktur.doktorun biyopsi yapmadı mı?eğer nodül varsa birde biyopsi sonucuna göre hareket eder. inşaallah korkuların yersiz çıkar rabbime emanet ol güzel haberlerini paylaşırsın inşaallah.

iki ilaç arasında fark varmış canım büyük ihtimal doz fazla gelmiştir ben doktoruma danısmıstım boyle soylemıiştı

bahsettiğiniz gibi, doz fazla gelmiş:/ bugün de gittiğimde perişan haldeydim, halimden anladı doktor bey:/ direk kan tahlili istedi, aşırı düşmüş tsh, haftada 4 yarım 3 tam ama yinede 150 mg kullanmaya devam edicem, 1 ay sonra kontrol ama çarpıntı devam ederse mutlak gel dedi :/

serebii tekrar geçmiş olsun rabbim tüm hastalara şifa versin.

bugün direk yarım içerek başladım bakalım :) teşekkür ederim... cümlemize :)

benim gibi grip var mı?
bırakmadı peşimi gitti, tiroidi de etkiliyormuş dr öyle demişti artık haftaya giderim

güncel....

Mrblar.. Ben de hipertiroid basedow graves hastasıyım. Sağ gözümde dışa doğru çıkıklık var. 1,5 aydır ilaç kullanıyorum. Doktorum gözümün eski haline dönmesi için uzun zamanın geçmesi gerektiğini söyledi graves hastası olup iyileşen var mı??

Canım ben hipertioid hastasıyım. zehirli guatrım var ayrıca da sağ gözümde dışa doğru çıkıklık var yani graves hastalığı. 1.5 aydır tiroid ilacı kullanıyorum. ayrıca ilk hafta gözüm için kortizon kullandım ama bir faydası olmadı. Doktor 8-12 ay arasında gözümün düzelebileceğini söyledi. Gözüm konusunda ben de çok sıkıntılıyım

Son düzenleme:

,
arkadaşlar geçmiş olsun. Bende gravesim. . Yaklaşık bir yıldır ilaç kullanıyorum gözümde dışa dönüktü. Gerçekten biraz zaman alıyor gözün düzelmesi. Benimki yeni normale dönmeye başladı ama sonuçta düzeliyor üstelik ben 2 kez hipofiz adenomundan ameliyat oldum . 5 ay oldu. 2 ameliyatta hipofiz bezi tamamen alındı. Tümörlüydü(

bu arada tirodler alt üst olmuştu. Hipertiroidken hipotiroid oldu. Tekrar ilaç değiştirildi .levotirona başladım. 2 aydır kullanıyordum . Bu hafta tahlillerde geri hipertiroid olduğum görüldü. Bu kez levetronun dozu yüksek gelmiş. Bir gün yarım bir gün tam almaya başladım 2- 3 gündür biraz düzeldim. Boğulma,nefes alamama gibi durum vardı hissetmiştim zaten. (
alalh hepimiizn yardımcısı olsun. şafi esmasının hürmetine şifamızı versin.

çok geçmiş olsun canım

ah ahh bi sihirli değneğim olsa bütün sıkıntısı olanlara hemen uzatırdım.ama rabbim sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş deyip geçicez artık napalım rabbim tüm hastalara peygamberimizin hürmetine şifa versin inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…