aslında elle tutulur bir şikayetim yok,sadece insülin direncinin birkaç belirtisi var,merak ediyorum sadece,yani tatlı düşkünlüğü-açlığa dayanamama,kilo verememe,halsizlik,uyku hali gibi...
ne dersin gülerler mi bana
Herkese Günaydın.....
Bende geçen tahlil yaptırdım ve alttaki gibi sonuç.Sonucu arkadaşım göstermişti dr'a gelsin film çekelim bide ilaçlı tedaviye başlarız demiş.Ama bu rahatsızlık çocuk olmasına engel diye duydum ve dün geceden beri çok ama çok mutsuzum.Tekrar dr gidicem tabi ama işten izin almam zor oluyor ama dr gidene kadarda düşünmekten biticem sanırım.Eşimede anlattım durduk yere ağlayınca oda merak etti tabi.Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok memnun olucam.Teşekkürler
Test İsmi Sonuç Alt Sın. Üst Sın.
TSH 4,63 0,4 4
Serbest T3 4,50 1,57 4,71
Serbest T4 1,00 0,8 1,9
merhabalar. yaklaşık 10 yıla yakın troit geçmişim var. bu süre içinde hipertroidden ameliyat oldum yaklaşık 8 yıldırda hipotroitten sürekli ilaç kullanmaktayım. yılda enaz iki kezde tahlil yaptırıyorum. bu tahlil değerlerine göre bazen ilaç sayım artıyor bazende azalıyor.
benim değerlerime göre senin sonuçlar harika.. elbette doktorunu dinle ama çok telaş yapmışsın
benim tsh değerlerim 70 iken ben hamileydim ve bunun için ilaç sayımı 3 e çıkarmışlardı. Allaha sonsuz şükürler olsun 4 yaşında elinizden öper oğlum var
hiçbirzaman çocuğum olmuycak durumlarına girmeyin. başta psikolojik baskıyı kendi kendinize yapmış olursunuz
içinizi ferah tutun. eminim doktorda içinizi rahatlatıcak şeyler söyleyecektir
çoooook geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.Çocuğunuzu Allah bağışlasın.
11 aylık evliyim çocuk düşünmüyorduk ama bunu dün öğrendim vesveselendim ve değerlerim normale döndüğünde çocuk istiyorum artık
AGK
herzaman pozitif ol
inşallah istediğiniz zaman çocuğunuz olur. benden tavsiye çocuk bambaşka ertelemeye gelmeznacizane tavsiyem dereotu ve maydonozu bol tüketin
sağlıklı mutlu günler
Herkese Günaydın.....
Bende geçen tahlil yaptırdım ve alttaki gibi sonuç.Sonucu arkadaşım göstermişti dr'a gelsin film çekelim bide ilaçlı tedaviye başlarız demiş.Ama bu rahatsızlık çocuk olmasına engel diye duydum ve dün geceden beri çok ama çok mutsuzum.Tekrar dr gidicem tabi ama işten izin almam zor oluyor ama dr gidene kadarda düşünmekten biticem sanırım.Eşimede anlattım durduk yere ağlayınca oda merak etti tabi.Bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse çok memnun olucam.Teşekkürler
Test İsmi Sonuç Alt Sın. Üst Sın.
TSH 4,63 0,4 4
Serbest T3 4,50 1,57 4,71
Serbest T4 1,00 0,8 1,9
Arkadaşlar yarın troit iğne biyopsisi yaptıracağım yalnız çok korkuyorum.Daha önce bu biyopsiyi yaptıran varmı? Varsa lütfen bu konu hakkında bilgi veribilirmi. Şimdiden teşekkürler. :18:
Çok geçmiş olsun.Anneme önceki seneelerde yaptırdık.Canın biraz yanabilir canım ama çokda büyük bir işlem değil galiba..10-15 dk kadar sürüyor.
Ayrıca arkadaşlar sizlere sormak istediğim bir konu var.
Annemde soğuk nodül var 2 senedir devamlı Çapa tıp fakültesinde tetkikleri yapılıyor.Hep ilaç ama ya ilaçı kesiyorlar ya arttırıyorlar.Hastanenin dahiliye bölümüne başvurmuştuk öylede devam etti.Ama yakın çevremizde nodülü olupta ameliyata alınmayan kimse yok gibi.Acaba bu hastane bizi neden bekletiyor ki..
Sizde başka bir hastaneye mi muayene olmalı annem ve de hangi bölüme gitmeliyiz öncelikle..Çapa'da Dahiliye bize hiç yardımcı olmadı.İncelemek lazım diyorlar başka bişi demiyorlar.
Canım istanbulda yaşıyorsan eğer Cerrahpaşa tıp fakültesi Nükleer Tıp bölümü polikıliğine gitmelisin. telefonla randevu alabilirsin. Cerrahpaşa Nükleer Tıp, dünyada sayılı merkezlerden biridir troit konusunda.Ben de Cerraphapaşa nükleer tıpta tedavi gördüm. Önce US çekecekler ardından sintigrafi isteeycekler. Gerek görürseler de biyopsi isterler. Benim de nodülüm vardı. 6 ay ertelemiştim. Daha sonra büyüğüdü için ilaçla kurutamadılar. çok fazla geçikmeden bir an önce anneni götür. Nükleer tıp konusunda İlhami uslu çok iyi. Endokrolin cerrah da türkiyeda saylı isimlerden mete düren.
geçmiş olsun. selamlar.
Arkadaşlar yarın troit iğne biyopsisi yaptıracağım yalnız çok korkuyorum.Daha önce bu biyopsiyi yaptıran varmı? Varsa lütfen bu konu hakkında bilgi veribilirmi. Şimdiden teşekkürler. :18:
merhaba arkadalar bende de gecen hafta ultrason çekiminde sağ orta lobda 2mm civarında kitle görüldü. doktorum levotiron 100 mg verdi. kullananlara sormak istediğim ne gibi yan etkiler yapıyor, vucutta kıllanma yapıp, kilo aldırıyor mu?:44: