merhaba,bende de hipotiroid var ve doktor arıyorum acıbadem ve medıcal park a sordum ücretler çok fazla... endokrinoloji bölümü olan anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir hastane var mı?
hipotrioidden önce oldukça sankin kolay kolay sinirlenmeyen birisydim.ama artık en ufak bir şeye tahammülüm yok.hemen kavga ediyorum bagırıyorum.ağlıyorum.sinirlendigim anda gözüm öyle dönüyorki elime bıçak silah verseler o anda öldürebilirim bir kişiyi.bunun sebebi hipotroiddmi acaba ilacın dozu fazla mı geliyor olabilir???klava:
merhaba,bende de hipotiroid var ve doktor arıyorum acıbadem ve medıcal park a sordum ücretler çok fazla... endokrinoloji bölümü olan anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir hastane var mı?
sanirim artik bende bu topige yani araniza katiliyorum :çok üzgünüm:
gecen gün kadin doktorumdan ögrendigim üzere bende de tiroid ve yumurtaliklarimda sorun cikti..
bu ayin sonuna randevu aldim endokrinoloji doktorundan.. bakalim ne olucak..
kiloluyumda ve okudugum kadariyla ilaclardan sonra kilo vermem kolaylasicakmis ?? iste buna sevindim, cünkü bi türlü veremiyordum.. :a015:
geçmiş olsun canım..uzun bir tedavi yoluna giriyosun sende inşlhh fazla uzun olmaz :Saruboceq:
tiroidin yumurtalıklara etkisi çok büyük
ilaca başlayacak normal sınırlara ineceksin ve yumurtalıklarındaki sorunda çözülecek yani bende öyle oldu
hep regl gecikmesi yaşıyodum tiroidim olduğunu öğrendim ilaçlara başladım düzene girdi hayatımda ilk defa 25 günde düzenli bi şekilde adet oluyodum taki yaşadığım bazı kötü olaylar ve ilacı aksatana kadar
şimdi 8 e yükselmiş
dozum artırıldı ilacım değişti
rabibm hepimize şifa versinn inşlhhh :Saruboceq:
Sultancim bu hastalikta cocuk sahibi olamamak diye birsey yok, aklina bile getirme bunu. Inan bunu kafana takip psikolojini bozman tiroidden daha fazla etkili gebe kalmakta, o yuzden rahatla, yok oyle bir sey. Yakin bir akrabamda 35 TSH degeri ile hem de dogal yoldan ikiz hamilelik oldu:lepi: O kadar rahat ve kafasina hicbir seyi takmayan biridir ki, tiroid bezin buyumus ve cok yavas diyen doktora "aman birak bari o keyfine baksin biz gibi heba etmesin kendini" demis dusunsene, dalga gecmis:roflol: Ilac kullanmaya basladi ve sadece birkac ay snra hamile kaldi. Yani herseyin basi olumlu dusunmek. Bak ne hastaliklar var, buna da sukur, hastalik bile sayilmaz nerdeyse. Bende de hasimato var, aklima bile getirmiyorum olumsuz seyleri cunku ilacini duzenli aldigin ve vucudundaki eksik hormonu yerine koydugun takdirde gerisini bedeninin mukemmel isleyisine birakip kenara cekileceksin. Vucudumuz icin en kotu hastalik endise'dir cunku herseyin basi o. Rahatla canimbayanssulusmile