öyle kötü hissetmem olmuyor.çarpıntım sinirim felan da olmuyor ama.bazen kendimi çok yorgun hissediyorum.gittiğim dr dahiliye doktoruydu.ilaç vermeden 1 ay sonra tekrar gel yükselme olduysa ilaç veriyim dedi.ama ben uzmanına gitmek istedim sizlere soruyum dedim.saç dökülmesi yok.kilom var ama yıllardır böyleyim artış olmuyor.
Canım benimde bundan bir ay önce tsh değerim senin gibi 7 küsür çıkmıştı ama t3 ve t4 normaldi ben saç dökülmesi için dermatoloğa gitmiştim ve bu gözünden kaçtı doktorun ben bu ay tekrar tahlil yatırdım yine sonuç 4.19 çıktı doktora gösterdim bi sorun olmadığını sadece kontrol edilmesi gerektiğini söyledi kafam karıştı benim de açıkçası
-tatlicadiarzu-
aldigin ilacin adi nedir ve kac mcg?
hipotiroid hastaligi iyilesen, duzelen bir hastalik degil. olene kadar ilaclari almak zorundasin. ilacin mcg'si degisebilir ama almaktan asla vazgecemezsin. kendini nasil hissediyorsun? saclarin dokuluyor mu?
gecmıs olsun canım pekı ılac tedavısı goruyormusun neler yapıyorsunuz?ben yenı basladım hasımoto ıcın ılac tedavısıne antıtpo dusmesı gerek cunku antıkor ureterek bebegın gelısımını engellıyor ve dusuk oluyorbende aynı dertten.bir kimyasal gebelik ve geçen ay düşük yaptım canım.ben şu tsh düşük anti tpo yüksek birde t4 yüksek:çok üzgünüm:
gecmıs olsun canım pekı ılac tedavısı goruyormusun neler yapıyorsunuz?ben yenı basladım hasımoto ıcın ılac tedavısıne antıtpo dusmesı gerek cunku antıkor ureterek bebegın gelısımını engellıyor ve dusuk oluyor(
canım benim nodülüm var.bebek tedavisi için gittiğim dr tsh yüksek çıkınca şüphelenmişti.böyle öğrendik.umarım düşmüştür.önümüzdeki aylarda hamiş kalırım.hafta içi yarım levitiron kullanıyorum.
ths hormonumun cok yüksek olduğunu öğrendim. Şu an tedavi görüyorum tsh hormon seviyem 83 ten 10.50 düştü,ama ben halen kilo aliorum kilo vermek istiyorum ne yapabilirim bana yardiımci olurmusunuz. yaşadiğim şehirde bu bölümle ilgili özel bir klinik yok sadece hastanelerin dahiliye bölümüne gidiyorum. Bütün bir günüm sira beklemekle geçiyor.
lütfen yardim edin.[/QUOTcanım sanlıurfadasın sanırım 500 yataklı devlet hastanesinde endokrin metebolizma polikilinigi mevcut yani bölümü var...UZMAN DR AYSE NUR TORUN VE BİR TANE DR DAHA VAR SIRA ÇOK OLMUYOR ben kontrolume gidiyorum .. benimde tsh hormonum yüksek çıkıyor 3 ay ilaç kullandım biraz düsmüs dr ilacın oranını yükseltti... ve 3 ayda 15 kilo verdim .. tedavui baslayınca vermeye basladım yalnız spor ve diyet le sakın hormon ilacına baglanmasında
benım bogazımda bazen gecmekle veraber bazen boyle sankı bısey takılıyormus hıssı oluyor sızlerdede oluyormu dr.a soyluyorum psıkolojık dıyor bogazım sureklı rahatsızlık hıssedıyor..