Tiroid... Bilgileri....Paylaşım alanı

Canım benimde bundan bir ay önce tsh değerim senin gibi 7 küsür çıkmıştı ama t3 ve t4 normaldi ben saç dökülmesi için dermatoloğa gitmiştim ve bu gözünden kaçtı doktorun ben bu ay tekrar tahlil yatırdım yine sonuç 4.19 çıktı doktora gösterdim bi sorun olmadığını sadece kontrol edilmesi gerektiğini söyledi kafam karıştı benim de açıkçası
-tatlicadiarzu-

aynen kujumm benimde kafam karıştı.bende saç dökülmesi yok aksine saçlarım çok gür ve kalın telli.öyle tutam tutam saçım dökülmez.sadece 5-6 tel.ama anlam veremedim.çünkü dr bana bütün değerlerinin yüksek olması lazımki ilaç veriyim dedi benimde kafam karışık...

saol canım Allah çaresi olmayan dertler vermesin kimseye.napalım başa gelen çekilir sonuçta tedavisi olan bir hastalık

aldigin ilacin adi nedir ve kac mcg?

hipotiroid hastaligi iyilesen, duzelen bir hastalik degil. olene kadar ilaclari almak zorundasin. ilacin mcg'si degisebilir ama almaktan asla vazgecemezsin. kendini nasil hissediyorsun? saclarin dokuluyor mu?

cnm ben euthyrox 200'lük kullanıyordum.ama yarım olarak al dedi doktorum yanı 100'e düşüy böyle kırıpta alıyordum çünkü.o bitti işte 1 aydan fazladırda kullanamadım doktorum değiştirir belki diye ama dediğim gibi doktorumada gidemedim.bende artık yenıden aynını alıyım devam edıyım dedım ama eczanede 200lük yokmuş.150lik aldım.ona başladım.herhangi bi değişiklik olmadı saçlarımda.fakat sanki kilo aldım gibi.çokda farkedemıyorum ama görenler öyle diyor.

merhaba arkadaslar bende hasımoto hastasıyım ıkı kere kımyasal gebelık yasadım sonunda hasımoto tesbıt edıldı aranızda hasımoto yasayan varmı?

bende aynı dertten.bir kimyasal gebelik ve geçen ay düşük yaptım canım.ben şu tsh düşük anti tpo yüksek birde t4 yüksek:çok üzgünüm:

bende aynı dertten.bir kimyasal gebelik ve geçen ay düşük yaptım canım.ben şu tsh düşük anti tpo yüksek birde t4 yüksek:çok üzgünüm:
gecmıs olsun canım pekı ılac tedavısı goruyormusun neler yapıyorsunuz?ben yenı basladım hasımoto ıcın ılac tedavısıne antıtpo dusmesı gerek cunku antıkor ureterek bebegın gelısımını engellıyor ve dusuk oluyor(

canım benim nodülüm var.bebek tedavisi için gittiğim dr tsh yüksek çıkınca şüphelenmişti.böyle öğrendik.umarım düşmüştür.önümüzdeki aylarda hamiş kalırım.hafta içi yarım levitiron kullanıyorum.

umarım kısa zamanda hersey yoluna gırer ve hamıle kalırız ..

ths hormonumun cok yüksek olduğunu öğrendim. Şu an tedavi görüyorum tsh hormon seviyem 83 ten 10.50 düştü,ama ben halen kilo aliorum kilo vermek istiyorum ne yapabilirim bana yardiımci olurmusunuz. yaşadiğim şehirde bu bölümle ilgili özel bir klinik yok sadece hastanelerin dahiliye bölümüne gidiyorum. Bütün bir günüm sira beklemekle geçiyor.

lütfen yardim edin.

öncelikle geçmiş olsun bende tsh hormonu tedavisi oluyorum yüksek olması hipotiroid yapıyormuş ve tedavisi ömür boyu diyorlar sabırlı ol ve başka bir doktora daha git

sanırım internetin var ... internetten sıra alabilirsin dr ni seçme hakkında var ... ilkkez gideceksen ... hastaneyi ara orda ön kayıt yapsınlar eğer merkeze uzaksan belirt .. arkasından int den sıranı al... sanırım yeni çıktı rahatsızlıgın.... bizim gidecegimiz tek bölüm ENDOKRİN METEBOLİZMA bölümü... ben merkeze 2 saat uzagım zor ama mecburen gidiyorsun...

benım bogazımda bazen gecmekle veraber bazen boyle sankı bısey takılıyormus hıssı oluyor sızlerdede oluyormu dr.a soyluyorum psıkolojık dıyor bogazım sureklı rahatsızlık hıssedıyor..

benım bogazımda bazen gecmekle veraber bazen boyle sankı bısey takılıyormus hıssı oluyor sızlerdede oluyormu dr.a soyluyorum psıkolojık dıyor bogazım sureklı rahatsızlık hıssedıyor..

ay canım benimde var.şimdi sorsam aynını der zaten beni psikayatra yönlendirdi.ialcın dozonu ayaralıyamayınca kolaya kaçıyor zannımcaklava:

bende oyle tahmın edıyorum cunku deger yukselınce hıssedıyorum daha dogrusu boyle hıssettıgımde degerım yukselmıstı.ama dr kac kere soyledımse hayır dıyor psıkolojık bu ama eger bogazında ıltıhap varsa o ayrı dedı.ben bı kulak burun bogazcıya gıtmek ıstıyorum cok rahatsız oluyor bogazlarım bıgun oyle bıgun boyle belkı bısey onerır

ya kızlar bendede guatr(tiroid) var genel cerrah bi tanıdığımız farketmişti.İnceledi ve doktora gitmemi sölemişti.Daha sonrada benim doktor velilerden biri sölemişti.Sizde guatr var dpktora gidin diye şimdi ben kulak burun boğaza gidicem dimi ve ilk etapta nasıl inceliyolar ve canınız yandımı benim ögrenmek istediğim bu ayrıca guatr bizim ailede ırsı annanemde zehirli teyzemdede nödlüllü guart vardı onlar tedavi oldu şimdi bendede var yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…