- 25 Kasım 2016
- 31
- 6
- 6
- Konu Sahibi evladiottoman
-
selam kizlar, tiroid ameliyati gecireniniz veya geciren birini taniyaniniz varsa yardim edin luftennn. Ameliyattan sonra neler hissettiniz? Sol kolumda karincalanma ve omuzumda degisik bir agri hissediyorum. Dusen kalsiyum'umu nasil yukseltebilirim? Bogazimin agrimasi normal mi? Bir de birsey takilmis hissi? Simdiden tesekkurler.
Hayir malesef soylemedi. Kalsiyum icin kan testi yapti 2 defa. Ikisinde de normal cikti dedi ama ben bu uyusma ve karincalanmayi kalsiyum eksikligine bagliyorumDoktorunuz tüketmeniz gereken gıdaları söylemedi mi ?
Hani mesela bademcik ameliyatı olana dondurma alınır bunun gibi ?
Hayir malesef soylemedi. Kalsiyum icin kan testi yapti 2 defa. Ikisinde de normal cikti dedi ama ben bu uyusma ve karincalanmayi kalsiyum eksikligine bagliyorum
Tesekkurlerhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/hastaliklara-gore-tip-dallari.541/
Burada aradığını bulursun inşallah
Bu denli aciklama icin allah senden razi olsun. Ben de yeni ameliyat oldun, tiroid bezlerim alindi. Cok hassas ve korku dolu bir donemden geciyorum. Kendimi yalniz hissediyorum cogu zaman. Annenize herhangi bir tedavi uygulandi mi? Kalsiyum icin bir ilac verdi. Kocaman haplar, cignemem gerekiyormus. Ama beni daha cok korkutan sey bogazimda yumru hissiannem tiroid ameliyati oldu 5 sene once tiroit bezlerinin altinda kalsiyum telleri olurmus mecbur kalinca burdaki tellere dokunmak zorunda kaliyorlar ve maalesef vucut kendi kendine kalsiyum uretemiyo artik dr unuz bunun icin bi ilac yazacaktir mutlaka kalsiyumunuz duserse yuz kaslarinizda gerilme olabilir korkmayin felc geciriyorüm diye kalsiyum eksikliginden dr a gitmeniz gerekir bu durumda annemde sol kolumda uyusma var sanki liflerim kopmus gibi agriyo der ama sebebini hala ogrenemedik bizde surekli bogazima kil dolanmis gibi hissesiyorum der ama agrisi yok birde maalesef hormonlardanmi bilmiyorum kisilik değisikligi olabiliyo
bu hastaligin bir diger adida asik surat hastaligiymis sanirim yalnizlik hissi annemde de var ama o evde gercekten yalniz ondanmi bilemiyorum annemde suya katilarak icilen buyuk kalsiyum ilaclari var ancak bu ilaclar bobreklere zarar verebiliyo sık sık kontrollerinizi yaptirin zor bir hastalik ne kadar kolay gorunsede en zor ameliyatlardan biri maalesef ozellikle hastalar icin yumru kil dolanmasi gibi belirtiler hep var annemde omur boyu ilac kullanicak yemenize icmenize dikkat edin cunku artik bu dengenizi sagliyacak hormonlar calismiyo buyuk ihtimalleBu denli aciklama icin allah senden razi olsun. Ben de yeni ameliyat oldun, tiroid bezlerim alindi. Cok hassas ve korku dolu bir donemden geciyorum. Kendimi yalniz hissediyorum cogu zaman. Annenize herhangi bir tedavi uygulandi mi? Kalsiyum icin bir ilac verdi. Kocaman haplar, cignemem gerekiyormus. Ama beni daha cok korkutan sey bogazimda yumru hissi
Cok buyuk gecmis olsun. Benim korkularim buyukaklima geldikce yaziyorum parca parca oluyo kusura bakmayin atom yuklemesi yapildi bir kac kez boyle durumlarda gebeler 65 yas altindaki kisiler ve cocuklardan mumkun oldugunca uzak durmalisiniz cunku radyaayon yukluyolar size ve sizi 2 gun ozel korumali bi odada tek basiniza yatiriyolar ozel kiyafetli dr lar odaniza girmiyolar tabi sizinle mikrofonla konusuyolar kamera takibi var anacim bayilmista kimse iceri girmemis radyasyon var diye kendi kendine ayilmis orda garibimsurekli kontrolleriniz olur endotem hastanelerinde
daha yeni ameliyatlisiniz zamanla sislikler geceektir diye dusunuyorum ama tiroit hastalarinda kasilmalar kas spazmlari oluyomus maalesef sizi birazda dr lar korkutmus sanirim zehirli tiroitmiydi ?Cok buyuk gecmis olsun. Benim korkularim buyukhep baska seyler cikmasindan cok korkuyorum. Elime sis lenfler geliyor, sonra bu sol kolumdaki problem ve bogazimdaki yumru. Psikolojikmen coktum, Allah kimseye yasatmasin, Rabbim kimseyi de sagligiyla imtihan etmesin. Cok zor gunler geciriyorum.
Cok buyuk gecmis olsun. Benim korkularim buyukhep baska seyler cikmasindan cok korkuyorum. Elime sis lenfler geliyor, sonra bu sol kolumdaki problem ve bogazimdaki yumru. Psikolojikmen coktum, Allah kimseye yasatmasin, Rabbim kimseyi de sagligiyla imtihan etmesin. Cok zor gunler geciriyorum.
selam kizlar, tiroid ameliyati gecireniniz veya geciren birini taniyaniniz varsa yardim edin luftennn. Ameliyattan sonra neler hissettiniz? Sol kolumda karincalanma ve omuzumda degisik bir agri hissediyorum. Dusen kalsiyum'umu nasil yukseltebilirim? Bogazimin agrimasi normal mi? Bir de birsey takilmis hissi? Simdiden tesekkurler.
Benım 1 sene oldu ameliyat olalı. hiç bahsettğiniz belirtileri yaşamadımMerhaba geçmiş olsun. Ben de 2 bucuk ay önce tiroid ameliyatı oldum. Saydiginiz şikayetler ben de var. Siz nasıl oldunuz geçiyor mu zamanla bu takilma hissi . Beni de çok rahatsız ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?