• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarınız kırılıp kıvrılıyorsa...

bende de aynı dert var..kalyon'un tırnak sertleştiricisini almayı düşünüyordum..sen böyle güzel bahsedince ikisinide alıp karıştırmayı düşünüyorum..gündüz elinde yag bekletemeyenler geceleri yatmadan once sürebilirler azcık ovusturunca öle yağlı yağlı kalmaz elleriniz..

Sizin konunuzu gördükten sonra gidip lavanta yağı aldım. Belki psikolojiktir belki gerçekten sertleşiyordur tırnaklarım. İnşallah sorunsuz şekilde uzatabilirim. :)

kızlaarrrrrrrrr glıserın suruyorum bır aydır bende surunce hemen sertlestırıyo zaten ya cok cok memnun kaldım burdan ogrenmıstım bende harıka bısey uzuyo tırnaklarım ve dıbıne kadar bıle kırılan tırnaklarımartık sapasaglam olmaya basladı :21::21: hala kırılan tırnaklarım var ve onlar da yavas yavs gecıyo benım tırnaklar vahımdı vala :52::52:
glıserın kesınlıkle onerırım bende lavanta yagı alıcaktım memnunkalanlar cok ama denemdım evde glısewrın varken :34:

offf malesef bnmde çok sık kırılıyo manikür yaptırıyorum,ertesi gününe yani o derece :2: kalyon iyi geliyo diyolar doğrumudur? bide ağızdan tırnak güçlendiren bi hap alıyodm bi ara o da fena değildi.Solgarınmıydı neydi hatırlamıyorum şuan..

Son düzenleme:
offf malesef bnmde çok sık kırılıyo manikür yaptırıyorum,ertesi gününe yani o derece :2: kalyon iyi geliyo diyolar doğrumudur? bide ağızdan tırnak güçlendiren bi hap alıyodm bi ara o da fena değildi.Solgarınmıydı neydi hatırlamıyorum şuan..

tatlm ben lısede kullandım kalyonu.. ben br faydasını gormedım ama lavanta yagnı surdugun anda tırnaklarının cekıldıgını hıssedıyorsun.. bısey kaybetmezsın aktardan 3.5 mılyona satılıyor lavanta yagı

gliserin nerde bulunurki??

aktarlarda eczanelerde bulabılırsın cnm
babam almıstı benım anneme cam temızlıgııcın toz kalmıyomus dıye bende netten baktım burdan baktım bı kac kısı kullnmıs sanırım glıserın evde varken de almayım baska bı yag dedım
(yasemın yagı dusunuyodum )
alkdım ve halen suruyorum cok memnunum gercekten bı ay kullnmak sart ama benım gıbı tırnakları cok gucsuz olanlar ıcın
ama bence tırnakları guclu olan arklar da kullnmalı mesela benım artık guclendı dedım kullnmadım geen orta tırnagım kırılıverdı suya gırınce hemen yumusacık oluyo

Kızlar bu lavanta yağını ne sıklıkla uyguluyoruz? Tırnaklarının soyulmasından oje süremiyorum ya anında soyulup parça parça bir görüntü oluşturuyor tırnaklarım:(

Kızlar bu lavanta yağını ne sıklıkla uyguluyoruz? Tırnaklarının soyulmasından oje süremiyorum ya anında soyulup parça parça bir görüntü oluşturuyor tırnaklarım:(

tatlım bak mesela su an surdum ben.. ben genelde 2 gune bır tırnak rengını degıstıren bırıyım.. 2 gune bır her ojemı cıkardıktan sonra kullanıyorum.. eger cok soyuluyorsA hergun kullan tatlım yanı.. nasıl kolayına gelıyorsa...

bu konunuzun ustune hemen lavanta yagı ıle denedim evet gercekten sölediğiniz gibi daha ilk sürdüğümde etkisini gösterdi:)) suana kdr cesitli tırnak kırılması önelıyıcı ojeler kullandım hıc bırı fayda etmemişti çok teşekkurleer:))

tırnakların kırılması, soyulması vb sorunlarınız için biotin kullanmanızı öneririm.
bu bir vitamin eczanelerde bulabilirsiniz.
2 ay düzenli kullanım sonrası faydasını görmeniz olası eğer eksiklik varsa.
ben de gördüm oradan biliyorum =)

Lavanta yağı çok enteresanmış..
Denemek istiyorum..

Back