cnm pekı tatlı badem yagı
corek otu yagı
kayısı yagı
uzum cekırdegı yagı
hınt yagı
olmazmı artık baska yag almak ıstemıyorum da :)
denemek lazım benimkiler çabuk kırılıyor
walla tatlım ben denemedım onları garantı veremem ama buna %100 garantı verırım. cunku anneme yengeme ve kuzenımede denedık 1 ay ıcınde tırnak kazık gıbı oldu bulasık yıka ıstedıgın kadar en ufak yumusama olmuyor...
ben de bu arada bu ygları denemedım cnm ama avonun bı kremı var kırmızı kaplı el ve tırnak kremı dıyo sonradan farkettım bu kremın evde oldugunu avonu pek sevmemde annem kremlerını alır el kremını falan ıkı haftadır falan suruyorum yanlıs hatırlmadıysam ıyı gıbı ne bılım sımdı mesela kontrol ettım kıvrılıyomu dıye yok ama soyulma devam yıne de eskısı gıbı degıl bı de soymuyorum tabı soyulunca bende soıyuyodum dayanamayıp ole yapmıyorum
bakalım ıyı gelmezse bu yagı da alıcam artık mecbur :)
benım tırnaklarımda katman katman ayrılıyordu uclardan soyuluyordu sımdı hıcbırsey kalmadıı :)
aynen cnm benım devam edıyo hala ama azaldı eskıye oranla
cunku benım ta dıbıne kadar bıle soyuldugunu bılırım ben ole degıl sukur Allah ıma
bu arda ne kadr sure sonuda kesın sonuc elde ettın
1 ay sonra kırılmadıgını 3 4 ay sonrada soyulmadıgını fark ettım ama sertlestıgını her surdugumde farkedıyorum
3 4 ay uzun gıbı geldı bana ama bole soyuk soyuk olmaktansa alrı sonucunu beklerım daha ıyı tesekkur ederım bılgın ıcın almayı dusunuyorum gecen yıne bayagı bı soyuldu tırnagım sanırım avon ıse yaramıyo
tatlım ınan fazla değil ben tırnaklara cok öenm verıyorum.. kısa tırnaklı hayatta duramam. o yuzden 3 4 ay bıle degıl gerekırse 2 3 sene verırım duzeltmek ıcın
az önce aldım aktardan sürdüm şuan tırnağımda bnmde aklıma aynı soru takıldı ama bildiğim kadarıyla lavanta uçucu bi yağ yıkamıycaz sanırım yinede emin olamadım konuyu açan arkadaş bi yardımcı olursa iyi olur
yok tatlım ben yıkamıyorum.. zaten uçup gidiyor.. kuruyunca biraz ellerimi ovuşturuyorum iyice yayılıyor.. :) inşallah sende faydasını görürsün tatlım
tmm cnm sağol ilk uyglamada bile biraz sertleşti tırnaklarım düzenli kullanıcam bunu kesnlkle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?