• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnaklarınız kırılıp kıvrılıyorsa...

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
kızlar ben 3 senedır falan kullanıyorum. aktardan lavanta yagı alıp kulak pamugu yardımıyla surun ve kurusun.kurumaya basladıgı anda tırnaklarınızın cekıldıgını sertlestıgıı farkedeceksınız.. 2 cm falan tınaklarım var ama hıc takılıp kırılmıyor. kıvrılmıyor.. fotografını ceker koyarım sıze yakında. önceden benım tırnaklarım hıc uzayamazdı gerıye kıvrılıwerırdı. sımdı hıc etkılenmıyor hıcbırseyden. inşallah yardımcı olmusumdur birilerine...

cnm pekı tatlı badem yagı
corek otu yagı
kayısı yagı
uzum cekırdegı yagı
hınt yagı
olmazmı artık baska yag almak ıstemıyorum da :)

Son düzenleme:
cnm pekı tatlı badem yagı
corek otu yagı
kayısı yagı
uzum cekırdegı yagı
hınt yagı
olmazmı artık baska yag almak ıstemıyorum da :)

walla tatlım ben denemedım onları garantı veremem ama buna %100 garantı verırım. cunku anneme yengeme ve kuzenımede denedık 1 ay ıcınde tırnak kazık gıbı oldu bulasık yıka ıstedıgın kadar en ufak yumusama olmuyor...

walla tatlım ben denemedım onları garantı veremem ama buna %100 garantı verırım. cunku anneme yengeme ve kuzenımede denedık 1 ay ıcınde tırnak kazık gıbı oldu bulasık yıka ıstedıgın kadar en ufak yumusama olmuyor...

ben de bu arada bu ygları denemedım cnm ama avonun bı kremı var kırmızı kaplı el ve tırnak kremı dıyo sonradan farkettım bu kremın evde oldugunu avonu pek sevmemde annem kremlerını alır el kremını falan ıkı haftadır falan suruyorum yanlıs hatırlmadıysam ıyı gıbı ne bılım sımdı mesela kontrol ettım kıvrılıyomu dıye yok ama soyulma devam yıne de eskısı gıbı degıl bı de soymuyorum tabı soyulunca bende soıyuyodum dayanamayıp ole yapmıyorum
bakalım ıyı gelmezse bu yagı da alıcam artık mecbur :)

ben de bu arada bu ygları denemedım cnm ama avonun bı kremı var kırmızı kaplı el ve tırnak kremı dıyo sonradan farkettım bu kremın evde oldugunu avonu pek sevmemde annem kremlerını alır el kremını falan ıkı haftadır falan suruyorum yanlıs hatırlmadıysam ıyı gıbı ne bılım sımdı mesela kontrol ettım kıvrılıyomu dıye yok ama soyulma devam yıne de eskısı gıbı degıl bı de soymuyorum tabı soyulunca bende soıyuyodum dayanamayıp ole yapmıyorum
bakalım ıyı gelmezse bu yagı da alıcam artık mecbur :)

benım tırnaklarımda katman katman ayrılıyordu uclardan soyuluyordu sımdı hıcbırsey kalmadıı :)

benım tırnaklarımda katman katman ayrılıyordu uclardan soyuluyordu sımdı hıcbırsey kalmadıı :)

aynen cnm benım devam edıyo hala ama azaldı eskıye oranla
cunku benım ta dıbıne kadar bıle soyuldugunu bılırım ben ole degıl sukur Allah ıma
bu arda ne kadr sure sonuda kesın sonuc elde ettın

aynen cnm benım devam edıyo hala ama azaldı eskıye oranla
cunku benım ta dıbıne kadar bıle soyuldugunu bılırım ben ole degıl sukur Allah ıma
bu arda ne kadr sure sonuda kesın sonuc elde ettın

1 ay sonra kırılmadıgını 3 4 ay sonrada soyulmadıgını fark ettım ama sertlestıgını her surdugumde farkedıyorum

bir süre aynı sıkıntıyı yaşadım. tırnaklarım çok kırıılıyordu. hiç uzatamıyordum. Pastel Keratinli Tırnak Güçlendirici kulandım. çok iyi geldi. artık uzun tırnaklarıma istediğim ojeyi sürebiliyorum. :)))

1 ay sonra kırılmadıgını 3 4 ay sonrada soyulmadıgını fark ettım ama sertlestıgını her surdugumde farkedıyorum

3 4 ay uzun gıbı geldı bana ama bole soyuk soyuk olmaktansa alrı sonucunu beklerım daha ıyı tesekkur ederım bılgın ıcın almayı dusunuyorum gecen yıne bayagı bı soyuldu tırnagım sanırım avon ıse yaramıyo

3 4 ay uzun gıbı geldı bana ama bole soyuk soyuk olmaktansa alrı sonucunu beklerım daha ıyı tesekkur ederım bılgın ıcın almayı dusunuyorum gecen yıne bayagı bı soyuldu tırnagım sanırım avon ıse yaramıyo

tatlım ınan fazla değil ben tırnaklara cok öenm verıyorum.. kısa tırnaklı hayatta duramam. o yuzden 3 4 ay bıle degıl gerekırse 2 3 sene verırım duzeltmek ıcın

Lavanta yağı mı kafam karıştı şimdi ya, sitede menekşe yağını önermişlerdi onu alıcaktım şimdi vazgeçip bunu mu alsam ki :26:

dogunal cım ya son bı soru daha sormak ısıtoyurm sen lavanta yagını surdgunde beklettın dıyelkım bı kac saat yıkıyomuydun sonra yag hanı sonucta yoksa emıyomuydu
bende bugun netten bısey kesfettım evde 5 6 yag olunca :52:
glıserın lımon badem yagı zeytıyagını karısıtırıyosun suruyosun ama surdukten sonra yıkancak mı ya da ne kadar mıktar kalcak yazmıyodu bende ıkı gundur evdewde glıserın varken degerlendırıyım dedım surdum bı yarım saat bekledım el sonucta hıc bı ıs yapamadım ( ders calısma gerekıyodu ) yıkadım sonra dayanamadım bugun de aynı sey oldu ne yapcam ben ya :14:
hem dıyorum ı yag bu yıkanmasa olmaz hemde yıkadıktan sonra ne faydası olcakkı dıyorum suya gırıyo sonucta su da zarar verıyo tırnaklara :14:

az önce aldım aktardan sürdüm şuan tırnağımda bnmde aklıma aynı soru takıldı ama bildiğim kadarıyla lavanta uçucu bi yağ yıkamıycaz sanırım yinede emin olamadım konuyu açan arkadaş bi yardımcı olursa iyi olur

az önce aldım aktardan sürdüm şuan tırnağımda bnmde aklıma aynı soru takıldı ama bildiğim kadarıyla lavanta uçucu bi yağ yıkamıycaz sanırım yinede emin olamadım konuyu açan arkadaş bi yardımcı olursa iyi olur

yok tatlım ben yıkamıyorum.. zaten uçup gidiyor.. kuruyunca biraz ellerimi ovuşturuyorum iyice yayılıyor.. :) inşallah sende faydasını görürsün tatlım

yok tatlım ben yıkamıyorum.. zaten uçup gidiyor.. kuruyunca biraz ellerimi ovuşturuyorum iyice yayılıyor.. :) inşallah sende faydasını görürsün tatlım

tmm cnm sağol ilk uyglamada bile biraz sertleşti tırnaklarım düzenli kullanıcam bunu kesnlkle:)

tmm cnm sağol ilk uyglamada bile biraz sertleşti tırnaklarım düzenli kullanıcam bunu kesnlkle:)

faydalı olabıldıysem ne mutlu... bende cok memnunum tırnaklarının çekildiğini bile hissediyorum güçlendıgını.. mucizevi bişey tırnak severler için

Back