• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnaklarımın eti kalkıyor :((

papatya2727

prensesim ben :)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
111
3
46
Gaziantep
tırnaklarımın eti kalkıyor benim de elim durmuyor çekip koparıyorum kanıyor :( canım çok acıyo bunu nasıl önleyebilirim fikri olan paylaşabilir mi :37:

bol bol krem sür çantanda krem taşı geceleri vazelin sür yada gece kullanılan el kremi sür kısaca bol bol krem heryerde krem

deterjandan uzakdur (bulaşık,çamaşır,sıvı el sabunu )

ben denedim önceleri garip geliyordu sürekli krem sürmek alıştıktan sonra bir eksiklik hissediyorum hemen krem sürüyorum :49:

Kalyon'un tırnak eti besleyici yağı var, turuncu rengi, o tırnak etlerini yumuşatıp besliyor, kurumadıkları için kalkmıyorlar. arada benim de çıkanlar oluyo koparmayayım diye tırnak makasıyla kesiyorum hemen. bulaşıkta temizlikte eldivenle elleri korumak da çok faydalı oluyor.

bol bol krem sür çantanda krem taşı geceleri vazelin sür yada gece kullanılan el kremi sür kısaca bol bol krem heryerde krem

deterjandan uzakdur (bulaşık,çamaşır,sıvı el sabunu )

ben denedim önceleri garip geliyordu sürekli krem sürmek alıştıktan sonra bir eksiklik hissediyorum hemen krem sürüyorum :49:

canım sürekli krem sürüyom yine çare olmuyo :(
öyle sürekli elleirm suda da değil yine acaip halde yaralar oldu :(

Kalyon'un tırnak eti besleyici yağı var, turuncu rengi, o tırnak etlerini yumuşatıp besliyor, kurumadıkları için kalkmıyorlar. arada benim de çıkanlar oluyo koparmayayım diye tırnak makasıyla kesiyorum hemen. bulaşıkta temizlikte eldivenle elleri korumak da çok faydalı oluyor.

canım not aldım yanıma yarın bakıcam inş tırnak makasıyla kesiyom ama yine dayanamayıp kopardıklarım var o zaman da çok çirkin yaralar oluştu :(

Back