• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnaklarımı uzatmak istiyorum ama bi türlü olmuyo

ssafiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
6
0
36
Adana
kızlar tırnaklarımı ne zaman uzatmak istesem kırılıyo tırnağımın üst tabakası kırılıyo anlamıyorum neden böle oluyo bi akıl verin bana ne yapabilirim?

aynı sorun bende de var kalsiyum yetersizliği de önemli rol oynuyor birde limon suyuna batır arada tırnaklarını. benimde bu ay sonu düğünüm var tırnaklarım sorunlu :( takma tırnak takmayı düşünüyorum ama dayanır mı bilmiyorum düğün esnasında düşer çıkar diye korkuyorum :(

kalsiyum, b vitaminleri, çinko, protein, demir eksikliği vb bunların hepsi rol oynuyor. herşey tamam olsa da, ev işlerinde kulladığımız temizleyiciler ve aseton da kurutuyor tırnakları. devamlı nemlendirmek lazım hem elleri hem tırnakları.

bendede aynı sorun vardı avondan kırılmalar için bir ürün kullandımm mavi renkte nail experts yazıyor üzerinde sertleştiriyor ve kırılmasını önlüyor ve uzatıyor bikaç gün geçtikten sonra bakıyorum en son sürdüğüm yer aşağda kalmış :D bir şişe bitirdim şuan limon özlü ürününü kullanıyorum buda çok güzel Parlaklık ve hafif pembe renk veriyor ama onu daha çok beğenmiştim ondan alacam birtane daha onun parlaklığı ve hafif beyaz yapışı daha hoş duruyor ..

canım benimde önceden tırnaklarım çok çabuk kırılırdı hayatta uzatamazdım suna dumankayanın falan tarifleri oluyor tırnakları güçlendirmek için biraz sıcak su yarım limon bikaç damlada zeytin yağı kotup tarnaklarını bu suda beklettirsen belkı bı etkısını gorebılırsın

Back