Sorciere Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2012 33 0 36 İstanbul 7 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Sorciere #1 Kızlar ben gitar çalıyorum ama benım tırnaklarım uzun olmadıgı ıcın bır turlu guzel cıkmıyo sesler.. Tırnak yeme alışkanlığım yok ama çok kırılganlar hemen kırılıyor uzayınca dayanamıyor ve geç uzuyorr.. Ne yapabilirim önerisi olan yok muuu..
Kızlar ben gitar çalıyorum ama benım tırnaklarım uzun olmadıgı ıcın bır turlu guzel cıkmıyo sesler.. Tırnak yeme alışkanlığım yok ama çok kırılganlar hemen kırılıyor uzayınca dayanamıyor ve geç uzuyorr.. Ne yapabilirim önerisi olan yok muuu..
ALBUNEA34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2012 87 1 46 İstanbul 7 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Sorciere #2 Tırnaklarınızı limonla hergün ovun limon tırnaklarınızı sertleştirecekdir ve çok el yıkamak yani suyla temas da tırnakları uzatıyor.
Tırnaklarınızı limonla hergün ovun limon tırnaklarınızı sertleştirecekdir ve çok el yıkamak yani suyla temas da tırnakları uzatıyor.
P paris68 ALLAHIM SANA SUKUR Kayıtlı Üye 3 Nisan 2012 1.824 320 163 7 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Sorciere #3 bol bol bulasik yika bak nasil uzuyor:89:
Sorciere Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2012 33 0 36 İstanbul 7 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Sorciere #4 limonu çok duydum ama bende fazla bı etkısı olmadı galıba.. Ben de zaten bi lokantanın bulaşıkhanesıne gırmeyı duşunuyodumm neden olmasın ahahahah
limonu çok duydum ama bende fazla bı etkısı olmadı galıba.. Ben de zaten bi lokantanın bulaşıkhanesıne gırmeyı duşunuyodumm neden olmasın ahahahah
ALBUNEA34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2012 87 1 46 İstanbul 7 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Sorciere #5 :)) çok esprili bir yanıt çok hoşuma gitti :)