tırnaklarım kırılmasın artık

Son düzenleme:

bu sorun bendede vardı biyotin kullanınca geçti şimdi çok sağlamlar

aynı problem bendede var :S tırnaklarım (enlemesine) ortadan ayrılıyor üst kısmı kağıt gibi kopuyor :S
uzatmakmı ne mümkün? gerçekten daha önce aynı sorunu yaşayıp çözüme ulaşmış arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar bize

burada hiç deimmi şimdi bilmiyorumda bi başlıkta demiştim..eldiven takmak el ve tırnak bakımı için gerçekten çok işe yarıyor..ben bir çay kaşığını bile eldivensiz asla yıkamam ve o yüzden tırnaklarım artık hiç kırılmıyor..önceden eldiveni ara ara kullanırdım şimdi deiğim gibi çıkarmam..kırılmada yok..el suda ne kadar kalırsa o kadar kırılmalara maruz kalıyor yumuşadıından..ondan ya vitaminsizlikten yada suyun etkisinden die düşünüyorum ve eldiveni kesinlikle tavsiye ediyorum....

yeni gördüm yorumunuzu..teminde dedim eldiven tavsiye ediyorum ben..kremi eksk etmeyin nemlendirin,çok suda kalmasın elleriniz,bide çok sık oje falan sürmein..bendede o soyulma sorunu vardı..eldiven işe yarıyor yani..

canımcım ben avon dan tırnak besleyicisi aldım oje gibi bi şey ama çok güzel tırnaklarımı ne zaman uzakmak istesem ondan sürüyorum hatta ojelerimin alt katı da hep ondan sürüyorum

Neutrogena el ve tırnak bakım kremi öneririm
benim tırnaklarım da öyleydi onu kullandım şimdi iyiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…