• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnaklarım kırılmasın artık

ya doktorun vitamin eksikliğinden dolayı hap,şurup verdimi?bende vitamin için bi kere hap kullanmıştımda..'sp' die başlıodu adı..etkisi olmadı..yada bn farketmedim..
benim tırnaklarım bazen kırılmıyo tersine uçlarında tuhaf şey oluyor soyulmuş gibi..kötü görüntü ya sinir bozucu..
kesin çözüm yokmuuu:84:[/QUOTE

yok doktorum vitamin yada benzerini kullanmamı önermedi. En sağlıklısı doğal beslenme dedi. Dengeli sağlıklı beslenme amacın olmalı dedi. Vitamin takviyesi alarak karaciğere yüklenilmemeli, ayrica vitaminlerinde ilaç olduğunu unutmamalı, yan etkisi olmaz diye düşünmemelisin dedi.

Çok ilginç gelebilir ama ben zeytin yemeği arttırdığımda tırnaklarımda kısmen de olsa düzelme farkediyorum. Bu yüzden zeytinyağı ile limonu yapmaya başlayacam.
İşe yarayacakmış gibi görünüyor.
temin farkedemedim..sağol..zaytinyağının görüntüsü bile midemi kaldırıyor benim:43: yani ben yağdan uzak duran biriyim..çok dertliyim yavv başka olmuyormu imdattt:(

Son düzenleme:
temin farkedemedim..sağol..zaytinyağının görüntüsü bile midemi kaldırıyor benim:43: yani ben yağdan uzak duran biriyim..çok dertliyim yavv başka olmuyormu imdattt:(

yağla benimde aram yok. Yemeklerde bile yağı sevmem, etrafımdakiler benim yemeklerimden sikayetci olur bu yuzden :) Ama tırnak icin ben limonla karistirip kullanacagım. En azından tek başına yağ kullanmak zorunda degiliz, hani olaya yada konuya limon sıkma deyimi vardırya, sizde yagı limon sıkarak bozdugunuzu, ozelleiğini yitirdiğini düşünün.

yağla benimde aram yok. Yemeklerde bile yağı sevmem, etrafımdakiler benim yemeklerimden sikayetci olur bu yuzden :) Ama tırnak icin ben limonla karistirip kullanacagım. En azından tek başına yağ kullanmak zorunda degiliz, hani olaya yada konuya limon sıkma deyimi vardırya, sizde yagı limon sıkarak bozdugunuzu, ozelleiğini yitirdiğini düşünün.

fikriniz güzelde ben ne katsam o yağ görüntüsü var ya o bile beni mahvediyor:)kimi kahvaltıda bile baharat atarak bana bana yer onları görünce bile içimde başlıo kıpırdanmalar..parmağıma bulaşsın şişeden mutlaka bezle temizlemem lazım mesela..ondan demiştim..ama sağolun yinede..

ya doktorun vitamin eksikliğinden dolayı hap,şurup verdimi?bende vitamin için bi kere hap kullanmıştımda..'sp' die başlıodu adı..etkisi olmadı..yada bn farketmedim..
benim tırnaklarım bazen kırılmıyo tersine uçlarında tuhaf şey oluyor soyulmuş gibi..kötü görüntü ya sinir bozucu..
kesin çözüm yokmuuu:84:[/QUOTE

yok doktorum vitamin yada benzerini kullanmamı önermedi. En sağlıklısı doğal beslenme dedi. Dengeli sağlıklı beslenme amacın olmalı dedi. Vitamin takviyesi alarak karaciğere yüklenilmemeli, ayrica vitaminlerinde ilaç olduğunu unutmamalı, yan etkisi olmaz diye düşünmemelisin dedi.

Çok ilginç gelebilir ama ben zeytin yemeği arttırdığımda tırnaklarımda kısmen de olsa düzelme farkediyorum. Bu yüzden zeytinyağı ile limonu yapmaya başlayacam.
İşe yarayacakmış gibi görünüyor.

hımm peki sağol..

bu sorun bendede vardı biyotin kullanınca geçti şimdi çok sağlamlar

aynı problem bendede var :S tırnaklarım (enlemesine) ortadan ayrılıyor üst kısmı kağıt gibi kopuyor :S
uzatmakmı ne mümkün? gerçekten daha önce aynı sorunu yaşayıp çözüme ulaşmış arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar bize :43:

burada hiç deimmi şimdi bilmiyorumda bi başlıkta demiştim..eldiven takmak el ve tırnak bakımı için gerçekten çok işe yarıyor..ben bir çay kaşığını bile eldivensiz asla yıkamam ve o yüzden tırnaklarım artık hiç kırılmıyor..önceden eldiveni ara ara kullanırdım şimdi deiğim gibi çıkarmam..kırılmada yok..el suda ne kadar kalırsa o kadar kırılmalara maruz kalıyor yumuşadıından..ondan ya vitaminsizlikten yada suyun etkisinden die düşünüyorum ve eldiveni kesinlikle tavsiye ediyorum....

aynı problem bendede var :S tırnaklarım (enlemesine) ortadan ayrılıyor üst kısmı kağıt gibi kopuyor :S
uzatmakmı ne mümkün? gerçekten daha önce aynı sorunu yaşayıp çözüme ulaşmış arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar bize :43:

yeni gördüm yorumunuzu..teminde dedim eldiven tavsiye ediyorum ben..kremi eksk etmeyin nemlendirin,çok suda kalmasın elleriniz,bide çok sık oje falan sürmein..bendede o soyulma sorunu vardı..eldiven işe yarıyor yani..

canımcım ben avon dan tırnak besleyicisi aldım oje gibi bi şey ama çok güzel tırnaklarımı ne zaman uzakmak istesem ondan sürüyorum hatta ojelerimin alt katı da hep ondan sürüyorum

Neutrogena el ve tırnak bakım kremi öneririm
benim tırnaklarım da öyleydi onu kullandım şimdi iyiler

Back