• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnaklarım kırılmasın artık

SemPatiK

2 İleRi 1 geRi...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
7.215
11
358
41
Ankara
ya kızlar benim tırnaklarım çok çabuk kırılıyor
bu işin bi ilacı falan yok mu
hiç uzatamıyorum ya
daha çıkmadan garip bi şekilde kırılıyo :50:

denediğiniz yöntemler falan var mı kızlar

aynı sorum bende de var maalesef canim ama hala bir çözüm bulamadım. kalyon denedim limonlu su falan denedim ama yine de farketmedi. bir bilen varsa bana da çok yararı olur:(

arkadaşlar flormarın sarı vitamini var ondan alın hergün sürn üstünede kalyon sürün hiç bişey olmaz

hiç uzatamıyorum ya

çok oje sürüyorsan bu sarartıo.. bu sarartıları gidermek içinde lımonla tırnaklarını silmelisin... sonra da kalyon sürmelisin :70:

arkadaşlar tırnaklar birazda vitamin eksikliğinden kırılırmış..bende bir yerde okumuş ya da duymuştum.. (bu arada vitamin eksikliği için kendi kendine direkt ileç kullanan var onu yapmayın bi doktora gidin ona baktırın..)
bulaşık yıkarken ya da elde bazen çamaşır yıkarken eldiven takmaya üşenenler var aman 1 bardak altı üstü diyerek .bulaşık eldiveni alışkanlık yapın..krem sürün hep ellerinize..haliyle tırnaklarada etksi olur yani..

arkadaşlar tırnaklar birazda vitamin eksikliğinden kırılırmış..bende bir yerde okumuş ya da duymuştum.. (bu arada vitamin eksikliği için kendi kendine direkt ileç kullanan var onu yapmayın bi doktora gidin ona baktırın..)
bulaşık yıkarken ya da elde bazen çamaşır yıkarken eldiven takmaya üşenenler var aman 1 bardak altı üstü diyerek .bulaşık eldiveni alışkanlık yapın..krem sürün hep ellerinize..haliyle tırnaklarada etksi olur yani..

Evet vitamin eksikliğinden oluyormuş benim doktorumda böyle dedi ama bunun için bir ilaç kullanmamı önermedi. Sağlıklı beslenmeye devam dedi sadece.
Ama çok can sıkıcı, ben hala çözüm arayışındayım

kızlar benimde kırılıyordu.limon ve zeytinyağı karışımında akşamları yatmadan önce 15dk bekletirseniz olumlu değişimi göreceksiniz kesinlikle:3:

hiç uzatamıyorum ya

biotin kullanabilirsin.marka vermem ne kdr doğru olur bilmiyorum ama eczanelerde yardımcı olurlar.yalnız biotin miktarı fazla olanı alın :34:

Evet vitamin eksikliğinden oluyormuş benim doktorumda böyle dedi ama bunun için bir ilaç kullanmamı önermedi. Sağlıklı beslenmeye devam dedi sadece.
Ama çok can sıkıcı, ben hala çözüm arayışındayım

ya doktorun vitamin eksikliğinden dolayı hap,şurup verdimi?bende vitamin için bi kere hap kullanmıştımda..'sp' die başlıodu adı..etkisi olmadı..yada bn farketmedim..
benim tırnaklarım bazen kırılmıyo tersine uçlarında tuhaf şey oluyor soyulmuş gibi..kötü görüntü ya sinir bozucu..
kesin çözüm yokmuuu:84:

kalyon bende de bi işe yaramadı ama napiim artık çalışıyorum akşam eve git yemekti,bulaşıktı,temizlikti derken tırnaklarım yumuşuyor makineye dizmeden önce de neredeyse yıkıyorum bulaşıkları deterjanlar özellikle sprey yağ çözücüler tırnaklarımı mahfetti...

kalyon bende de bi işe yaramadı ama napiim artık çalışıyorum akşam eve git yemekti,bulaşıktı,temizlikti derken tırnaklarım yumuşuyor makineye dizmeden önce de neredeyse yıkıyorum bulaşıkları deterjanlar özellikle sprey yağ çözücüler tırnaklarımı mahfetti...

kaşınmışın sende:60: o deterjanlar nasıl mahvedio..sadece tırnak olsa ii..makinaya yerleştirirken bile eldiven kullan..krem sürmeyi ihmal etme bence..tırnak derken elden olma..
bi arkadaşıma eldiveni önerdim gitmiş doktor eldiveni almış..nese futbolda yani kaleci eldiveni değil ya şükür:60::60:

aynen benim de öyle
ellerimi kremlemekten maaşım kreme gidiyo nerdeyse

kaşınmışın sende:60: o deterjanlar nasıl mahvedio..sadece tırnak olsa ii..makinaya yerleştirirken bile eldiven kullan..krem sürmeyi ihmal etme bence..tırnak derken elden olma..
bi arkadaşıma eldiveni önerdim gitmiş doktor eldiveni almış..nese futbolda yani kaleci eldiveni değil ya şükür:60::60:

ya eldiven alıcam alıcam hep unutuyorum iyi hatırlattın bak sağol :1:

ya doktorun vitamin eksikliğinden dolayı hap,şurup verdimi?bende vitamin için bi kere hap kullanmıştımda..'sp' die başlıodu adı..etkisi olmadı..yada bn farketmedim..
benim tırnaklarım bazen kırılmıyo tersine uçlarında tuhaf şey oluyor soyulmuş gibi..kötü görüntü ya sinir bozucu..
kesin çözüm yokmuuu:84:[/QUOTE

yok doktorum vitamin yada benzerini kullanmamı önermedi. En sağlıklısı doğal beslenme dedi. Dengeli sağlıklı beslenme amacın olmalı dedi. Vitamin takviyesi alarak karaciğere yüklenilmemeli, ayrica vitaminlerinde ilaç olduğunu unutmamalı, yan etkisi olmaz diye düşünmemelisin dedi.

Çok ilginç gelebilir ama ben zeytin yemeği arttırdığımda tırnaklarımda kısmen de olsa düzelme farkediyorum. Bu yüzden zeytinyağı ile limonu yapmaya başlayacam.
İşe yarayacakmış gibi görünüyor.

ya eldiven alıcam alıcam hep unutuyorum iyi hatırlattın bak sağol :1:

sevindim bak şimdi:81: az buçuk yararım dokunduysa valla benden mutlu yok şimdi:60:
aman aldığın eldivene dikkat:)
bu arada ben tırnak kırılmalarında normal kırılma değilde uçlarındaki problemden bahsetmiştim..benzeri falan öyle olan varmı?nasıl geçiyor ya?ille kısaltmakmı gerek?kısa istemiyorumda..

Back