- Konu Sahibi lifeisgood
-
arkadaşlar merhaba, benim sorunum tırnak kırılması. Gerçi forumda bununla ilgili çok yazı var, biçoğunu da okudum. ama benim tırnaklarım önceden kırılmazdı çok güzel uzatırdım onları. Son birkaç aydır hem soyuluyor hem kırılıyor. Kısa olsa bile kırılıyor. Şimdi limon z.yağı deniyorum. Ev işlerinde eldiven kullanıyorum. Normalde zaten hep krem sürerim ellerime. Neyle alakalı acaba, törpüleme ile alakası olabilir mi? Neden sizce?:uhm:
kızlar bende tırnaklarım soyuluyo kırılıyo diye bin tane şey denedim.en sonunda bir cildiyeci bana priorin diye bir ilaç verdi.hap şeklinde.saçım, tırnağım canavar gibi oldu
size de tavsiye ederim.limon, zeytinyağı filan hikaye...boşuna yorulmayın...bu iyiliğimi de unutmayın
Merhaba ben 15 yaşındayım ve tırnak soyulması ve kırılması sorunuyla yaklaşık 5 aydır karşı karşıyayım her türlü yöntemi denedim limon zeytin yağıydı güçlendirici uzatıcıydı bakımlardı uğraştım durdum ama nafile hala soyuluyor kökten kestim buna rağmen katlara ayrılıp soyulmaya devam ediyor. Ne yapacağımı ciddi anlamda şaşırdım lütfen yardımcı olun artık bıktım çünkü
Merhaba ben 15 yaşındayım ve tırnak soyulması ve kırılması sorunuyla yaklaşık 5 aydır karşı karşıyayım her türlü yöntemi denedim limon zeytin yağıydı güçlendirici uzatıcıydı bakımlardı uğraştım durdum ama nafile hala soyuluyor kökten kestim buna rağmen katlara ayrılıp soyulmaya devam ediyor. Ne yapacağımı ciddi anlamda şaşırdım lütfen yardımcı olun artık bıktım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?