• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tirnaklarim Hem Soyuluyor Hem Kiriliyor

aynı sorunu zaman zaman bende yaşıyorum tırnaklarım kat kat ayrılıp kırılıyordu artı birde saçlarım çok dökülüyordu eczaneye sordum bana solgar'ın Bıotın diye bir ürününü önerdiler hergün bir tablet içiliyor 1 haftada hem saçlarımda hemde tırnaklarımda etkisini gördüm
biraz araştırdım şimdi başka bir ürününü kullanacağım inş onunda faydasını görürüm etkisini sizlerede yazarım yine

bende kalyon kullananlardanım bayagı ıse yarıo test edıp onaylanmıstır tarafımca kıslar

tırnaklarını öncelikle biraz ojesiz bırakmalısın canım kiş hava alsın tzelensin. yoksa soyulma artıyor git gide... sally hansen'in tırnak ürünleri var oldukça başarılı. güçlendirici,soyulma önleyici,uzamaya yardımcı ve kırılma önleyici çeşit çeşit. eczacıya gösterirsen tırnaklarını uygun olanı verir. limonla ovmak da faydalı. bir de eğer normal zamanda da tırnak cilanın içine limon suyu katarsan iyi geliyormuş. yeni öğrendim deneyeceğim bende bunu...

arkadaslar benimde tirnaklarim kiriliyor uzeri soyuluyordu sonra limon suyunda beklettim 20 dk(bir yerde okumustum)tirnaklari cok guzel besliyor kirilmasini engelliyor ben cok memnun kaldim tavsiye ederim..buyrunnnnnnnnn

:smiley-cool:merhaba bayanlar.. bende rınak uzatma maduruyum:) ne yapsam olmuyor. şu bariellanın ürünlerini kullandım bi işe yaramadı bide dünyanın parası :( şimdi golden rose marine nail spa die birşy aldım 1 haftadır onu sürüyorum jel kuruyor tırnakta kırmızı birşey çok sertleşti tırnaklarım (maşallah) uzadıda tavsiye ederim .fiyatıda uygun 3,5 tl inşallah sizde faydasını görürsünüz

:smiley-cool:merhaba bayanlar.. bende rınak uzatma maduruyum:) ne yapsam olmuyor. şu bariellanın ürünlerini kullandım bi işe yaramadı bide dünyanın parası :( şimdi golden rose marine nail spa die birşy aldım 1 haftadır onu sürüyorum jel kuruyor tırnakta kırmızı birşey çok sertleşti tırnaklarım (maşallah) uzadıda tavsiye ederim .fiyatıda uygun 3,5 tl inşallah sizde faydasını görürsünüz

evet ben de bir zamanlar burda tavsiye etmiştim onu. gerçekten güzel bir tırnak nemlendiricisi. bende kırılma değil de soyulma sorunu vardı. bu nedenle kalyon vb iyi gelmiyordu. marine spa tırnağı daha esnek ve parlak yapıyor.

Kızlar bir tavsiyede benden biraz zeytinyağının içine limon sıkın ve biraz da gliserin koyun bu karışımın içine elinizi haftada 2-3 kere yarım saat bekleyin.Güzellik salonundan tavsiye ettiler...Bu karışımı sürekli kullanın çok kötü olana kadar atmayın...

kızlar tamamını okumadım, blki benden önce söyleyen olmuştur ama ben de saç dökülmesi için doktora gittim, kansızlık varmış ve depo demirim çok eksikmiş... bu da tırnak (özellikle soyulması) yaparmış.. ben de farkındaydım soyulduğunun ama ev işi vs diye düşünüyordum. bence aşırı şekildeyse ve başka şeylerle destekleniyorsa, saç dökülmesi halsizlik vs gibi bi doktora görünmende fayda var

ben bir haftadır her gün 15 dakika limonlu tuzlu suda bekletiyorum. üstüne her gün taze kalyon sürüyorum. hala soyuluyor, zor uzuyor tırnaklarım. bu golden rose marine nail spa daha mı etkili soyulmalar için? böyle bir şey için işten izin alıp doktora da gidilmez, keşke kendim çözebilsem. sepsert olsun, katır tırnağı gibi olsun sorun değil, bir kırıldı mı 2 ay tırnaksız geziyorum, 2 ayda anca normal haline uzuyor...

hala uzamadı tırnaklarım. biyotin vitamin ilacı + kalyon + limon suyunda bekletmek... hala soyuluyor, hala kırılıyor =( sally hansen denicem şimdi de

Kızlar bende de aynı sorun vardı. Okul zamanında her gün oje sürüyordum ve çok fazla aseton kullanıyordum. Aseton tırnağa çok zarar veriyor. Tatilde ne oje kullndım ne aseton tırnaklarım eski sağlığına kavuştu.Asetona dikkat diyorum.

bi arkadasım bunu önermişti bana
bende de aynı sorun var deneyebilirsin yerimseniben

ads%C4%B1z.JPG

aynı sorun bendede var size yardımcı olayımm . benimki kısacıkken bile kırılır kız kardeşimde öyle. onun şuan semsert sebebii limon zeytn yagıyla rahat hareket edemediiğimzden onu kullanmadık salata yaptıktan sonra o limonu tüm prmaklara yedirdik ve öle yatın gecee bu işlemi yapmadan önce tırnaklarını törpüyle değil tırnak makasıyla kısaltın çok önemli bu daha sonra bi hafta her gece yapın bunu 5dk da kuruyo ztn limonlu eller rahatsız olmassınız bulaşmaz pislik yataga .. ve genelde elleriniz ojeli olsun burda sert tutuyoo böyle biz çok fayda gördükk mutlaka dediklerimi yapınn : )

vede beslenme önemli tabi sulu yemek bol salata bol suu bol meyvee
katı yiceklerden uzak durunn fastfooddan uzak duurn saçınızn cildinizin ışıldaması tırnaklarınız hersey buna baglıı

yapıorum ama olmuyo bazı tırnaklarım hemen soyuluyor ve kırılıyor bazı tırnaklarımsa güçlü bişey olmuyor vitaminde alıyorum sinir oluyorummm :47:

buara nedenini bilmiyorum tırnaklarım katkat soyuluyo kısa kestim dipten uzadı yine katkat soyuluyo ki ben kısa tırnak kullanmayı sevmiyorum golden rose un kinden aldım bi faydası olmadı suda çok nadir içerim limon asitli iyi geliceğini sanmıyorum ne yapıcam ben

Back