• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tirnaklarim Hem Soyuluyor Hem Kiriliyor

arkadaşlar merhaba, benim sorunum tırnak kırılması. Gerçi forumda bununla ilgili çok yazı var, biçoğunu da okudum. ama benim tırnaklarım önceden kırılmazdı çok güzel uzatırdım onları. Son birkaç aydır hem soyuluyor hem kırılıyor. Kısa olsa bile kırılıyor. Şimdi limon z.yağı deniyorum. Ev işlerinde eldiven kullanıyorum. Normalde zaten hep krem sürerim ellerime. Neyle alakalı acaba, törpüleme ile alakası olabilir mi? Neden sizce?:uhm:

Fazla suya sokmak ve törpü kesinlikle mahvediyor tırnakları Mavalanın tırnak uzatıcı bir yağı var,dene istersen. Ben aldım ama bir kenarda duruyor öylece:)) Ben de bu gece kullanmaya başladım tekrar. Sonucu yazarım en kısa zamanda. Ama metal törpü tırnakları mahvediyor bunu iyi biliyorum,çünkü kendim de deneyimledim:))

kızlar bende tırnaklarım soyuluyo kırılıyo diye bin tane şey denedim.en sonunda bir cildiyeci bana priorin diye bir ilaç verdi.hap şeklinde.saçım, tırnağım canavar gibi oldu:27:
size de tavsiye ederim.limon, zeytinyağı filan hikaye...boşuna yorulmayın...bu iyiliğimi de unutmayın:34:

kızlar bende tırnaklarım soyuluyo kırılıyo diye bin tane şey denedim.en sonunda bir cildiyeci bana priorin diye bir ilaç verdi.hap şeklinde.saçım, tırnağım canavar gibi oldu:27:
size de tavsiye ederim.limon, zeytinyağı filan hikaye...boşuna yorulmayın...bu iyiliğimi de unutmayın:34:

Duyduğum kadarıyla priorin 110 tl civarındaymış öğrenciyiz ablacım yapma böyle tavsiyeler :9:

Merhaba ben 15 yaşındayım ve tırnak soyulması ve kırılması sorunuyla yaklaşık 5 aydır karşı karşıyayım her türlü yöntemi denedim limon zeytin yağıydı güçlendirici uzatıcıydı bakımlardı uğraştım durdum ama nafile hala soyuluyor kökten kestim buna rağmen katlara ayrılıp soyulmaya devam ediyor. Ne yapacağımı ciddi anlamda şaşırdım lütfen yardımcı olun artık bıktım çünkü

benim de tırnaklarım kırılıyordu ve soyuluyordu tırnak güçlendirici kullandım şimdi kalınlaştı ve soyulması da geçti.kalyon ve rimmel in tırnak sertleştirici güçlendiricisini kullandım memnun kalırsınız;)

Merhaba ben 15 yaşındayım ve tırnak soyulması ve kırılması sorunuyla yaklaşık 5 aydır karşı karşıyayım her türlü yöntemi denedim limon zeytin yağıydı güçlendirici uzatıcıydı bakımlardı uğraştım durdum ama nafile hala soyuluyor kökten kestim buna rağmen katlara ayrılıp soyulmaya devam ediyor. Ne yapacağımı ciddi anlamda şaşırdım lütfen yardımcı olun artık bıktım çünkü

eğer bütün bunları deneyip sonucu görmediysen kesinlikle doktora git canım dıştan müdahalelerle olmuyorsa doktora danışmak gerek

hiç kan tahlili yaptırdınmı. çinko takviyesi kullanmayı denedin mi. bi mineral ya da vitamin eksikliği olabilir

bende demir çinko b12 eksikliği var ve bazı vitaminler daha yani kansızlık var benim de tırnaklarım saçlarım güçsüz
kan değerlerine baktırt

Tirnaklarin havasiz kalmasindan dolayida soyulma olabiliyomus gece arada ojeler cikarilip tirnak nefes almaliymis. Manikurcum demisti.

ewet tirnak havasiz kaldigi icin uzamiyo kizlar benm tirnaklarim cok cabuk uzar ama hep soyulur, 2 tirnagim da muhakkak kirilir. 2 aydir oje surmuyorum bakim da yapmiyorum kendi haline biraktim, soyulma devam ediyo ama kirilma nadiren oluyor :)

Arkadaslar benim de yaklasik 2 senedir soyuluyo tirnaklarim.. Herhangi bir eksiklikten kaynaklansa ayak tirnaklarimda ya da saclarimda da problem olurdu diye dusunuyorum ama yine de doktora gittim.. Cildiye uzmani demir ve demir baglama testleri istedi yaptirdim sonuclar normal cikti.. Sanirin tibbin caresiz kaldigi bir sey bu kimse sebebini ve tedavisini bilmiyor:) Sally hansen mavi ojesi iyi diye duydum ama kullanan var mi acaba aranizda, mavala kullandim ise yaramadi cunku :(

Ahahaha. Ya çok güldüm. Göğüsle ilgili şeyler yazdım yanlışlıkla. Of. :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim de tırnaklarımda kırılma, soyulma ve sararma oluyordu.
Geçenlerde kendime argan yağlı saç bakım maskesi aldım. saçıma sürdükten sonra tırnaklarımda inanılmaz bir güçlenme gördüm.
Saçlarıma ne kadar iyi geldiğini bilemem ama tırnaklarım artık çok sağlıklı :1:
Gerçekten tavsiye ederim, sağlıklı tırnaklara sahip olmak çokkkk güzel :)
Sevgiyle kalın

ben o sally hansen in mavi ojesini kullandım .miracle cure gibi bişeydi sanırım ismi. fakat hiç bir değişiklik göremedim.36 tl civarı da ücret ödemiştim. fakat bir kaç aydır tırnaklarımda muazzam bir değişiklik görüyorum. bu sürede ne değişti diye bakarsak fazlasıyla balık tüketmeye başladım. belki de balıkta olan bir şey iyi geldi :) tavsiye ederim kızlar.

Back