Tirnaklarim Hem Soyuluyor Hem Kiriliyor

lifeisgood

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2007
308
7
96
Ankara
arkadaşlar merhaba, benim sorunum tırnak kırılması. Gerçi forumda bununla ilgili çok yazı var, biçoğunu da okudum. ama benim tırnaklarım önceden kırılmazdı çok güzel uzatırdım onları. Son birkaç aydır hem soyuluyor hem kırılıyor. Kısa olsa bile kırılıyor. Şimdi limon z.yağı deniyorum. Ev işlerinde eldiven kullanıyorum. Normalde zaten hep krem sürerim ellerime. Neyle alakalı acaba, törpüleme ile alakası olabilir mi? Neden sizce?:uhm:

benim de hemen kırılır canım,azıcık uzasa hemen soyulur ve kırılır...ben de hiç uzatamıyorum,bunun için bir kaç krem aldım ama etkili olmadı,gene aynı...limon ve zeytinyağını ben de duydum ama hiç yapmadım

kızlar beslaenmeyle çok alakalı... vitamin ve proteyin almata başlayın bide sebze yi masanızdan eksik etmeyin .. ve mutlaka tırnaklara koruyucu kullanın...

soyulan tirnaklar hastalik belirtisiymis canim bir doktora görünsen daha iyi olur yerimseniben

benimde tırnaklarım kat kat soyuluyor vede kırılıyor.ama son 2aydır.çünkü 2aydır uzatıyorum daha önce hemen keserdim uzun brakmazdım..ojesizde kalmaz tırnaklarım..başka öneriniz varmı acaba tırnağın kırılmaması ve soyulmaması için ? bide ojem hemen çıkıo uçlarından soyulmaya başlıyor =(

bende limona batırılmasının iyi geldigini biliyorum.ama mutlaka vitamin eksikliği vardır.beslenmene dikkat et istersen...

selam..benimde son zamanlarda üç tırnağım(!)soyulmaya başladı. diğerleri neden soyulmuyor bilmiyorum, soyulmak bi tarafa çok sert tırnaklar. bir anormallik gidiyor:)) forumdaki çoğu yazıyı ben de okudum. z.yağı ve limonu ben de denedim ama uzun süreli değil.açıkcası bir etkisi olacağına da inanmıyorum, içimi rahatlatmak için denedim. bazı arkadaşlar soyulma, uzama vs için bi çeşit oje markaları vermişler.bi tanesi bunlardan: flormar nail care max crowth item:09. bi de bunu denemyi düşünüyorum, kırılma, çatlama artık herşeyi temizlediğini söylüyolar :)

ben limonda yağda flormarın tüm ojelerinide kullandm bunun için yine soyuluyor...çözümü çok uzatmamak ve oval değil kare biçimnde kesmekte buldm..şimdi daha iyi gbi...

Merhaba arkadaşlar,Bende ayı sorunu yaşıyordum.Ancak Çok iyi vir cildiye doktoru buldum kendime ve bana TRİND tırnak losyonunu önerdi.Büyük eczanelerde bulabiliesiniz.Biraz pahalı ama gerçekten çok etkili.Yanlış hatırlamıyorsam 42 YTL ye aldım oje şeklinde bir şişesi var ama içeriği ilaçlı bişey.İlk hafta her kaşam sürüp ondan sonra hafta 1 gün sürüyorsunuz.Ama tırnaklarınızdaki iyileşmeyi ve sertleşmeyi 3 gün sonra farkediyorsunuz.Tabi sürmeden önce ellerinizi kremlemeyi unutmayın çünkü tırnak çevresindeki etler de serleşiyor. etinize sürmemeye özen gösterin

TAVSİYE EDERİM.Ben çok memnun kaldım.

Birde Doktorumun tavsiyesini paylaşayım sizinle. kesinlikle Limonu tırnaklarınızla temas ettirmemeye sürmemeye çalışın.Çünkü Limon daki asit tırnak diplerinizdeki sinirleri bile zedeliyormuş.

arkadaşım kullandığın ürünün tam adını yazabilirmisin çünkü trind tırnak losyonu diye birşey bulamadım ben çok araştırdım teşekkür ederim

Bir ara benimde tırnaklarım kat kat ayrılıp kırılıyordu çam terebentin yağını sürdüm sabah akşam kötü kokuyor ama kuvvetlendi tırnaklarım denemeni tavsiye ederim:lepi:

zeytinyağını bir kabın içinde elinizin dayanacağı sıcaklığa gelinceye kadar ısıtın. tırnaklarınızı batırıp yarım saat bekleyip elinizi yıkayın her akşam yapmaya çalışın 1 hafta da farkı görün.

sertleştirmek için soğan suyu, salata yaparken soğanı tuzla öldürüyoruz ya, işte o tırnaklara çok iyi gelio, setleştiriyo. ve kalyon. benim tırnaklarım da soyuluyor ve kırılıyordu, ayda 1 hafta kalyon sürdüm, 2 ayda kendine geldi,yani toplam 15 günde fln. sürekli kullanmayı tavsiye etmem,sonuçta o da tırnağı örtüyor,ara ara kullanmak lazım.

arkadaslar merhaba ben de araniza yeni katilanlardanim..bende de tirnak soyulmasi kirilmasi var,,,yeterli vitamin alimi sorunu cözmedi...bende cözmemedim bu sorunu....

arkadaşlar bendede aynı sorun var doktora gittim hap ve krem verdi hapı kullanmadım kremi kullandım sebamet el ve tırnak balsamı baya ii geldi eczaneden alabikirsiniz tırnaklarım hiç olmadığı kadar uzun şimdi aynı zamanda zeytin yağı da sürüorum arada kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…