• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnaklarım güçsüz ve uzamıyo

ebrununbu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
82
0
86
öncelikle merhaba
benim tırnak yeme sorunum vardı önceden o yüzden şimdileri tırnaklarım şekilsiz gücsüz uzamıyo ...ama uzun güçlü şekilli tırnakları çok seviyorum bunun için ne yabmalıyım
güçlendiriciler uzatırmı tırnaklarımı nolur yardım edin arkadaşlar

Ben de aynı sorunu yaşıyordum canım. Tırnak yemeyi henüz bıraktım ve hayatımda ilk defa tırnak uzatmaya çalışıyorum. :) Ben Oriflame'in ürünlerini kullandım. Özellikle tırnak uzatıcı yağı var. Mükemmel bir şey! Kesinlikle tavsiye ederim. Anında uzatıyor. Şekil konusunda törpüden başka çare yok. Sertleşmesi için de Orfilame'in ürününü kullanıyorum ben ama sen daha ekonomik olsun diyorsan herhangi bir eczaneden tırnak sertleştirici al.

Tırnak sertleştiriciler tırnağın üzerinde sert bir tabaka oluşturur, tırnağın yapısını değiştirmezler. Çıkardığın zaman tırnak eski haline döner. Ama benim kullandığım güçlendirici bakım yağları. Direk tırnağı güçlendiriyor ve kalınlaştırıyor. Çok pahalı değil istersen bir araştır sen de. Oriflame'in bakım ürünleri çok kaliteli. Avon'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum bakım ürünlerinin.

Başka soru varsa cevaplayabilirim buna benzer... Umarım yardımcı olabilmişimdir... :)

Benim tırnaklarımda hiç uzamıyor ve çabuk kırılıyor çok güçsüz yani... bakım yağını bende bir araştırıyım ... sağolun kızlar (=

kızlar dışarıdan ne yaparsanız yapın tırnaklarımızda saclarımız gibi içten beslenirler...tırnaklardaki sorun vitamin eksikliğinin bir göstergesi önce doktora gidin vitamin destegi ve kan degerlerinize bakılsın, oriflamemın avonun kremleri ile geçiçi cözümler elde ederisiniz sorunun köküne inin

bana kozmetik ürünleri satan bi kız golden rose yeşil renkli tırnak besleyicisi önermişti o tırnaklarımı daha kötü yaptı şimdi tırnaklar için özel bi krem kullanıyorum çok iyi geldi tırnaklarım kendilerine geldiler ve dogal bir parlaklık oldu..

bende avonun aldım tırnak güçlendiricisi ama pek de bi işe yaramadı doğrusu yada benim tırnaklar pek bi güçsüz bana yaramadı belki başka önerebileceğiniz bişey varmı kızlar..

aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar... önceden tırnaklarımı yiyordum yaklaşık 1 yıldır tırnaklarımın güzelleşmes için uğraşıyorum bi dünya ürün kullandım avonun
şuanda golden rose un 2 ürüünü kullanıyorum

birtanesi sarı renkli bakım yağı
diğerkiside pembe olan tırnak sertleştirici
ikisinden de memnunum

hyatımda ilk defa bu kadar uzun süre tırnaklarım kırılmadan dayandızemuszemus:dance:

kızlar el ve tırnak sağlığı için size sebamed in el ve tırnak kremini öneriyorum. kesinlikle harika bir krem .

ya olmuyo hiç bişe off keşke yemeseydim eskiden şimdi aşırı şekilsiz güçsüz uzamıyo
avonu denicem bi dahaki ay bakalım ne olucak

kullandım bende etki etmedi pek canım uzattı çok az bi şekilde ama gene kırıldı
sonuç vasat gene yani

ayyy kızlar üzülmeyın ya benımde tırnaklarım çok çabuk uzuyor 3 4 günde bir tırnak kesiyorum mutlaka kesmezsem cadı tırnagı gbi oluyor kasıtlı yapıldıgım sanılıyor ama kasıtlı degıl ve tırnak yapım çok sert tırnak makası zor kesıyor ve hiç kırılmadı sımdıye kadar bulaşıkta yıkadım temızlıkte yaptım bakın cadı tırnaklarıma kaydirigubbakcemile2

benimde tırnaklarım çok güçsüz bi ara limon kullandım faydasını görmedim zeytin yağı işe yarıyor diyorlar ama onu denicem bi de bakalım:26:

Merhaba ben yeni üye oldum bu sayfaya bende tırnaklarım çok kötü uzatmak istiyorum uzatamıyorm çünkü tırnaklarım kağıt gibi uzuyo

Lavanta alin aktardan... Kynatn8 dk ve için . 15 gün sonunda etkisini gorucrksiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back