• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnaklarım çok kötü görünüyor

aysesat

YiĞit 31/07/2008
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
542
2
96
Antalya
kızlar benim derdim tırnaklarımı yemek.o kadar çok yiyorumki,serçe parmağımın tırnağı artık yok olmak üzere,:(( çok kötü görünüyor,utanıyorum artık görüntüsünden
15 yaşıma kadar yedim.sonra bıraktım ve doğum yapana kadar hiç yemedim,yani 11 yıl falan yemedim,sonra doğum yaptım ve 8 ay boyunca yedim,sonra bırakıp şimdi yine başladım ....kanatıncaya kadar, yiyorum,,,çok üzgünüm acı ojeyi denedim ama onunla bile yiyorum
çok büyük prob benim için ,ne yapayım sizce:gitme::gitme:

Hani bir dönem bırakmışsınız tırnak yemeyi ya o zaman ne oldu da yemediniz?
Yine aynı yöntemi uygulasanız.yerimseniben

bende yiyorum tırnaklarımı ama bu aralar pek fırsat bulamıyorum.Sende kendine oyalanacak başka şeyler bul.O zaman aklına gelmiyor.

bence bir psikologtan yardım alın, geçmişteki bıraktıgın zaman iradeni kullanmışsın şu an kullanamıyorsun bence itici bi güce ihtiyacın var psikolog yardımcı olacaktır,geçmiş olsunopuyorumnanaktan

tırnak yemek psikolojik bir soruna işaret ediyor diye biliyorum.. isterseniz önce yeniden kendiniz bırakmayı deneyin, olmazsa dr a başvurun.. ayrıca bunda dalga geçilecek bişey de yok..

stres ve sinir sahibi insanlarda oluyor bu sorun daha cok..illa bir cozumu vardır emin ol iradeni kullanıp yemezsen tırnakların uzıycak ve uzadıgını gordukcede bozamıycaksın.. ama yapamıyorum diyorsan bir psikologa git

bende tırnaklarımı yiyorum. napiym çabuk kırılıyorlar diye dayanamıyorum koparıyorum.

ben tırnak sertleştirici ve kırmızı oje sürdüğümde biraz bırakıyorum yemeyi ama canım sıkıldığı an ne tırnak kalıyo ne oje...

dr. a gidipn belki vitamin eksikliğinden belki herhangi bir hormonun fazla çalışmasından olabiliyomuş arkadasım demişti. bende henüz gitmedim.

Back