tırnaklardakı çukurlar

mesuka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
4
0
86
41
Antalya
arkadaşlar benim tırnaklarımda çukurlar oluştu. doktora gıttım mantar değilmiş test yaptılar doktor tırnak egzaması dedı ılaclar fayda etmedi. kendimi çok kotu hıssediyorum.
aynı problemı yasayıp ıyılesen varmı. bır yazı okudum ay boyunca bı ılac varmıs onu kullanıyormussun tırnak kendını yenılıyormus ama adını bılmıyorum bılen varsa lutfen yardım etsın

selam arkadasim ,
moralini bozmak istemiyorum ama bende bugun dr gittim tirnaklarim yuzunden cimdiye kadar 3 dr a gittim.benimde irnaklarimda topluigne batirilmis gibi cukurluklar olusmustu.yok tirnak egzamasi dendi baska bir dr su dan oluyo dedi.malesef bugun gittim dr sedef teshesi koydu umarim seninki degildir.aksamdan beri agliyorum.

arkadaşlar benim de tırnaklarımda oyuklar var yıllardır önceleri azdı fazla önemsemedim ama o kadar arttı ki dokuz tırnağımda birden çıktı doktora gittim sedef teşhisi koydu hatta ilerde vücudunda da çıkabilir diyip moralimi bozdu nerdeyse depresyona giriyodum emin olmak için başka bi doktora daha gittim meğer sadece sedeften olmuyomuş buna yüksük tırnak deniliyomuş sedef ve egzamadan oluyomuş ama aynı zamanda çinko ve biotin eksikliğinden de oluyomuş.test yaptırdım biotinim çok düşük çıktı ilaç kullanıyorum ayrıca doktorun verdiği balsamı kullanıyorum daha tamamen geçmedi ama büyük ölçüde azaldı sadece iki tırnağımda var şimdi. böyle sorunu olan arkadaşlar bence bi test yaptırıp çinko ve biotininize baktırın her sedef diyene inanmayın olmadı bikaç doktora gidin valla ben kafayı yemekten kurtuldum tırnaklarım tamamen düzelmese bile kafam rahat en azından

Bu illet 8-9 senedir benimde tırnaklarımda var, doktorlar da maalesef pek önemsemiyor, bir oje-losyon vs verip gönderiyorlar. Ben verdikleri ilaçları kullandım tabi ama hiç biri hiç bir işe yaramadı. Onca uzman doktora gittim, mantardır deyip gönderdiler, ki değildi, hiç bir ilaca tepki vermedi ve yapılan testlerde mantar olmadığını gösterdi, buna rağmen yine bana mantar ilacı verip göndermişlerdi, onu da kullanmadım zaten. Tırnağımda egzama varmış bu teşhisi de aile hekimi koydu. Ama düzelmiyor, ojelerle saklamak zorunda kalıyorum, çok rahatsız ediyor beni artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…