tırnak dibindeki beyazlık evlenince olur. yaş bunda önemli değil.Kizlar yasinizi, evli olup olmadiginizi ve tirnak diplerinizde o beyaz yerin olup olmadigini yazar misiniz? Bu her insanda olur mu yoksa olmayanda var mi?Bazilarinda yokmus gibu gorunur ama eti elinizle asagiya dogru biraz zorladiginizda ufak da olsa beyazlik gorulebiliyo, ben de oyle mesela. Simdiden tesekkur ederim
Kizlar yasinizi, evli olup olmadiginizi ve tirnak diplerinizde o beyaz yerin olup olmadigini yazar misiniz? Bu her insanda olur mu yoksa olmayanda var mi?Bazilarinda yokmus gibu gorunur ama eti elinizle asagiya dogru biraz zorladiginizda ufak da olsa beyazlik gorulebiliyo, ben de oyle mesela. Simdiden tesekkur ederim
hadi tırnağı merak ediyosun da yaşımızı ve medeni durumumuzu niye merak ettin anlamadım.
yapılan istatistiklere göre kk da evli ve 30 yaşında olan 1000 kadından 300 tanesinin parmağında beyaz leke olduğu tespit edilmiştir gibi sonuca mı varıcaz valla anlayamadım ben bu soruyu.
Evliyim:)
Bende de var:)
Ama doğuştan var,demekki doğuştan evliyim:))
tırnak dibindeki beyazlık evlenince olur. yaş bunda önemli değil.
arkadaşım bunumu dememizi istiyorsun acaba. ne alaka.
hatta ,
dur alakaya çay demleyip geleyim.
Evlenince tırnak dipleri beyazlıyormuş mutluysan daimi oluyormuş mutsuzsan gidiyormuş boşanırsan tırnak bile alıp başını gidiyormuş...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?