Tirnaklardaki beyaz yer lutfen bakin sizde var mi

Konu sahibininde ne ilginc meraklari varmis

herhal isi gucu yok arkadasin

bi konusunda da parmagi kizlik zarina yapismis falann

ayyyy aman allahim dahA neler duycaz

Anlasilan bugun cok gulcez siz cok yasayin kizlarrr

fazla yasamaz konu

birazdan mune abla gelir

burasi geyik topigi degil dagilin demeye

hahahaaa valla okurken bende çok eğlendim. Mune gelip kızacak diyede korkmuyor değilim :18:kızma Mune napalım konuya bakar mısın alakaya çay demle hakikaten.

Konu sahibininde ne ilginc meraklari varmis

herhal isi gucu yok arkadasin

bi konusunda da parmagi kizlik zarina yapismis falann

ayyyy aman allahim dahA neler duycaz

Anlasilan bugun cok gulcez siz cok yasayin kizlarrr

fazla yasamaz konu

birazdan mune abla gelir

burasi geyik topigi degil dagilin demeye
:53::53: ondanmi beyazladi acaba olaki :37:
ace gibi seylerimiz var kiymetini bilelimm :9::9:
ay töbeee :26:
mune kizcak :18:

hahahaaa valla okurken bende çok eğlendim. Mune gelip kızacak diyede korkmuyor değilim :18:kızma Mune napalım konuya bakar mısın alakaya çay demle hakikaten.

Hayir korkuyorum bu kadar gulduk alay ettik

surdan bi doktor cikiyomus

tirnaktaktaki beyazlik 2 gruba ayrilir

evli :20-30 yas arasi
bekar :20-30 arasina gore degisir falan diyomus

bak ozaman girgira sen

kk uyelerinin 100%80ni istifa eder

O degilde zipzip arkadas soruyu sordun nere gittin

Konun basinda dur ...bak arkadaslar cvp veriyolar

Ay böle konularda olmasa nasıl eğlenicez biz :27: benim sadece baş parmagımda var ben yeni evlendim ondanmıki:26: zamanla çıkıcakmı :9::9:

Hayir korkuyorum bu kadar gulduk alay ettik

surdan bi doktor cikiyomus

tirnaktaktaki beyazlik 2 gruba ayrilir

evli :20-30 yas arasi
bekar :20-30 arasina gore degisir falan diyomus

bak ozaman girgira sen

kk uyelerinin 100%80ni istifa eder

Hay Allah iyiliğini versin arkadaşım:60:O zaman ben bırak buradan istifa etmeyi gidip annemle babama kızıcam beni ne biçim yaptınız ben hiç birşey bilmiyormuşum meğer diye:14:

Son düzenleme:
Hay Allah iyiliğini versin arkadaşım:60:O zaman ben bırak buradan istifa etmeyi gidip annemle babama kızıcam beni ne biçim yaptınız ben hiç birşey bilmiyormuşum meğer diye:14:

Hahhahahaha

Konunun yuzunden paranoyak oldum lannnn yoksa gercekmi

ben gidiyom ebru tutma beni catidan atliycam....

Hahhahahaha

Konunun yuzunden paranoyak oldum lannnn yoksa gercekmi

ben gidiyom ebru tutma beni catidan atliycam....

Bekle bende geliyorum daha atlamazsak Mune bizi atacak zaten gibi bir his var içimde Mune vallahi sabahtan beri yüzüm asıktı şu konu yüzünden güldüm kızma sustuk seni sevioz:16:

naptın konu sahibi arkadaşım:26:
tırnaktaki beyazlık, yaş ve medeni durum arasındaki ilişki sebebiyle yaşanan olumsuzlukları konu alan tezini tamamlayabildin mi?(burada yazar havalı bişiler söylemiş numarası yapıyor) :27:

Son düzenleme:
Ya amma alay etmissiniz. :) Gerci haklisiniz biraz garip bi soru. Ama bu konuyla ilgili bi arastirma yapiyorum bi arkadasla. O yüzden dogru bi sekilde cevap verirseniz cok sevinirim. Özellikle isaret parmagindak beyazligin olup olmadigina sonra da digerlerini de söyleyeyin mümkünse. Dedigim gibi bazilari eti geriye itince görünüyo ona dikkat edin lütfen. Tesekkürler

tırnaklarımı epey inceledim manikürümün geldiğini farkettim sayenizde, medeni halim :D dulum :D

Peki tirnak dibindeki o ay seklindeki beyazlik var mi? Varsa hangi parmaklarda? Ne zamandan beri oldugunuda biliyosaniz süper olur

Peki tirnak dibindeki o ay seklindeki beyazlik var mi? Varsa hangi parmaklarda? Ne zamandan beri oldugunuda biliyosaniz süper olur

Kesin araştırmadır demiştim zaten:6:
Adı üstünde araştırma, araştırırsanız daha iyi olur.:ssz:

Benim sadece baş parmaklarımın tırnaklarında bariz şekilde var, bir de sadece sol elimin işaret parmağında var. Diğerlerinde tırnağımın dibindeki deriyi ittirsem de yok hiç. 24 yaşındayım, bekarım. Ve tespitinizden çok korkuyorum şu an. Kimbilir ne çıkacağım sadece baş parmağımda olması neye işaret acaba diye... :1:

Back