- 21 Mart 2014
- 129
- 25
- 48
- Konu Sahibi Sarayhelvasi
-
Tamam acı oje sürdüm biraz uzasın şeftali rengini seviyorum onu sürcem tırnaklarıma:) ay ya... Oje varken de zeytinyağı sürülür mü tırnaklara iyi gelir mi yani
kızlar bende saçımı koparıyorum bi türlü vazgeçemiyorum( ne yapmalıyım akıl verinn lütfenn
üstten topuz yap hiç açma bence. bi süre sonra unutursun.
bunlar hep stresten oluyor.
bende dudaklarımı kemirmeye başladım ve engel olmak için hemen kalkıp ruj sürüyorum mesela
Ay ya acı oje aldım bugün gidip.. Ojenin abdest geçirmemesine sinir oluyorum bende:) renkli renki alaym bende bakalım ara ara tırnaklaıma zeytinyağı menekşe yapı sürcen bazende limonlu suda bekleticem... Yine koydum kafama ama bu kez onca emeğim boşa gitsin istemiyorumDh çok utanıyorumherkesin elleri harika benimkiler amık yumuk ve 23 yaşındaym....
topuz yap ensemdeki saçlar koparmaktan kısacık onlar çıkıyo direk el orda zaten :18:
Bende dudak yiyorumkotu gorunuyor ama bir isle mesgul oldugumda unutuyorum hep sikintidan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
peki saç bandı taksan yine gider mi enseye, hani orayı kapatıyorya bant
Kızlar ben ocak ayında bıraktım yemeyi 1bucuk ay harika düzelmişti benim için.. 19yıldır yiyorum çünkü.. Ama birden soyuldu kırıldı derken tekrar başladımbıraktığım süreçte her akşam menekşe yağı zeytin yağı limon falan sürerdim sertleşsin diye... Neolur şimdide içimden bırakmak geldi yine bırakaym neolur yardım edin bana neyapsam? Yaza nişanım olacak belkide ben hala böyle yiyorum... Hızlı uzatmak için neyapaym? Yememek için acı oje sürücem karar berdim bi süre napaym yoksa yiyorum tam olarak bırakamıyorum
Unutursun...
sende ruj sür bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?