• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak yiyorum kızlar...

Sarayhelvasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
129
25
48
Kızlar ben ocak ayında bıraktım yemeyi 1bucuk ay harika düzelmişti benim için.. 19yıldır yiyorum çünkü.. Ama birden soyuldu kırıldı derken tekrar başladım:( bıraktığım süreçte her akşam menekşe yağı zeytin yağı limon falan sürerdim sertleşsin diye... Neolur şimdide içimden bırakmak geldi yine bırakaym neolur:( yardım edin bana neyapsam? Yaza nişanım olacak belkide ben hala böyle yiyorum... Hızlı uzatmak için neyapaym? Yememek için acı oje sürücem karar berdim bi süre napaym yoksa yiyorum tam olarak bırakamıyorum

Unutursun...

Kızlaaaaaaaaar $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396713059.724379.jpg

canım ben de tırnak yiyen biriydim çok özenirdim uzun ve bakımlı tırnaklara.
sonra aylarca kendime bir sürü çeşit çeşit ojeler aldım
ve bu şekilde bu sorunu bıraktım tırnaklarıma ojeler sürüyorum bu sayede tırnaklarım uzadı ve
bıraktım yemeyi ben böyle bıraktım bu işi :(

Ay ya acı oje aldım bugün gidip.. Ojenin abdest geçirmemesine sinir oluyorum bende:) renkli renki alaym bende bakalım ara ara tırnaklaıma zeytinyağı menekşe yapı sürcen bazende limonlu suda bekleticem... Yine koydum kafama ama bu kez onca emeğim boşa gitsin istemiyorumDh çok utanıyorum:( herkesin elleri harika benimkiler amık yumuk ve 23 yaşındaym....

Ben de universite yillarimda cook ozenirdim arkadaslarimin tirnaklarina ben bildim bileli tirnak yerdim birakirdim gene baslardim bu sefer tirnaklarim cok kotu duruyordu inan kendimi beyenmezdim bu ne ya derdim :( kim bu sorunu yasadiysa hep oje surerek yemeyi biraktiklarini soylediler mesela sevdigin bir rengi sur deki agzima elimi sokmuycam bu zararli hemen o zaman kendine geliyorsun sonra uzadikca torpule zeytin yagi sur tirnaklarina . :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam acı oje sürdüm biraz uzasın şeftali rengini seviyorum onu sürcem tırnaklarıma:) ay ya... Oje varken de zeytinyağı sürülür mü tırnaklara iyi gelir mi yani

Tamam acı oje sürdüm biraz uzasın şeftali rengini seviyorum onu sürcem tırnaklarıma:) ay ya... Oje varken de zeytinyağı sürülür mü tırnaklara iyi gelir mi yani

ben sürüyorum canım en azından tırnak kenarlarına iyi geliyor .
azcık uzasın hemen sür zaten öyle böyle uzar gider :))

Bende de tirnak yeme problemi vardi.
neyseki yillar once birakabildim...
Sana onerim aci oje falan bunlar hikaye... tek yapman gereken ellerinin bakimli olmasina alisman.
Eger bakimli hallerini seviyorsan, zaten kendi iradenle yememeye basliyorsun.
Oncelikle Sally Hanson urunlerini tavsiye ederim...
Sally Hansen urunleri biraz pahalidir, adedi 25 TL civari (ojenin ozelligine gore degisiyor), fakat verdigin paraya deger.
Ben bu sayede tirnak yemeyi biraktim...
Ilk olarak Sally Hansen'in Miracle Growth (mucize uzama) olani tavsiye ederim, tirnaklarinin cabuk uzamasini saglar.
Bir gun bunu surersin 2 gun tutarsin, sonra siler, ardindan Sallay Hansen'in Diamond Strength (Elmas Gucu) olanini kullanirsin. Gercekten tas gibi yapiyor tirnaklari, ben mesela yillar once kullanmis olmama ragmen hala tirnaklarim cok sert cikart. Yemem mumkun degil zaten, sert olduklari icin kirilmiyorlarda...
Ne zaman manicure gitsem, kuaforler cok begenir tirnaklarimi...

Tirnak yememekteki en onemli sey, bakimli eller...
Sally Hansen'in bir de el kremini aldin mi tamamdir...
Biraz maddi anlamda kesenin agzini acman gerekecek, bu urunler biraz pahali (piyasadaki digerlerine gore).
Fakat gercekten sonuc alacagin urunler. Cope gitmemis olur paran, hem de etkili bir sonuca ulasirsin...

Bahsettigim urunler bunlar:
$101297595_tn50_0.jpg $129232_l.jpg

Bu saydıkların en az 70 75 ₺ tutuyor o kada bütçem yok:( acı oje sürüyorum iki günde birde limonlu kür uygulayacağım... :(

kızlar bende saçımı koparıyorum bi türlü vazgeçemiyorum :(( ne yapmalıyım akıl verinn lütfenn:25:

üstten topuz yap hiç açma bence. bi süre sonra unutursun.
bunlar hep stresten oluyor.
bende dudaklarımı kemirmeye başladım ve engel olmak için hemen kalkıp ruj sürüyorum mesela

Ay ya acı oje aldım bugün gidip.. Ojenin abdest geçirmemesine sinir oluyorum bende:) renkli renki alaym bende bakalım ara ara tırnaklaıma zeytinyağı menekşe yapı sürcen bazende limonlu suda bekleticem... Yine koydum kafama ama bu kez onca emeğim boşa gitsin istemiyorumDh çok utanıyorum:( herkesin elleri harika benimkiler amık yumuk ve 23 yaşındaym....

Mavala'nın tırnak uzatan yağı var ben çok faydasını gördüm...

Kızlar ben ocak ayında bıraktım yemeyi 1bucuk ay harika düzelmişti benim için.. 19yıldır yiyorum çünkü.. Ama birden soyuldu kırıldı derken tekrar başladım:( bıraktığım süreçte her akşam menekşe yağı zeytin yağı limon falan sürerdim sertleşsin diye... Neolur şimdide içimden bırakmak geldi yine bırakaym neolur:( yardım edin bana neyapsam? Yaza nişanım olacak belkide ben hala böyle yiyorum... Hızlı uzatmak için neyapaym? Yememek için acı oje sürücem karar berdim bi süre napaym yoksa yiyorum tam olarak bırakamıyorum

Unutursun...

bende yiyorum acı oje sürüyorum bir de çok bulaşık yıkarsam unutuyorum nedense yemeği acıyo diye her halde bir de eldiven tak evde boş otururken bilgisayar kullanırken çok işe yarıyor ben şu plastik eldivenlerle geziyorum evde yoksa utanmasam ayaklarımı da yicem :(

Back