Tırnak yiyenler

daisy_06

Onun aşkı bana XLLLLL
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
40
0
16
Ankara
Slm arkadaşlar 25 yaşndayım hala kurtulamadım şu illet durumdan.yutmuyorum ama koparıp atıyorum nasıl bırakırım acı oje filan faso fiso hiç fayda etmedi..yardmlarınızı bekliyorummmm

ben yemiodm ama oynayarak kırıyodum tırnaklarıımı cnm..manikür yaptırıyo musun düzenli?düzenli manikür yaptırdıktan sora ben kırmamaya basladım çünkü ojelerim bozulsun istemiyodum :)) bi dene düzenli manikür yaptırmayı :)

slm manikür yaptıracak tırnak yokki offf nasıl kurtulcam ben yaa

Ben bu sene tırnak yemeyi bıraktım.Önce sağ elimi yememeye başladım o elim güzel görününce sol elimi de yavaş yavaş bıraktım. Bazı tırnaklarım çok kısa olmasına rağmen gittim maniküre, tırnak etlerini falan temizledi, uzun tırnaklarıma şekil verdi kısalara bir şey yapamadı ama yinede güzel görünüyordu ellerim. Sırf bu görüntüyü bozmamak için bir daha da yemedim :)

Bende tırnak yemeyi bıraktım çevredeki etleri koparmaya başladım Tırnaklarını uzat, uzun ve güzel görünce kıyamazsın koparmaya

Ben de uzun yıllar tırnak yedim,hiç acı cila filan denemeden kurtuldum.Tırnaklarınla uğraşacağını hissettiğin zaman ağzına bir sakız at,bu ağzını oyalar.Ben bir de kendimi şiir yazmaya verirdim,bu sayede ellerim de dolduğundan tırnak yemeyi bıraktım.Üstelik ben tırnağımı dibine kadar kemirir,üstüne eti de sökmeye çalışırdım ama inan bana bırakılıyor,özellikle de sakızla.Bir de ne zaman film-dizi izlerken elimi ağzıma götürürsem babaannemden tut küçük kardeşime kadar hepsi elime vurunca utanıyordum tabi.Yani küçüklükten beri varolan alışkanlığımı değiştirmeyi başardım,fakat tırnaklarıma o kadar hasar vermişim ki yiyerek,asla tırnaklarımı küt kesemiyorum çünkü inceldiğinden hemen kırılıyor.Ben de yuvarlak törpülüyorum.Ne kırılıyor ne de kötü duruyor.Ağzını sürekli dolu tut,tırnağını unuttuğunu göreceksin.Uzadıktan sonra da kısaltmak istemeyeceksin :)

bende çok tırnak yiyodum geçen kışın bıraktım acı ojeyle şimdi çok rahatım

bende yerdim lisenin son yıllarına kadar

parlatıcı oje sürünce yemiyorum o zamanlardan beri

5 yıldır falan işte (bir şeye aşırı sinirlenir ya da üzülürsem bakıyorum gitmiş bunu saymazsam)

onun için parlatıcı oje hep vardır ellerimde bazen havalandırmak için sürmüyorum 1 gün falan dinlendiriyorum

gerçekten bırakbilirsin bende yiyodum ve bıraktım sadece bıraktım dediğin zaman iyileşiceğini bil ve bekle. bu arada iyileşmek derken ben çok fena yiyodum yara oluyodu..

ben de tırnaklarımı yiyorum plastik gibi olduğu için hop die köküne kadar gidiyodu! bence biri sevgilin ya da tanımadık biri tırnklarını ayıplarsa utancından yiyemiyosun! iş yerinde mimar hanım ellerimle dalga geçti 3 haftadır yemiyorum! kalyon çok etkili uzatmada ama sertleştirmiyo! dax ın saç bakım yağını sürerken farkettim 1 haftadır her gün tırnağıma sürüyorum ve tırnaklarım kazık gibi çıkıo kırılmıo! bence bi biotin kullan ilaç olarak hem saçını hem tırnağını uzatır ve her gün etkili bi yağ kullan! hiç tırnaklarım beyaz beyaz kalın kalın çıkmamıştı dax sayesinde o da oldu!
gel sen beni dinle tırnaklarına sertleştirici bi yağ sür gliserin ve lmon da olabilir sertleşince yiyemiyosun

bende tırnaklarını yemeyip koparanlardandım 23 senedir
ancak işe girdiğimden yani 15 günden beri yemiyorum, hem artık bi iş kadınıyım
yememeliyim diyerek bıraktım, zaten zamanımda olmuyor yemeye
2 haftada istediğim boyuta geldi, haftasonu ilk manikürüme gidicemki, düzgün bi şekil versin tırnaklarıma..
sonrada istediğim ojeyi sürücem inşallah

Ya kızlar bende tırnaklarımı yiyordum bıraktım uzatsam hemen kırılıyor o kadar küçük ki tırnaklarım ne yapmalıyım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…