Tırnak yemeye çözüm

matahari_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
1.432
11
318
40
İstanbul
Benim bir sorunum var :2: O da sürekli tırnak yemek Bazen dayanıyorum uzatıyorum manikür yaptırıyorum oje sürüyorum sonra dayanamıyorum hele ki stresli bir anımdaysa hemen girişip hepsini dibinden götürüyorum Ellerim korkunç gözüküyor, şu an bakmak bile istemiyorum inanın ki... Zaten uzatmayı başardığımda da tırnaklarım çok kırılgan olduğu için kendisi kenarından köşesinden çıtlıyor, ben de inceldiği yerden koparıyorum, kendimi tutamıyorum ve sonuç: berbat görünümlü bakımsız eller :2:

Her şeyi denedim, ellerimi bantladığım oldu, acı oje kullandım, uzasın da yemeyeyim diye kısacık bile olsa oje sürmeyi manikür yaptırmayı denedim. Ama yok yok yok, çözüm yok... Nasıl durdurabilirim bu alışkanlığı ve sizler gibi güzel uzun tırnaklı bakımlı ellere kavuşabilirim, bir yardım edin bana da lütfen.

Son düzenleme:
devamlı tırnaklarının uzayınca guzel olacagını dusun agzına göturdugun an cek ve cila olsun hep tırnaklarında birde vazelin kullan devamlı

Sürekli oje olsun tırnaklarında, maniküre git. Ellerine güzel yüzükler filan tak, o zaman yemeye kıyamazsın.

Bence bu alışkanlığın pek çözümü yok gibi, biraz sabretsem uzatsam sonra dayanamayıp yine mahvediyorum ellerimi.

tam benim sorunuma değinmişsin canım, bende uzatıyorum bir güzel ojeler falan çok hoş duruyor sonra sıkıntılı bir anımda yok dayanamıyorum kemiriveriyorum onları :18: sonra pişman oluyorum ama işten geçmiş oluyor

Biraz iğrenc olacak ama işe yarıyor en azından bende yaramıstı..O kadar cok yerdimki ben tırnaklarımı artık acırdı parmak uclarım ne gerke varsa okadar kemirmeye bir gun iş yerinde oturuyorum yaslı bir teyze geldi dediki kızım sen hiç tuvalete gitmiyormusun gidiyorum dedim eee o zamn tırnaklarını neden yiyorsun dedi inanın uc gun su bile içemedim mide bulantısından şimdi değil tırnak yemek elimi bile götürmüyorum agzıma aklına surekli getir yemessin tırnaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…