• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak yeme Alışkanlığım

Alarm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
18
5
18
Ankara
Merhaba, Ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum ve bir sorunum var çocukluktan beri tırnaklarımı yiyorum bir türlü engel olamıyorum kendime :14: bazı zamanlar farkında olmadan tırnaklarım uzadığında oje sürerek tırnak uzunluğunu koruyabiliyorum ojeliyken çok güzel oluyor tırnaklarım yemeye kıyamıyorum :9: sorun bir kere yemeye basladığımda tırnaklarımın uzamasına hiç müsaade etmemem yani uzasa oje sürüp alışkanlığımın önüne geçicegim ama bir türlü olmuyor :18: biraz internette araştırma yaptım acı oje falan kullanmayı tavsiye etmişler ama oda bana fayda etmiyor kullanmıslıgım vardır, bende son çare size anlatıyım belki başka türlü tavsiyesi olan vardır diye düşündüm çözüm önerilerinizi bekliyorum şimdiden Teşekkür ederim

psikolojik bir durum ..takıntılar .. :17:
bende yiyorum en nefret ettiğim huyum .. :18:

evet haklısın takıntılık kesinliklee, keşke bunun önüne geçilebilecek bişey olsaydıı :43:

psikoloğa gittinmi cnm hiç ?
sanırım ilac ve tedavi ile geçiyor ..
gitmeyi düşünüyorum bende ..

ne tür takıntıların var cnm ?
benim simetri,temizlik vs ..

kafama çok takıyorum cabuk üzülürüm mesela , bide negative düşünüyorum oda beni strese sokuyor bunlar için psikologa gitti ilaç yazdılar biraz iyi geldi ama sonrasında bıraktım..

kafama çok takıyorum cabuk üzülürüm mesela , bide negative düşünüyorum oda beni strese sokuyor bunlar için psikologa gitti ilaç yazdılar biraz iyi geldi ama sonrasında bıraktım..

bende cok takıntılıyım stres yaparım üzülürüm,kendimi kahrederim :5:

bende cok takıntılıyım stres yaparım üzülürüm,kendimi kahrederim :5:

:9::9::9: yalnız olmadığıma sevindim doğrusu :D birde şunu fark ettim bir meşgala bulamadığım zamanlarda tırnaklarım beni oyalıyor hemen yemeye başlıyorum sende de böyle mi ?

:9::9::9: yalnız olmadığıma sevindim doğrusu :D birde şunu fark ettim bir meşgala bulamadığım zamanlarda tırnaklarım beni oyalıyor hemen yemeye başlıyorum sende de böyle mi ?

evet .. en nefret ettiğm huyum kendimi hırpalamam ve tırnak yemem :2:
obsesif takıntılar demişti psikolog arkadaşım ama gidip tedavi görmeliyim:30:

evet .. en nefret ettiğm huyum kendimi hırpalamam ve tırnak yemem :2:
obsesif takıntılar demişti psikolog arkadaşım ama gidip tedavi görmeliyim:30:

evet aynı teşhis banada yapıldı:5: galiba takıntılarımıza esir düşüyoruz onları yenmeyi kendimiz bilmeliyiz sonucta ilaçlarda bir yere kadar kullanım süreleri bittikten sonra yeniden oluşabilr en kesin çözüm direnmek ..:41:

evet aynı teşhis banada yapıldı:5: galiba takıntılarımıza esir düşüyoruz onları yenmeyi kendimiz bilmeliyiz sonucta ilaçlarda bir yere kadar kullanım süreleri bittikten sonra yeniden oluşabilr en kesin çözüm direnmek ..:41:

ikizimi buldum sanırım .. :27:
eskiden tırnaklarımı uzatabiliyordum ..:17:
simdi hic bırakamıyorum sanırım ilerliyor .. :18:

bende çocuklugumdan beri yerdim tırnaklarımı
annemler laf söylerdi engel olamazdım hatta gerginken ne ara yemeye başladıgımı fark etmezdim
evlendim eşim bu huyundan tiksiniom bile dedi
o lafa bile kulak asmadım engel olamadım
ama hamile kalınca akan sular durdu.karnımdaki canlının sağlıgı dedim ve garip bir hisle bıraktım
çok begenmeye başladım ellerimi
ben aştım şükür..

bende çocuklugumdan beri yerdim tırnaklarımı
annemler laf söylerdi engel olamazdım hatta gerginken ne ara yemeye başladıgımı fark etmezdim
evlendim eşim bu huyundan tiksiniom bile dedi
o lafa bile kulak asmadım engel olamadım
ama hamile kalınca akan sular durdu.karnımdaki canlının sağlıgı dedim ve garip bir hisle bıraktım
çok begenmeye başladım ellerimi
ben aştım şükür..

Çok sevindim senin adına Allah bebişine uzun ve sağlıklı ömürler versin.. aramızdan birinin bu illetten kurtulmus olması Sevindirici doğrusu darısı bizim başımıza :9::9:

Şans işte :37: evet çok da ilerlemesine izin verme bnc, şuan benim tırnakarımda berbat :120: kendime direniyorum :1::1:

cok kötü oluyor bazen kanatıyorum :5:
ooff ooff insallah bırakırızz bunuuu :120:

Bende tv karsisinda ders dinlerken, farkında olmadan yiyorum. Sana tavsiyem ellerinin ne kadar güzel olacağını düşün... ben ancak bu şekilde uzatabiliyorum

Acı ojeyi denediniz mi? Tırnak yeme alışkanlığı olan bir arkadaşım bu sayede bırakmıştı :KK55:

Back