• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak yeme alışkanlığı :(((

eeesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
1.522
9
158
35
Samsun
Merhaba arkadaşlar hayatta en nefret ettiğim şu huyumdan vazgeçmek istiyorum artık :( şu kötü görüntüdende kurtulmak istiyorum.Acı oje kullandım ama fayda etmedi.tırnak yeme sorununa bildiğiniz iyi bi çözüm yolu varmı???

yok cnm malesef :umursamaz:
bende de aynı dert war
ben şöyle yapıorum bi süreliğine işe yarıo
tırnaklarımı uzatıcam die kafama koyuyorum önce
tırnaklarıma koyu renk kırmızı bordo gibi göze carpan bi oje sürüorum
hani öyle olursa hem tırnagımın uzadığını farkedip yiyemem
hemde oje soyulunca kötü bi görüntü oluo yha öyle olmasın die elim agzıma gittiinde kendime hakim olmaya calısıorum
tırnaklarım iice uzayana kadar yememeye calısıorum zor we uzun bi süre böyle dewam edio
sonra manikür öyle de bi süre yemiorum
artık bi zaman sonra elim hep agzıma gidio
önce birini sonra birini bi bakıorum tüm tırnaklarımı tekrar yemişim zemuszemus
böyle idare edioruz işte

tsk ederim canım cvbın için bende bir türlü hakim olmamıyorum kendime ama en nefret ettiğim huyum bu arkadaşlar bildiğiniz başka şeyler varmı??

ben de cnm kendimi bildim bileli yerim tırnaklarımı.en son yaza doğru uzatayım da yazın güzel ojeler fln sürerim dedim böle kendimi tesvik ettim.bayağı da uzadı.normal boyutlara gelmişti kaç 2.5 ay da fln anca ama.sonra bi stres fln girince araya 2.5 ay 5 dk da gitti....şimdi yine öyle kendimi gaza getirdim bakalım ne kadar dayanabilcem...

trnakwb7.jpg

leeredmond2grosssmallchor8.jpg

tırnağınızı ağzınıza götürdüğünüzde bu resimlerdeki tırnakları düşünün, ağzınıza girenlerin bunlar olduğunu hayal edin. bende işe yaradı:))

ben de kendimi bildim bileli tırnak yiyorum. bi kere nişanda bi kere de düğünde uzattım balayında yine yedim :))
ama ben kurtulmak istemiyorum. hayattaki en büyük zevk tırnak yemek

trnakwb7.jpg

leeredmond2grosssmallchor8.jpg

tırnağınızı ağzınıza götürdüğünüzde bu resimlerdeki tırnakları düşünün, ağzınıza girenlerin bunlar olduğunu hayal edin. bende işe yaradı:))

Ayyy bunlar ne boyle? Inan bakarken fena oldum, ama ise yaradigina eminim!!!::bbo:

aman hiç işe falan yaramadı o mu gelcek aklıma yerken. sonuçta ellerimizle pis işler de yapıyoruz ama yerken hiç de aklıma falan gelmiyor

Acı ojeler yeterince acı olmadığı için pek fayda etmiyor :) Kendimden biliyorum. Ben Mavala Stop kullandım işte o gerçekten zehir gibi bir şey olduğu için elini ağzına yaklaştıramıyorsun. Zaten bir kere yedin mi dudağında da o tat kaldığı için sürekli etikte oluyorsun. Süper bir şey! Birazcık pahalı ama uzun süre kullandığın için pek sarsmıyor bütçeyi. Bir de birazcık paraya kıyıp haftada bir maniküre git derim. Yiyecek etin olmadığı ve tırnakların şekillendiği için farkında olmadan kurtuluyorsun. 1 ayını almaz tırnaklarının düzelmesi. Bir de tabii uzatıcı ve sertleştirici yan ürünler kullanırsan çok kısa bir sürede çok güzel ellerin olur. :)

benimde tırnak yeme gibi hem o an için çok zevkli ama zararlı bir alışkanlığım vardı; taaki protez tırnak yaptırana kadar. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile protez tırnak yaptırdım. 3 ay kullandım, zaten tırnaklarının üzerinde protez varken yemen imkansız. Ve sonrasında ise alışkanlığından kurtulmuş oluyorsun. Zaten çoğu insan protez tırnağı bu alışkanlığından vazgeçebilmek için yaptırıyormuş...

bu protez tırnak olayı etkili bir çözüm gibi gözüküyor... bende bir türlü kurtulamıyorum bu alışkanlığımdan... denemeye değer yha... bu arada nekadarlık bi ücret ödeniyor aceba???

Canım acı oje kullan tadı gerçekten iğrenç ve o tadı almamak için elinden geleni yapıyorsun ve renksiz parlaklık veriyor hoş yani (:

yok cnm malesef :umursamaz:
bende de aynı dert war
ben şöyle yapıorum bi süreliğine işe yarıo
tırnaklarımı uzatıcam die kafama koyuyorum önce
tırnaklarıma koyu renk kırmızı bordo gibi göze carpan bi oje sürüorum
hani öyle olursa hem tırnagımın uzadığını farkedip yiyemem
hemde oje soyulunca kötü bi görüntü oluo yha öyle olmasın die elim agzıma gittiinde kendime hakim olmaya calısıorum
tırnaklarım iice uzayana kadar yememeye calısıorum zor we uzun bi süre böyle dewam edio
sonra manikür öyle de bi süre yemiorum
artık bi zaman sonra elim hep agzıma gidio
önce birini sonra birini bi bakıorum tüm tırnaklarımı tekrar yemişim zemuszemus
böyle idare edioruz işte

aaha:D gerçekten ben de aynı şeyleri yapıyorum en azından bi süre güzel tırnaklarla gezebiliyorum ellerime hayran kalıyorum.sonra ufak bi stres anında azıcık yerim diye başlayıp önce uçlardan sonra tek tek parmakları feda ederek, ardından da nası olsa iki üç tane uzun kaldı onları da yiyiveriyim diyerek bitiriyorum:D ama tamamen psikolojik bişey.kendini frenlemekle alakalı.kafamçokkarıştı

bende 12 sene yedikten sonra bıraktım kızlar şu an 21 yaşındayım ve kardeşime bıraktırmaya çalışıorum kesinlikle strese bağlı bi şi bu ve kişi tırnak yemeği bırakmak için % 100 kararlı olmalı ben resmen kemiriodum şimdi herkes ellerime hayran

kendimi bildim bileli tırnak yiyen birisi olarak konuşuyorum. bu psikolojik bir sorun olduğu için, çözümü de psikolojik: irade vb. yeni tanıştığım bir erkek arkadaşım elimi tuttu, dikkatlica baktı tırnaklarıma, gülümsedi ve o an benim için bitti. uzattım, çok güzel tırnaklarım oldu. ama uzun seneler yemenin verdiği bir şey olsa gerek, hemen kırıldılar. şimdi bir daha uzatıyorum limon suyuna soka soka :D

acı oje falan fayda etmez önce kafada bitirmeniz iradenize sahip olmanız gerekiyor tırnaklarımı çok yerdim incecik kolay kırılan tırnaklarım vardı takma tırnak kullandım sonra o muhteşem görüntüye uzun tırnaklara alışınca kendimi takma tırnaksız çok çirkin hissettim ve bidaha yememeye karar verdim takma tırnaklarımı çıkardığımda alttaki tırnaklarım çok ince ama uzunlardı onlara yaklaşık bir hafta kadar düzenli olarak limonlu suyun içinde beklettim badem yağıyla ovdum tınak cilası sürdüm bol bol sonrada kırmızı oje sürdüm devamlı tırnaklarım inanılmaz derecede sert ve uzunlar şuanda hergörende takma tırnaklarmı diyor sasırıyor birazda yememeyi bırakmamdaki etken cevrem oldu yanımdaki arkadaşlarımın çoğu ojeli uzun tırnaklara sahiplerdi onlarada özendim herkesin tırnağı küt küt kırılırken benimkiler çok sağlıklı iradeye sahip olunup yenlmeyen tırnağın ne kadar güzel olacaqını düşündükten sonra herkes başarabilir bide düşünsenize o tırnaklar yenilince görüntüden çok acı veriyorlar etler kanıyor tırnaklar dibe kadar yenilince acıyor dehşet verici bir durum şu zamana kadar nasıl yemişim kendime şaşıyorum vallah :)

Back