Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uzun tırnaklara bir türlü sahip olamadım. Genelde tırnaklarım uzatmaya kalkısınca kırılır ya da oje sürmekten turunculasır ve bir türlü uzamaz. Hızlı uzaması icin bi öneriniz var mı acaba ?
ben bi süre bu forumda okuduğum kadarıyla menekşe yağı ve dax sulphur kremi kullandım gerçekten işe yaradı sararmalarda geçti sert ve çabuk uzamasında etkili oldu öneririm
mevsimselmidir nedir 4-5 sendir hep uzun tırnaklıydım gayetde guzel uzuyordu ama simdi uzamıyor kırılıyor sinir oluyorum kalyonu kullanmaya baslıycam yine kırılmaları onluyor
Kesinlikle limonu oneriyorum.. Limonu yemekte kullandiniz, sonra cope atmiyosunuz, 5 dk falan ojesiz tirnaklariniza suruyosunuz.. Ben haftada bir, en fazla iki kez yapiyorum hic kirilmadan cok guzel uzuyolar..