• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak uzatma

Nun_vakti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
207
0
66
Manisa
Uzun tırnaklara bir türlü sahip olamadım. Genelde tırnaklarım uzatmaya kalkısınca kırılır ya da oje sürmekten turunculasır ve bir türlü uzamaz. Hızlı uzaması icin bi öneriniz var mı acaba ?

Parlatıcının içine 8 1o damla limon damlat..Tırnakların hem çabuk uzayacak hem de güçlenecek..
Ben hızımı almayıp 20 damla damlatıyorum..

ben bi süre bu forumda okuduğum kadarıyla menekşe yağı ve dax sulphur kremi kullandım gerçekten işe yaradı sararmalarda geçti sert ve çabuk uzamasında etkili oldu öneririm:21:

mevsimselmidir nedir 4-5 sendir hep uzun tırnaklıydım gayetde guzel uzuyordu ama simdi uzamıyor kırılıyor sinir oluyorum kalyonu kullanmaya baslıycam yine kırılmaları onluyor

Kesinlikle limonu oneriyorum.. Limonu yemekte kullandiniz, sonra cope atmiyosunuz, 5 dk falan ojesiz tirnaklariniza suruyosunuz.. Ben haftada bir, en fazla iki kez yapiyorum hic kirilmadan cok guzel uzuyolar..

:)
ben bu sefer cok oje surdum tırnaklar sepsert oldu ıns kırılmazz

kızlar bol bol patates tüketin:d tırnaklar uzarken beyaz çıkarıyo valla test edildi onaylandı:1:

patates mı :9:
bu seferde zayıflama topıgıne yazarız artık tırnakları uzatalım derken kılo aldık dıye :1:

$13617_1.jpg

Oriflame'in bu kivi özlü tırnak güçlendirici cilası sorununuza çözüm olur diye düşündüm.Kullanan kişiler bu sayede tırnak uzatabildiler.:80:

Back