• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak Süsleme

çok güzeller gerçekten
ama günlük hayatta korumak muhafaza etmek çok zor olur
bildiğimiz tek renk oje bile en ufak darbede soyulurken.....

Cok güzel civil civil ama bunlarla cocuklu bir insan yapamaz bence! Yani yemek falan hazirlamak..vs.bu isler icin hizmetcimiz olacak o halde.

tırnaklar cok guzel ama dıger arkadasların da dedıgı gıbı kullanması zor ama ben tas yerıne oje ıle kalıp tan yapılanlar tırnak uzerıne yapıyorsunuz ben onu yapıyorum o da cok sık duruyor tavsıye ederım hem yapması kolay hem de kullanımı cok kolay cok sık duruyor.

bunlar gerçekten çok güzel bazı arkadaşlar kullandıklarını söylemiş bende kullanmak istiyorum nerden alabilirim?markası ne? kullanışı konusunda biraz daha bilgi verirmisiniz rahatmı mesela her akşam çıkarmakmı gerekiyo? şimdiden teşekkür ederim

bende kullanıyorum bunlardan takılıp çıkartılıyor o yüzden korumak çokta zor olmuyor sürekli oje sürme derdide yok...
rahatlık yani!

peki gün içinde kullanımı kolaymı yani bir yere biraz sert dokunduğunda falan düşüyormu sağlamlar mı baya

Ne kadar moda olursa olsun üstüne para verseler yine istemem.tırnakta bu kadar abartıyı sevmiyorum.tırnak boyu uzun severim ama bu kadar değil..renklere gelince çok cafcaflı manikür french yapıyorum en sade ve güzeli o..

Teşekkürler paylaşım için...

falup2ue1.jpg

Shot at 2007-08-13
alıntıdır

Back