Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun Teşekkür ederimÇok sağol abla çok tatlısın gerçekten Rabbim ne dileğin varsa kabul etsin
Abla kusura bakma ben de rahatsız ediyorum seni. Ben de bir ay önce hiç yüzeysel temas olmadı sadece elime zevk suyu bulaştıysa ve ben onu kendime değdirdiysem diye korktum ilişkiden bir hafta sonra regl oldum yerleşme kanamasıdır diye çok stres oldum üç gün ikinci gün çok yoğundu . Tabi benim stresim devam etti kanama bittikten sonra bir sürü test yaptım negatifti ilişkiden 28 gün sonra 2. adetimden 10 gün önce kan testi verdim negatifti şu an adetim 3 gün gecikti test yapma imkanım yok yardımcı olursanız çok sevinirim çok stresliyimAllah razı olsun Teşekkür ederim
Kesinlikle gebelik yok canım. Adet gecikmesi birçok sebepten olur. Yumurtlama geç olmuştur ya da strestendir ya da mevsimseldir vs vs. Sadece gebelikten ötürü gecikmez adet ve senin anlattıklarına göre gebelik mümkün değil. Boşuna dert hastası yapma kendini.Abla kusura bakma ben de rahatsız ediyorum seni. Ben de bir ay önce hiç yüzeysel temas olmadı sadece elime zevk suyu bulaştıysa ve ben onu kendime değdirdiysem diye korktum ilişkiden bir hafta sonra regl oldum yerleşme kanamasıdır diye çok stres oldum üç gün ikinci gün çok yoğundu . Tabi benim stresim devam etti kanama bittikten sonra bir sürü test yaptım negatifti ilişkiden 28 gün sonra 2. adetimden 10 gün önce kan testi verdim negatifti şu an adetim 3 gün gecikti test yapma imkanım yok yardımcı olursanız çok sevinirim çok stresliyim
Yorumunuz için teşekkür ederim çok stres yapıyorum bir de bu ay idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullandım ondandır diye düşünüyorumKesinlikle gebelik yok canım. Adet gecikmesi birçok sebepten olur. Yumurtlama geç olmuştur ya da strestendir ya da mevsimseldir vs vs. Sadece gebelikten ötürü gecikmez adet ve senin anlattıklarına göre gebelik mümkün değil. Boşuna dert hastası yapma kendini.
Testi nasıl ve nerde yaptırdınAma ben değilimdir dimi mide yanmam ve Karın şişliğim var testler negatif ama psikolojim bozuldu resmen
En yukarıda benim sorumda var cevap verebilir misiniz lütfen 28 gün oldu daha regl olmadım gebelikten korkuyorumKesinlikle gebelik yok canım. Adet gecikmesi birçok sebepten olur. Yumurtlama geç olmuştur ya da strestendir ya da mevsimseldir vs vs. Sadece gebelikten ötürü gecikmez adet ve senin anlattıklarına göre gebelik mümkün değil. Boşuna dert hastası yapma kendini.
Hastaneye gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum dedimTesti nasıl ve nerde yaptırdın